Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Smartmaps a informační tabulka

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, když jsem nahrál do PDA novou nav. databázi, tak mi vyzkočí informační tabulka: (Navigační databáze mají rozdílné verze. Odstraňte je a proveďte jejich novou instalaci.) Tato chybová hláška se objeví, když zmáčknu informaci o verzi programu a ještě po zmáčknutí navigace z bodu A do bodu B a zmáčknu tlačítko hledat.Zkoušel jsem přeinstalovat navigační data a pořád to píše tuto hlášku.
    Může mi někdo napsat jak to odstranit?
    Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Uz to tu nekolikrat bylo - podivej se jestli nemas dvakrat databazi, jednou na karte a podruhe v pameti PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od petr22
    Uz to tu nekolikrat bylo - podivej se jestli nemas dvakrat databazi, jednou na karte a podruhe v pameti PDA.
    No to jsem se díval a nemám a měl jsem SMART MAPU nainstalovanou na vnitřní paměti odinstaloval a vymazal ještě ten zbytek co tam zůstal.Potom jsem to dal na paměť. kartu a dělá to neplechu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Podivej se, jestli nemas vytvoreny vice nez jeden z techto adresaru:
    Program Files\Aponia Software\SmartMaps

    Program Files\planstudio\smartmaps

    smartmaps

    Jinak se obrat na experty z Plan studia, kteri klientum svymi amaterskymi kousky ztezuji zivot.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od karlic
    Podivej se, jestli nemas vytvoreny vice nez jeden z techto adresaru:
    Program Files\Aponia Software\SmartMaps

    Program Files\planstudio\smartmaps

    smartmaps

    Jinak se obrat na experty z Plan studia, kteri klientum svymi amaterskymi kousky ztezuji zivot.
    To znamená, když tam mám ty dva adresáře tak mám vymazat ten Program Files\planstudio\smartmaps
    ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Spise ten Aponia, PlanStudio je novym majitelem. Staci porovnat datumy vytvoreni a ten starsi smazat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mají v tom v PlanStudiu takový bordel, že tam klidně můžeš mít adresářů až šest. Ty tři co jsem psal jednou všechny v PDA a podruhé na kartě. Pokud by si měl 2 karty jako třeba Dell Axim, tak to tam můžeš mít klidně i 9x. Způsobuje to totálně amatérský instalátor od PlanStudia. Hlavně, že mají zajištěnou ochranu proti kopírování a na pořádný instalátor kašlou :
    Už se těším, až bude nějaká další konkurence, protože nyní je jen OziExplorer a oni na to hřeší, že si uživatel nějak poradí.

    A teď k řešení. Pokud máš poslední verzi, tak nakopírij všechny soubory do Program Files\planstudio\smartmaps a všechny ostatní smaž. Mělo by to chodit. Pokud ne tak si stáhni z webu PlanStudia utilitku, která dělá kontrolu instalace.
    Pokud ani to nepomůže, tak si v PlanStudio zajisti schůzku, zajdi k nim na kafe a ať ti to třeba 3 hodiny opravují :$:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od karlic
    Mají v tom v PlanStudiu takový bordel, že tam klidně můžeš mít adresářů až šest. Ty tři co jsem psal jednou všechny v PDA a podruhé na kartě. Pokud by si měl 2 karty jako třeba Dell Axim, tak to tam můžeš mít klidně i 9x. Způsobuje to totálně amatérský instalátor od PlanStudia. Hlavně, že mají zajištěnou ochranu proti kopírování a na pořádný instalátor kašlou :
    Už se těším, až bude nějaká další konkurence, protože nyní je jen OziExplorer a oni na to hřeší, že si uživatel nějak poradí.

    A teď k řešení. Pokud máš poslední verzi, tak nakopírij všechny soubory do Program Files\planstudio\smartmaps a všechny ostatní smaž. Mělo by to chodit. Pokud ne tak si stáhni z webu PlanStudia utilitku, která dělá kontrolu instalace.
    Pokud ani to nepomůže, tak si v PlanStudio zajisti schůzku, zajdi k nim na kafe a ať ti to třeba 3 hodiny opravují :$:
    Jasný, nějak to musim vykoumat, taky se mi zdá, že od PlanStudia jsou nějaký divný.Nevim jestli ti to dělá taky, když si pustím simulaci tak u nějaké křižovatky mi to začne říkat kam mám pokračovat v jízdě a někdy to ani nedořekne.Třeba chce říct doleva a řekne "d" nebo jenom část slova.Ještě jednou díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Vrzák Michal
    Ahoj, když jsem nahrál do PDA novou nav. databázi, tak mi vyzkočí informační tabulka: (Navigační databáze mají rozdílné verze. Odstraňte je a proveďte jejich novou instalaci.) Tato chybová hláška se objeví, když zmáčknu informaci o verzi programu a ještě po zmáčknutí navigace z bodu A do bodu B a zmáčknu tlačítko hledat.Zkoušel jsem přeinstalovat navigační data a pořád to píše tuto hlášku.
    Může mi někdo napsat jak to odstranit?
    Díky za odpověď
    Na řešení podobných problémů je k dispozici SmartMaps Tools, který je ke stažení v Samoobsluze na www.pdamapy.cz

    Zkontroluje duplicitní verze a adresáře, opraví zástupce, přesune data na kartu apod.

    V případě problémů Vám rádi poradíme na pda@planstudio.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 09:33
  2. TABULKA Z EXCELU DO WORDU
    Od sorsi v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 11:52
  3. Tabulka z EXCELU do WORDU
    Od sorsi v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-03-2005, 16:53