Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Mizi data z MMC a SD karty (MDA I)

  1. #1
    Dave0401_ce4you
    Guest

    Nesetkal se nekdo s problemem, ze se trati data z pam. karty??
    Vse funguje v pohode az do doby, kdy z niceho nic system hlasi, ze karta neni vlozena (pricemz je porad ve slotu). Po vytazeni a vlozeni zpet do slotu system kartu najde, ale bud se jevi jako prazdna (bez souboru a slozek ale "neco" zabira misto, ze hlasi, ze obsahuje data) nebo jsou soubory viditelne (ne vsechny) ale spustit nejdou...
    jedna se o MMC i SD karty na WM2003 i WM2003SE na MDA I.

    DIKY za kazdou radu!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Téma Spirál máš? To bylo zdrojem tebou popisovaných potíží.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Dave0401_ce4you
    Guest

    ne nemam..
    jak to souviselo???
    muzes to nejak popsat?

    DIK
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    3

    Ahoj , mam stejny problem .. mam ale eurtoel dataphone I (to sami jak mdaI ) a win 03se .. vypozoroval sem z u me to neni nahodny uplne ale vzdy po zasunuti nabijciho kablu (neudela to pokazdy ale jednou za cas jo ) a jeste mam jeden a to horsi problem .. prestal me fungovat po pouziti sluchatek reproduktor ... sluchatka bezi v poho ale i kdyz je vytahnu tak repracek nejede .. coz je naprd protoze se tim padem neda ani volat ..pls poradite nedko co s tim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Co se sluchátek týká - zkus nečím prošťouchnout konektor sluchátek. Prvděpodobně ti zůstal "přilepený" kontakt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    3

    Super .. dikec pomohlo to ... jses zlatej
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    3

    Tak uz jsem vyresil i to mizeni dat . Ukuchtil jsem si novou romku Win03 beta a ta jede uplne nadherne a bez problemu ... zadny chyby jako napriklad se zvukem atd . ktere jsem mel ve win03 final .. tenhle system je super stabilni a vse jede tak jak ma + je to sviznejsi nez win03se takze bych rekl ze je to asi to nejlepsi co sem na svim xdacku me l ... jinak romku sem si ukuchtil a sosl odsud http://www.romkitchen.de/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    hoj ja mam stejny problem s tim reprackem akorat nevim cim bych to moch prosotuchnout tak mi nekdo poradte pls fakt ze mi to vadi diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    co třeba špejlí nebo sirkou ??
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. N560 a mizející data z SD karty
    Od tomasd_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 14:31
  2. Je možné získat zpět smazaná data z karty?
    Od deSkal v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 00:52
  3. Zmizely všechny data z SD karty - hledám souvislosti
    Od karlic_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 87
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 07:03
  4. Lze zálohovat data z karty přes ActiveSync
    Od jsec v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-04-2005, 14:24
  5. Přišel jsem o data z SD karty
    Od kchrz_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-06-2004, 20:13