Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 165

Téma: HW6915

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od vsa
    A jede ti HP Protect Tools v anglictine ? Me se vzdy nainstaloval v portugalstine nebo v necem podobnem.
    Nejel. Volal jsem i do tech. podpory HP a ti me odpalkovali, ze je to "jenom zkusebni verze" a "demo" a ze na to nebudou poskytovat podporu. (s HP mam ale jinak vyborne zkusenosti i pri reklamacich, tak me to prekvapilo).
    Tak jsem za nejakou dobu laboroval a prisel jsem na nasledujici:

    1) Nastavit v regionalnim nastaveni, ze "English (United States)" (kdyz by to nejelo, tak zkusit United Kingdom) a SOFT RESET (myslim ze to bez nej nejelo)

    2) Nainstalovat Credant HP ProtectTools

    3) Nastavit to tak, aby to fungovalo, naucit se ± kde je co, aby byla mozna orientace i bez textu (pri pripadne chybe)

    4) Nainstalovat TotalCommander pro PPC

    5) Ve slozce Windows jsou ruzne soubory ohledne ProtectTools: "Cred*??0?.*" . Jsou tam i .htm soubory napovedy. Otevirejte je, az narazite na anglickou. Zjistete si cislo, ktere je v nazvu toho souboru, napr. Cred0a01.htm - tedy to 0a01 (ja uz ale ted nevim, ktery z nich je anglicky, takze to mozna bude jiny).

    6) Zazalohovat si vsechny ty Cred*??0?.* soubory treba na kartu

    7) Udelat si kopii zalohy do nejake docasne slozky - budeme s ni pracovat.

    8) Zjistite, ze jsou 3 ruzne soubory v ruznych jazykovych variantach: Cred??0?.htm, Cred??0?.LZZ a CredHP??0?.LZZ. Zkopirujte vzdy tu (anglickou) jazykovou variantu do tech ostatnich jazykovych variant (prepisete soubory). Takze i to, co melo byt portugalsky, cinsky a ja nevim jak bude anglicky.

    9) Takto upravene "rady" 3 souboru zkopirujete do adresare Windows a tim prepisete ostatni jazyky na anglictinu. Anglicka (prave se pouziva) nepujde prepsat (je to zbytecne ji prepisovat), protoze se prave pouziva.

    10) V nastaveni Windows v regionalnim nastaveni nastavit zpet cestinu.

    11) SOFT RESET

    12) Jestli to funguje, tak jste to udelali dobre a neni chyba v navodu A nebo se chyby vyrusily ;p
    Kdyztak kdyby to nejelo zkontrolovat, zda je ve vsech jazykovych variantach nakopirovana ta anglicka a zda jsou zkopirovany do windows


    Jinak pri pouziti tohoto softwaru vazne hrozi HARD RESET, takze doporucuji kazdy den zalohovat SPB Backupem nebo necim podobnym. A tyto zalohy archivovat aspon 2 mesice zpet na PC (protoze ne vzdy jsou korektni :/) (vlastni zkusenost)

    Tak hodne stesti!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    40

    A jeste jedna vec: Kdyz bude neco (treba SPB Backup) zalohovat zasifrovana data, po obnoveni budou k nicemu. Nepodarilo se mi program donutit k opetovnemu rozsifrovani po obnove. Takze zalohovat odemcene zarizeni.
    A jeste jedna: Kdyz se bude zamykat zarizeni, kde nejaky povoleny program ma otevreny soubor, zacne to s tim souborem delat kraviny a hrozi jeho ztrata.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    13

    zdravim. mate nekdo na tomhle ipaqu mrtvy body na displeji? ja mam par v levym dolnim rohu a u dolniho okraje,celkem tak 5, kolik je na reklamaci? popripade kam to zanyst do servisu aby mi to vzali kdyz mam jenom uctenku,zarucak ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    40

    Doporučuji zjistit si číslo na správné oddělení českého HP, tam by Vám mohli poradit servisní středisko. Existují určitě i další cesty (přes výhradní prodejce atd.) Každopádně ten kdo to prodával by vám měl sdělit nějaké servisní středisko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    pokud nekdo chcete zkusit 4Gb miniSD, nasel jsem tady v diskuzi + Soubory & Paměťová média + odkaz na E-ten forum,kde je mozno stahnout driver pro SDHC karty. Nainstaloval jsem ho do 6915 a chodi mi miniSd Pretec a Emtec,ktere sice nejsou SDHC , ale nechodily mi. A ejhle chodi jako z praku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Zdravím všechny, nevíte kde se dá pro Hw 6915 stáhnout EN ROM WM 5.0?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    40

    Je vydán opravený ProtectTools.
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=2067
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    16

    Dobrý den.
    Chtěl bych poprosit nějakou dobrou duši!!! Zakoupil jsem si ipag 6915. Podařilo se mi udělat upgrade (nejaká francouzká verze) Vše funguje, ale nefunguje GSM modul. Je nutné do přístroje nahrát ještě nějaký soft GSM pro české operátory(O2 atd.).
    Předem moc děkuji za POMOC. Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    2

    Ahoj vichni potreboval bych poradit jak registrovat interwrite. Stahnul jsem si ho ale je to jenom demoverze a ja nevim jak z otho udelat plnou
    diky za vsechny rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od RStein
    Mockrát dekuji za NIC!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    1

    Servus lidi. Nwm estle tohole tady eště někdo sleduje páč mobil HP iPAQ je starej phone.

    Ovšem tohoto phona sem nedávno dostal od kámoše. Chtěl bych se právě zeptat na pár věcí vohledně tohoto phona:

    1. Jakou nejvyšší možnou kapacitu paměťových karet to podporuje???
    2. Kde na něj seženu českou lokalizaci?
    3. Dá se toto hp upgradenout z wm 5 na wm 6 professional nebo 6.1? Nebo jestli by tam náhodou nešla nahrát místo
    toho nějaká starší verze Androida??

    Děkuji Vám za vaše odpovědi. Zatím zdarec......
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Dostal se mi po letech do ruky jedn kousek iPAQ hw6915. Kdysi jsem s ním oslňoval, ale teď s ním mám úplně jiný záměr.
    Rád bych jej použil jako malé stacionární zařízení - řídící jednotku pro periferie, po drobných úpravách.
    Co mě zajímá, je schopnost iPAQu vydržet dlouhodobě v zapnutém stavu online v GSM pro pravidelnou komunikaci (hlas, data, sms) jednalo by se o jednu běžící aplikaci na WM2005 kterou bych si napsal.
    Nejsem si dlouhodobou spolehlivostí vzhledem k WM2005 moc jist, nemáte s tím někdo zkušenost? Aby to nebyla zbytečná práce.

    Další otázka je, jakou nejnižší teplotu iPAQ dlouhodobě skutečně snese. Bez vlhkosti samozřejmě.

    Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    1

    Smartphone HP iPAQ hw6915 PDA/GPS/WiFi + max.přísl
    nevyužitý chytrý mobilní telefon s GPS, Bluetooth, dotykovým displejem, HW klávesnicí, 1GB miniSD kartou kompletním originálním příslušenstvím vč. manuálu a krabice a dalším extra příslušenstvím:
    - nabíjecí kolébka pro synchronizaci s PC
    - nabíjecí USB 2.0 kabel pro synchronizaci s PC
    - nabíjecí držák do autozásuvky (autozapalovač)
    - outdoor nabíjecí zdroj na 4xAA baterie
    - nabíječka 230V
    - 2x náhradní Li-Ion baterie
    - redukce miniSD-SD adaptér
    - kožené pouzro
    - ochranný kryt na dotykový displej
    - pevné duralové pouzdro (ochrana při pádu z výšky)

    Vše ve 100% stavu!!!

    nabídněte

    bvp zavináč seznam tečka cz nebo tel.608282863

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To patří do sekce Bazar.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011

Podobná témata

  1. WM6, WM6.1, WM6.5 pro HP iPaq hw6915? :?:
    Od F_r_e_d v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 22:13
  2. No GSM hw6915
    Od martin1 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 16:15
  3. HP iPAQ hw6915 <==> Pc
    Od lkrata_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 11:45
  4. iPAQ Hw6915 WM 5.0 jak z DE na ENG
    Od _Tomas_ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 17:30