Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Správce úloh ála XP

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    Nemoh sem tady nic takovýho najít, existuje nějakej soft, kterej by dokázal podobně jako XP ve správci úloh(prostě alt+ctrl+del) zobrazit spuštěný aplikace/úlohy s tím kolik která zabírá momentálně ram, jak vytěžuje CPU, atd? Uplně ideální kdyby to měl oikonu na liště a dkázalo to zorbazovat do nějakýho pěknýho popupu pro rychlý kontrolování
    Dík za doporučení
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Presne takoveho nic neexistuje, ale asi nejvice funkcni jsou SuperTasks.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    škoda, vypadá to pěkně, ale na WM5 to nejde nainstalit jenom to suše napíše "installation was unsuccesful" a konec... škoda, doufám že to někdy předělaj i na WM5...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Možná trošku splňuje požadavky MemMaid
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    taky dík, mrknu na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    tak, konečně sem se k tomu dostal, memmaid sice ukazuje jen zatížení RAM jednotlivejma procesama, ale má zas jiný užitečný funkce... Jinak pokud by někdo měl zájem, tak na sledování zátěže CPU sem našel Vidya Pocket Task Manager, vypadá to opravdu jak to ve win, akorát to bohužel nezobrazuje to využití ram... funkční v pohodě i na WM5
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    59

    tu je pre wm5 presne taky taskman, akeho hladas
    http://buzzdev.net/component/option,com_simpleboard/Itemid,59/func,view/id,15027/catid,27/limit,15/limitstart,120/
    *mozno bude nutna registracia na fore
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    heh, supr, to vypadá jako přesně to co sem chtěl! dík moc...

    btw: registrace není potřeba...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus P320 (Spravce uloh)
    Od Dominiktoreto_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 15:36
  2. Správce úloh WkTask v Češtine a Slovenčine
    Od KarhU v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 07:47
  3. java a spravce uloh
    Od Mara_MDAII v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-04-2007, 13:33