Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Instalace Smartmaps v2.3.4

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Po nainstalovani Smartmaps v2.3.4 se vsema mapama, nemam aktivni ani jednu a instalator hlasi ze zadne mapy nema (pritom jsou nainstalovane) ??? prosim o radu co demam spatne
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    25

    Nejdřív bych navštivil www.pdamapy.cz a v "Samoobsluze" na posledním odkazu "Bonusy a aktualizace" stáhl+nainstaloval poslední update (už je nějaký čas veze 2.8). Taktéž bych odtud stáhl "SmartMap Tools", nainstaloval, spustil a vybral "opravu instalace" ši jak se ta volba jmenuje.

    Pak poreferujte o výsledku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    25

    PS:
    dle historické verze soudím, že jste nakupoval v Sunnysoftu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Podle meho je cely problem ve stari verze SmartMaps.Cyklotrasy.CR.v2.3.4. proste nezobrazuje mapy nainstalovane v systemu WM5
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jiste ze je. Kdybyste totiz hledal, tak zjistite, ze to je zde jiz davno reseno.
    Podpora WM5 je zahrnuta az ve verzi 2.6.x...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Jasny ale prisel jsem si na to sam akorat me to nemuselo stat 3hodky pokusu hehe
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od kank
    Po nainstalovani Smartmaps v2.3.4 se vsema mapama, nemam aktivni ani jednu a instalator hlasi ze zadne mapy nema (pritom jsou nainstalovane) ??? prosim o radu co demam spatne
    V případě, že jste zakoupil produkt v druhém čtvrtletí 2006, bez problémů Vám na základě dokladu vyměníme aktuální instalační CD s nejnovější verzí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Snažím se stáhnout aktualizaci z webu PlanStudia
    http://www.pdamapy.cz/samoobsluha/bo...set=iso-8859-2
    a chce to po mně přihlášení, i když jsem přihlášen. Pokud kliknu na přihlášení tak najede na stránku z mými osobními údaji. Pokud kliknu na aktualizace, tak to chce zase přihlášení.
    Čili mají to asi nějaké zacyklené.
    Funguje to někomu z vás v tento okamžik?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    68

    prave ted jsem to zkusil a jede to tak jak ma....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od karlic
    Snažím se stáhnout aktualizaci z webu PlanStudia
    http://www.pdamapy.cz/samoobsluha/bo...set=iso-8859-2
    a chce to po mně přihlášení, i když jsem přihlášen. Pokud kliknu na přihlášení tak najede na stránku z mými osobními údaji. Pokud kliknu na aktualizace, tak to chce zase přihlášení.
    Čili mají to asi nějaké zacyklené.
    Funguje to někomu z vás v tento okamžik?
    Omlouváme se, občas zlobí dříve uložená stránka v cache prohlížeče. Zpravidla pomůže její vysypání a vše potom funguje správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vysypání Cache nepomohlo. Asi je aplikace nějak špatně napsaná a teď přihlášení možná brání cache proxy serveru (
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Instalace Smartmaps
    Od Gándhí_oldd v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-03-2009, 10:28
  2. SmartMaps + WM5
    Od milda2000_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 110
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 09:39
  3. POMOC - instalace Smartmaps.cz
    Od pigi_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-06-2006, 18:24
  4. SmartMaps
    Od Jirka K._ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 17:56
  5. Smartmaps pre SR
    Od ivanmart07 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 19:54