Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Asus A636 a nabihání GPS

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Chtel bych se zeptat majitelu a636 jak dlouho trva nabeh GPS. (lze provozovat GPS bez vyklopene anteny, jaky je rozdil v signalu mezi vyklopenou a zandanou).
    Mam velke dilema jestli koupit FS n560 nebo Asus A636. Dekuji za odpovedi.

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud se nepletu, Asus neumi prijimat se zaklopenou antenou...



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Asus signal GPS prijima i se zaklopenou antenou, normalne tak s nim v aute jezdim. Pokud se antenta vyklopi, signal se o neco zlepsi.

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    OK. Rikam, pokud se nepletu... Nebo to bylo nejake Yakumo?

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    A co se tyka kvality GPS u obou pristroju(FSN560, Asus636). Je to takovy obrovky rozdil. Chci to jako navigaci do auta. Kamarad vlastni FS N500, jezdi s ni po Praze a velmi si ji vychvaluje.

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Ja k navigaci pouzivam Asus A632 a zatim jsem nemel jediny problem. Sila signalu vzdy plne dostacuje k behu TomToma (ci jinych aplikaci) a ani v hustych zastavbach jsem signal nikdy neztratil. Jedine pokud vjedes nekde do tunelu apod., ale jakmile vyjedes ven, signal je zase hned OK. Nevim jak je na tom ta N560, ale Asus me zatim nikdy nezklamal.

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Tunely jsou jasny, tam nema signal zadna GPS. Projel jsem celou Italii s notasem a CLIP ON SIFRII a byl jsem maximalne spokojen. Jediny problem byl ve velikosti tohohle reseni, proto chci to PDA. (nejlepe GPS v PDA)



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Jasny, s notebookem bych taky jezdit nechtel jak rikam, ja mam A632, jsem s ni spokojenej maximalne! Navic mi dost vyhovuje drzak do auta ktery je soucasti baleni...je udelanej stylem kolibky, do ktery se primo zapojuje napajeci kabel, takzue staci jen vyndat samotne PDA a muzes jit, nemusis tam jeste cvicit s kabelem, kterej zustava porad v ty kolibce.

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    V Asusu zapina GPS program, ne jeho vyklopeni jako napriklad v ACERu n35. Nabiha to podle toho kde jsi a jak dlouho predtim byla GPS vypnuta.
    560 neni spatna, ale neni od veci jestli prinasi za cenovy rozdil takovou hodnotu. Jakmile budou navigacni softy korektne fungovat s VGA pak to bude neco jineho, ale to zase budou uz jina a lepsi zarizeni

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Mefisto: plne s tebou souhlasim :yes:

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Zalezi totiz na tom jak kdo PDA vyuzije. Ja si zvykl pouzivat organizer pod symbianem a tak zustalo PDA vetsinou na navigaci, ale zase pokud to bude vyuzivat i na interneta a pod tak uz ma VGA smysl

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    Ahoj mel jsem ACERN35 a dnes mam ASUS 636 . To se neda porovnavat. To je jako Trabant a Ferrari. Signal do 20 sekund u Asusu u Aceru do 3 minut. Kvalita signalu neni srovnatelna. ASUS je uplne super. A to nemluvim o nekolika programech TOMTOM Smartmaps GPSDash2 ktere bezi zaroven uplne v pohode.

    ASUS je TOP.

    PS: nemam nis spolecneho s prodejem ASUSU !!!!



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Jeste jedna vec, dela se synchronizacni kolebka pro asus A636. PS psali jste ze navigacni programi nevyuzivaji VGA rozliseni napr. u N560 ???? a ci treba programy real VGA

Podobná témata

  1. ASUS A636 x A636N
    Od Hunter_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-06-2006, 18:58
  2. Asus A636 - clean reset?
    Od Daan v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 15:23