Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 11 PrvníPrvní ... 891011 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 165

Téma: HW6915

  1. #136
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    pouzivate HW6915 na geocaching ? pokusim se vsim moznym vypnout stat. navigaci a nejde mi to. Pomozte, prosim prosim :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    46

    Nasel jsem s timto zazrakem asi 300 kesi. Pouzivam GPS BeeLine (nastavit COM 7, 5600bd a hlavne nechat prazdny ctverecek Use course from GPS i Enable Position/Track Filter). Jen nerozumim presne otazce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    jen tak jsem na vylete s rodinkou chtel najit kesku. Chodil jsem okolo ni v prumeru 5m,ale presne jsem ji nenasel. chtel jsem vypnout statickou navigaci,aby mi to chodilo presneji , ale bohuzel se mi to nepovedlo s zadnym SW.
    zkusim to nastaveni podle tebe a uvidim. samozrejme jsem mel zatrhnuto.

    EDIT: Prosím necitujte pokud reagujete na předchozí příspěvek, viz pravidla pro diskutující, děkuji ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    Prosim Vas nenasiel som to na fore viete niekto kde by som mohol zohnat original kryt na RW6815? spadol mi na zem a praskol ;(( dkaujem za odpovede..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    46

    Resim problem s podsvicenim. At zmenim hodnotu na jakou chci, vzdy se to samo prepne na zhasinani po 10s. Jedina moznost je vypnout automaticke zhasinani, to pak sviti furt, dokud PDA neuspim, ale neni to ono. Nechce se me delat zase studenej reset. Neresil jste to nekdo ?

    Po kazdem resetu se zobrazi hlaska "PhotoStorage Card Insterted...chcete zobrazit obrazky.... Yes/No" Nevite jak se toho zbavit ?

    Zjistili jste nekdo jak to je s casem dorucenych SMS ?

    Nechapu HP, proc nechteji uvolnit nejaky firmware. Vzdyt to je na trhu bez 2 mesicu rok a tech chyb tam je prehrsel.... :-( A ja HP docela veril, ze to je slusna firma, diky tomuto PDA uz si myslim i o nich svoje!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    podsvícení mi dělá to samé v případě, že zamknu klávesnici. jinak ne. myslím, že v tomto případě s tím nejde nic dělat.

    s tím ostatním vám nepomohu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    40

    Mně se podsvícení přenastavuje na 10s pokud něco pracuje s podsvícením - třeba funkce vypnutí displeje v TCPMP. Pokud mám třeba v profilu 30s a ten profil zase aktivuji, je podsvícení zase 30s, ale jakmile v TCPMP displej vypnu, po zapnutí je tam zase 10s. Pokud nic s podsvícením a vypínáním displeje nepracuje, nedělá mi to. Kdo ví, v čem všem může být chyba...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    4GB miniSD
    podivej se na
    http://www.mymemory.cz/minisd-emtec-4gb-80x-p-1670.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    40

    Problém s podsvícením "vyřešen":
    Po instalaci HP Protect Tools již nepoužívám stanardní zámek ve Windows ale HP Protect Tools. Po zapnutí displaye se nevolá právě aplikace toho standardního zámku a nastavení podsvícení se nezmění.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    46

    A jede ti HP Protect Tools v anglictine ? Me se vzdy nainstaloval v portugalstine nebo v necem podobnem.
    Jinak si to u me HP poradne pohnojili. Takovej nedodelek a aktualizace zadna. Kdyby se alespon chystal update na WM6.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    46

    Tak jsem koukal, ze pro HP iPAQ hw6945 je uvolnenej novej firmware 1.08
    29 Jun 2007. Jetlipak by to slo natahnout i do tech nasich strojecku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    mam hands-free Jabra BT 250v a nemuzu si ho vynachvalit koupil jsem ho přímo v praze. asi 1500kc.:$:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    [QUOTE="Vlastislav Šťastný"]Já si vůbec nemyslím, že 65-ka je průšvih. Koupil jsem jí od kolegy v práci, který ji používal pouze jako telefon a to ještě s problémy. Je zkrátka jinak založený, než my zde. A musím říct, že jsem táměř nadšený. Problémy některých majitelů, zejména s vypadáváním hovorů, zde průběžně v diskuzích sleduji. Mně se však nic podobného

    mam headset jabra BT 250v a nemůžu si ho vynachválit.asi 1500kč:$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od vsa
    Tak jsem koukal, ze pro HP iPAQ hw6945 je uvolnenej novej firmware 1.08
    29 Jun 2007. Jetlipak by to slo natahnout i do tech nasich strojecku ?
    Už to někdo zkusil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od vsa
    Tak jsem koukal, ze pro HP iPAQ hw6945 je uvolnenej novej firmware 1.08
    29 Jun 2007. Jetlipak by to slo natahnout i do tech nasich strojecku ?
    no ona je otazka cim to , kdyby to neslo, nalit zpatky.
    Umrela mi 6915,nepomohl HR , vubec nic.
    Schanel jsem na netu cim tam nalit ROMku a nic udajne zatim neni
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 11 PrvníPrvní ... 891011 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6, WM6.1, WM6.5 pro HP iPaq hw6915? :?:
    Od F_r_e_d v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 22:13
  2. No GSM hw6915
    Od martin1 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 16:15
  3. HP iPAQ hw6915 <==> Pc
    Od lkrata_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 11:45
  4. iPAQ Hw6915 WM 5.0 jak z DE na ENG
    Od _Tomas_ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 17:30