Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: mda II, country id error nelze se ho zbavit se vsemi country..

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ahoj, flashoval sem mda II, kouslo se to ve chvili erasing .... ted to hlasi pri flshovatni s kazdou rom counry id error... že by protože je prázdný?? co s tim prosííím
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak je to hotovo, nejdriv sem tam prez magican_noid dal nejakou rom z magicana ??? proste to slo... apak se chytnul himaupgrade...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    pres er2003edit si uprav romku dle operatora a pak to tam pres hymaupgrade_noID.exe flashni, musi to jit i kdyby nechtelo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    na 3. pokus se to chytlo vzdycky se to jinak kouslo na checking information... nevimjak se to stalo uz semnaflshoval tolik mda II a vzdy to slo... achojo...moc diky... byl jsem z toho fatk dost nastvanej...omlouvám se :sarcastic: :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od aaischa
    ..nejdriv sem tam prez magican_noid dal nejakou rom z magicana ???
    :O A to jako vazne?..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jo fakt to pročlo, protože to nic nepapalo, tak sem mu dal radio od magicana a manoid sem ho tam dostal... pak to vzal himaupgrade... a flashnul jen rom.. takže to psalo nogsm.. a pak sem na 3. pokud udělal hima noid... a už jede... prostě nechtěl falshnovat nic... na všechno psal coutry id error, a ma noid neviděl ´jiný než magicanovský nebo universalovný romky, tak to jinak nešlo... fakt sem z toho taky byl mimo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5

    Mám ten samej poblém Po flaši mi zůstalo MDAII bez radia a při pokusu o upgrade mi při vymazání starého radia nahlásí chybu a nejde s tím hnout Zkoušel jsem to už 20x a šílim Pomůže někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    děláš to přez himaupgrade noid?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 20:29
  2. FSC WIFI country code update
    Od tomastomb v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-07-2006, 12:37
  3. Update ROMky MDA III - ERROR 120: COUNTRY ID ERROR
    Od janpupil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-02-2006, 12:27
  4. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 29-08-2005, 05:38
  5. Country ID Error pri flashi MDAc?!?!
    Od sorX_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-05-2005, 13:46