Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: jak mazat sms na Variu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    preji vsem krasne rano,
    jen by me zajimala jedna takova vec. Mam prijato cca 150 SMSek. Ted bych je chtel smazat. Musim rucne a postupne nebo existuje neco jako smazat vse ci moznost je vsechny oznacit a posleze smazat?
    Podobne budu muset smazat i odeslany, kterych mam priblizne stejny pocet a po jedne ci po nekolika, ktere oznacim na displeji se mi vubec nechce
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    A co tahnout stylusem od prvni k posledni, nebo naopak? Tak je vsechny oznacis a das smazat. Proste jako kdyz oznacujes text v dokumentu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Ale to je presne to co jsem rikal. Vopruz a i docela nepresny. Delam to tak,ze oznacim vsechny na displeji a pak znova a znova. Ale doufal jsem, ze existuje nejake elegantnejsi reseni, treba neco jako ctrl+a na kompu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    28

    Přesně jak psal TheMelin - Tapneš na první a pojedeš až úplně dolů a pak dáš smazat. Jestli je tenhle způsob opruz a nepřesný, tak to teda nevim co je pro tebe pohodlná práce na PPC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Ještě by měla být jedna (pohodlnější) možnost: v inboxu klikni na Menu - Tools - Clear "Text Messages" a odsouhlas to. Ale smaže to SMS v Inboxu i v Sent Items.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Diky Stando, presne o to mi slo. No ono je opravdu vopruz, kdyz jedes pres 150 smsek a nekolik displeju. Jednou treba nechtene zvednes stylus nebo se netrefis (kdyz se spickou tisnis ve spodni casti displeje) a muzes to cele opakovat.

    Spis jsem myslel, jestli treba neexistuje nejaka zkratka nebo tak neco. Placnu, dvakrat za sebou tuknu na nejake misto a oznaci se vse nebo tak neco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    otázkou zůstává proč je vlastně mazat, když se jich tam vejde neomezeně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ..a nebo důležité archivovat a ostatní balast průběžně promazávat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od phaeton_esc
    otázkou zůstává proč je vlastně mazat, když se jich tam vejde neomezeně?
    Protože třeba existují SMS, které by nikdo neměl vidět (vím, existuje heslo), protože nemíním mít Inbox zabordelený, apod. apod. apod.
    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    ..a nebo důležité archivovat a ostatní balast průběžně promazávat
    A proč zbytečně průběžně promazávat, když můžu jednoduše smazat vše nepotřebné naráz...

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    také jde kliknout na první zprávu od které chci začít mazat, na vyrtuální klávesnici stisknout Shift, pak kliknout na poslední zprávu kterou chci smazat a vse mezi mám označené
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Jj, to je presne ono, to se mi libi. Tusil jsem, ze musi existovat nejaky hromadny oznaceni bez toho, abyc musel po zpravach jet stylem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    Ale doufal jsem, ze existuje nejake elegantnejsi reseni, treba neco jako ctrl+a na kompu
    Mno a to samozrejme taky jde, opet na klavesnici (SW/HW) stisknout Ctrl a pote A ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2011, 17:21
  2. E-TEN M700 : v pda nelze mazat na kartě
    Od glofiish v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-03-2009, 11:53
  3. Mazať inštalačné súbory v PDA?
    Od pdq v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 08:28
  4. nelze zapisovat/upravovat/mazat data na SD kartě (HP rx3715)
    Od HaWran_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 07:52
  5. nejde mi mazat(zapisovat, formátovat) ipaq ilestore na rx3715
    Od Melda_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 01-10-2005, 14:01