Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Qtek 8310 vibrace a zvoneni soucasne?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Umi vibrovat a zvonit soucasne? Jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    mmj mmj je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    28

    Jasně. Uprav si profil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    19

    a povedlo se někomu,aby zvonil a současně PŘERUŠOVANĚ vibroval?Např ve vteřinových intervalech?Mně to vibruje podle délky wma.:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Jde to pomoci upravy registru. Myslim, ze tady na foru se to resilo, zkus to pohledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    A jak je upravit? Nějak se mi to nepovedlo diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zvonění a vibrace
    Od gorole_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-10-2007, 07:18
  2. Qtek 8310 s WM6 - vibrace
    Od VP v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-08-2007, 09:25
  3. Qtek 8310 - změna vibrace u sms/příchozího hovoru
    Od covered v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 18:38
  4. Qtek 8310 Profily: vyzvaneni a vibrace
    Od Vegan v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-05-2006, 20:06
  5. Qtek 8310 - vypnuti zvoneni
    Od mpavlis v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 12:30