Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 11 PrvníPrvní ... 678910 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 165

Téma: HW6915

  1. #106
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    nabíjeni a pehrivani pri zapnute navigaci :

    odzkouseno s vetrakem (studenym :-) ) . Pri ceste z Madarska asi 550km a zapnutem vetraku primo na Ipaq mi to nabijelo uplne bez problemu. Ani jednou se mi nestalo,ze by se prehral. To pri ceste tam, se mi 2x vypnul. Zrejme nekde udelali soudruzi od HP chybu. Ma to asi odber jako pras.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    40

    V životě jsem tu nabíječku do auta neviděl, proto se ptám: Měřil někdo dejme tomu výstupní napětí? Standardní síťová (230V) nabíječka má 5V.
    Mimochodem vzhledem k velikosti konektoru bych se nedivil, kdyby měli i rozlišené, jestli se to nabíjí ze stand. nebo z auta (když už to umí rozlišit, jestli se to nabíjí ze stand. nebo z USB).
    Zkusil to někdo dát na bateriový zdroj (podomácku udělaný) připojený přes dodávanou redukci v autě, jestli se to též přehřívá? (Asi bude velká spotřeba baterek )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    Zitra jedu asi 50 km,tak to zapnu na origos nabijecce a uvidim. Zmerit to zkusim o vikendu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    28

    ahoj, prosim, ma nekdo zkusenost s kamerou ? kdyz filmuju, tak je to trhany jak prase, mam o teda na nej rozliseni, ale takhle trhany .... dela tonekomu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Jak je možné odinstalovat aplikaci TOM TOM, která je po HW resetu nainstalovaná v HP 6915. Chtěl bych si tam nainstalovat jinou verzi.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    46

    Odinstalovat TOM TOM asi nepůjde, ale smazat normálně šel. Nejspíž byl v adresář Program Files\....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    normalne odebrat nepujde, jen editaci ROM, ve ktere je nastaveni, ktere se nahrava po Cleanu do pristroje...ale uz netusim, kde takovy editor sehnat...na QTEKy to byla XDA developers foru...

    kuba
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Tak užívám 6915 asi dva měsíce a taky přidám trochu chvály i špíny:

    1) + jede TT5 i iGO - obě perfektně na NMEA, 57000kbaud - je to živé. iGO mi připadá rychlejší
    2) + telefonování je OK - trošku podivný zvuk, ale je to OK. Neshazuje aplikace.
    3) + byl tady list podporovaných BT služeb - tady bych přidal audio - mám pevnou BT sadu a s autem si velice dobře rozumí - načte i opravdu dlouhý kontaktlist z PDA
    4) - nezdá se mi ukládání nastavení - funkce jako backlight, usb nabíjení se často vrací do továrního nastavení = nedrží - zatím nevím, co s tím
    5) - nabíjení HP car CL je o ničem - je to o tom, jak ten přístroj udržet a zdá se mi, že se i celkem zahřívá - musí to být otázka USB nabíjení - protože mi to po 300 km dlouhé trase PDA nabilo. Musím dále probrat. Zatím nastavení na USB slow.
    6) - debilně se vytahuje stylus
    7) - mám v autě PDA naležato a tomtom6 nepodporuje otočení obrazovky - neumíte poradit?
    8) + řekl bych že wisbar advance2 výrazně zlepší pohodu práce s PDA
    9) -+ 240x240 u některých aplikací prostě nesedí - škoda. Servery s enginem jako idnes.cz jedou fantasticky, perfektně formátují - není problém
    10) + WiFi, GPRS připojení - obě funguje naprosto perfektně
    11) - MMS mi zatím nesečou
    12) - jedu na vodafone.HU - odchozí maily pomocí SMTP - zatím nejede
    13) + 4GB miniSD - bez problémů

    Už jsem ji měl v záručním servise - odešel zvuk - zadní reproducktor. Výměna kus za kus.

    Závěrem bych řekl, že jsem se do PDA zamiloval a že je to OK. Momentálně řeším otočení obrazovky , abych rozchodil TT6 naležato. Nejraději jezdím na iGO (Summer map 2006 update). Jinak používám jako telefon, doma v posteli zprávy (home wi-fi), v kanclu jedu plnou synchronizaci s kompem, kontakty, úkoly, kalendář - vše jede. Pomocník jako hrom.


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    hele to by mě zajímalo že proč používáš 6915 naležato :sarcastic:
    mám také 6915 asi už 3 měsíce a jsem taky spokojený ale jedině jeden je displej - malý je to
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    46

    Ja nevim jak vam, ale me tlacitka zvednuti a zaveseni hovoru reagujou ze strasnym zpozdenim. Pokud se uklepnu a zacnu vytacet spatne cislo, tak to nejsem schopen prerusit a dotycnymu to urcite jednou zazvoni :-( Obcas spadne IE, bez jedine hlasky. Uz aby byl nejakej odladenej firmware. Jo a prekvapila mne vlastnost tohoto OS, ze nema nejaky chkdsk a format na SD kartu. Ale to resim v PC, ke kteremu jsem si radeji koupil ctecku na USB 2.0
    Taky citlivost GPS neni nic moc. Chtelo by to nekde sehnat externi antenu, ale jedinou co jsem nasel, byla jako soucast tezke HF sady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    proc nalezato?
    no jen proto, ze mam vlevo od volantu genialni misto a vyvedeny napajeci kabel. mohu doplnit I fotku te "instalace".

    bdz
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Kde jste sehnal 4GB miniSD? A za jakou cenu?

    Děkuji
    MaBr
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    4GB mini SD koupeno v Maďarsku - musím se poptat kolegů kde mi to koupili a za jakou cenu.

    A tady připojuji obrázek, proč mám HW6915 se čtvercovým displayem naležato...(omluvte kvalitu, foceno večer, kompaktem, z ruky)

    http://www.bedza.proxl.net/DSC01753.JPG
    http://www.bedza.proxl.net/DSC01754.JPG
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Bedza
    A tady připojuji obrázek, proč mám HW6915 se čtvercovým displayem )
    nemuzes to vyfodit pres den??
    a treba ze zadniho sedadla (pokud nemas dodavku) a bychom to videli i s okolim??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    myslím, že toto fórum není o tom, v kterou denní dobu kdo a jak kvalitně fotí. S troškou fantazie si si tu představu "domaluj".

    Jestli je ta fotka pořízená večer nebo ráno, otočení displaye v TT6 to bohužel neřeší.

    Během dne uploadnu denní foto ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 11 PrvníPrvní ... 678910 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6, WM6.1, WM6.5 pro HP iPaq hw6915? :?:
    Od F_r_e_d v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 22:13
  2. No GSM hw6915
    Od martin1 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 16:15
  3. HP iPAQ hw6915 <==> Pc
    Od lkrata_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 11:45
  4. iPAQ Hw6915 WM 5.0 jak z DE na ENG
    Od _Tomas_ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 17:30