Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 11 PrvníPrvní ... 7891011 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 165

Téma: HW6915

  1. #121
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    denní foto zde


    Jinak jsem právě dotestoval tuto utilitku a ...

    ...nejede to.

    Mátě někdo jiné poznatky?

    BDZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Bedza
    myslím, že toto fórum není o tom, v kterou denní dobu kdo a jak kvalitně fotí. S troškou fantazie si si tu představu "domaluj".

    Během dne uploadnu denní foto ...
    kvalita je mi sumafuk ale proste fotka v noci nic nerekne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    HW6915 a otočení obrazovky pro TomTom 6.
    Nemohu se stále dobrat rady.

    Prosím poraďte ...

    BDZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od vsa
    Prosím, pokud někdo znáte odpověďi, budu rád:
    4. V autě používám adaptér Brando USB/CL adaptér 1250mA. Při zapnutém GPS a sw iGO 2006 se hw6915 téměř nenabíjí, spíše ten adaptér jen udrží zařízení při životě. Pokud je akumulátor prázdný, musím iPAQ vypnout aby se nabil než dojedu do cíle. Je možné, že iPAQ má tak velký odběr ?
    Tak jsem právě zakoupil měnič HQ-INV300W/12 z 12V na 230V - 300W. Stojií 1150Kč (http://www.volny.cz/aneco/). A napájím PDA normální síťovou nabíječkou a je to ideální, běží GPS a PDA se přitom spolehlivě nabije. Navíc můžu napájet další spotřebiče. Měnič se připojuje místo zapalovcače a nebo má přibalen druhý kabel se svorkama přímo na akumulátor. Kabel má na sobě i pojistku a jedna náhradní je přibalená.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    zajimave reseni za celkem prijatelnou cenu.
    ja jsem mel ten problem taky a tak jsem zkousel ruzna nastaveni.
    momentalne mam zapnuto usb napajeni + fast a behem navigace mi to nabiji a dobiji. takze ten problem uz nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    Ahojky, nevíte prosím někdo, zda se dá nahrát delší telefonní hovor na 6915? Pomocí jakého programu ?? Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    vito audio notes?!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    Díky moc a to je jen placený program ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    už jsem si ho našel, díky. Nemáte někdo povědomost o tom , jestli jde nějak doinstalovat hlasové vytáčení mobilu, když jsem v autě ??? Nějak mi to nejde za jízdy s tím stylusem. Díky za radu...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    40

    na cdcku dodávanému k ipaqu je nabidka hlas. vytaceni - pouze placene od MS
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    cau mam problem vlastnim 6915 a je hrozne pomala ... naky upgrade?? a nereagujer mi camera ani na tlacitko ani na poklep.pospicha dikk
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    IPAQ hw6915 používám několik měsíců a od počátku s ním mám problém při telefonování. Problém spočívá v tom, že při přijímání příchozího hovoru se občas stane to, že se hovor sice spojí, ale druhá straně mě neslyší. Já ji sice ano, ale to k telefonování nestačí. Stává se to tak v 10-15% případů, což je docela dost. SW ani HW reset bohužel nepomohl.

    Nemá někdo podobnou zkušenost a v lepším případě i nějaké řešení tohoto problému? Hledal jsem řešení po webu, ale bez úspěšně. To že nejsem v této situaci sám, jsem si ověřil na fóru HP (<a href="http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=1081663" target="_blank">http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=1081663</a>). Řešení tu však člověk hledá marně...

    Mám ROM 1.21UK.00 ENG.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    Cau mam otazecku.Nevite jaky je rozdil ve vydrzi baterie pri plnem/slabem podsviceni displaye.Dik moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3

    já mám celkem velký problém s GPS. TOMTOM mi nechce fungova,t a v kartě: Nastavení - System - mi chybí položka GPS, kde by se mělo podle bápovědy provést nastavení. Setkal se s tím někdo nebo víte jak na to? dik :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    zobrazeni polozky GPS ve WM5:

    HKLM\ControlPanel\GPS Settings\Group = 2 (DWORD decimálně)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 11 PrvníPrvní ... 7891011 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6, WM6.1, WM6.5 pro HP iPaq hw6915? :?:
    Od F_r_e_d v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 22:13
  2. No GSM hw6915
    Od martin1 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 16:15
  3. HP iPAQ hw6915 <==> Pc
    Od lkrata_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 11:45
  4. iPAQ Hw6915 WM 5.0 jak z DE na ENG
    Od _Tomas_ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 17:30