Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Ipaq h5450 a WiFi

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Ahoj,

    zdravim vsechny.

    Rad bych se zeptal, jako kde mate zkusenosti s vyuzivanim vestavene Wifi karty v Ipaqu?

    Ja mam zatim dve rozdilne zkusenosti:

    - na signal v ramci pilotu CT se mi nepodarilo prihlasit, nebot u dashboardu CT se mi dosud nikdy nepodarilo "stisknout" OK na prihlasovaci strance. Dokoce jsem to zkousel i na Invexu na stanku CT s jejich lidma, ale bez vysledku - pry je to problem koncoveho zarizeni, coz je nezajima :-(
    Odhaduju, ze tlacitko na strance je naprogramovano necim, co Pocket IE neumi...

    - doma se mi podarilo (prekvapive !) pripojit na CZfree.net, jehoz signal je vyzarovan z vedlejsiho domu.

    V tomto pripade ale musim velmi pochvalit software (snad to neni reklama ) pockerWiNc, ktery dokaze sledovat a vyhodnocovat WiFi signal a pomoci ktereho jsme nasel misto s nejlepsim signalem a vse se nastavilo samo...

    Zdenek

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Přiznám, se že na INVEXu jsem se taky zastavil ve stánku "Y" a vyzkoušel svojí "h5550ku". S připojením nebyl naprosto žádný problém a přesto že kolem mně bylo ještě asi pět takových nadšenců, stahování mi přišlo poměrně rychlé. Stáhnul jsem si asi 20 MB zkusmo na CFku, rozeslal pár mailů a poinformoval se o projektu CZfree.
    V práci používám připojení rovněž ze sousedního baráku a nemám nejmenší problém...
    Jen kdyby to pokrývání území tímto signálem šlo rychleji..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od bubo
    na signal v ramci pilotu CT se mi nepodarilo prihlasit, nebot u dashboardu CT se mi dosud nikdy nepodarilo "stisknout" OK na prihlasovaci strance. Dokoce jsem to zkousel i na Invexu na stanku CT s jejich lidma, ale bez vysledku - pry je to problem koncoveho zarizeni, coz je nezajima :-(
    Odhaduju, ze tlacitko na strance je naprogramovano necim, co Pocket IE neumi...
    U Ceskyho Telecomu jsou naprosty *%$&*#, proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite. Ja to par mesicu pouzival (jmeno a heslo jsem nepotreboval), ale ted se bez prihlaseni nehnu... Mozna by to ale slo obejit (teda pokud to nemaj blokly) - stahnout si ten prihlasovaci formular, zjistit, co vsechno se posila, pak si udelat vlastni HTML stranku, ktera jde NORMALNE odeslat, a cely formular odeslat na stranku Telecomu... Ale sance je dost mala...:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Ad wifi : je potreba upgradnout na posledni ROMku a pak je jeste k %$%) WiFi update. MOzno v tom byl problem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od Aifel
    Přiznám, se že na INVEXu jsem se taky zastavil ve stánku "Y" a vyzkoušel svojí "h5550ku". S připojením nebyl naprosto žádný problém a přesto že kolem mně bylo ještě asi pět takových nadšenců, stahování mi přišlo poměrně rychlé. Stáhnul jsem si asi 20 MB zkusmo na CFku, rozeslal pár mailů a poinformoval se o projektu CZfree.
    V práci používám připojení rovněž ze sousedního baráku a nemám nejmenší problém...
    Jen kdyby to pokrývání území tímto signálem šlo rychleji..
    Ahoj,

    ve stanku Y, kde bylo Wifi "k testovani", jsem problemy take nemel. Ale nejsem schopen rozchodit to pripojeni na CT, coz je dnes asi jediny operator s sirsi moznosti pripojeni...

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od hybo
    Ad wifi : je potreba upgradnout na posledni ROMku a pak je jeste k %$%) WiFi update. MOzno v tom byl problem..
    Ahoj,

    mam zatim jen PC 2003, jak jsou na CD od dodavatele. Pokud mam system aktualizovat, tak poprosim o vice informaci, kde co pouzit...

    Diky

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ja myslel 5450 a PKPC2002
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od hybo
    Ad wifi : je potreba upgradnout na posledni ROMku a pak je jeste k %$%) WiFi update. MOzno v tom byl problem..
    ... problem neni s WiFi jako takovym, ale s odeslanim registracnich udaju a potazmo tedy s tim, jak je registracni stranka PocketPC/WM friendly ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kterak připojit iPAQ h5450 k wifi
    Od pedrogonzales v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-12-2004, 23:37
  2. Synchronizace ActiveSync 3.7.1 pres Wifi iPAQ h5450
    Od cz_stalker v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2004, 15:10
  3. Zapinovanej iPAQ h5450
    Od sevens v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2003, 08:01