Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: SmartMaps

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Dnes mi to přišlo od Sunnysoftu,ale nějaká strará verze 2.4.0.Už jsem tady pročetl kde co,ale pořád se mi to nenačítá mapy.Instalace proběhla v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Je opravdu problem se zeptat jednou? :sarcastic:
    Odpoved hledej u sveho stejneho druheho dotazu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Hele tady je dotaz na Mio a tam všeobecně,chápeš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Jsem se tedy zaregistroval a nechce mi to přijmout sériové číslo.Sem se dočet,
    že s.č. od starších verzí to nevezme,to je bída.Jdu zase hledat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jiste, ze chapu, ale 1. zde se staci zeptat jenom jednou, 2. neni to problem pouze Mio zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Přeinstalováno,musel jsem napřed smazat orig.exe soubor v hlavní paměti a na kartě.Teď mi to mapy načte,ale chce to reg.kód.Ten bohuže nefunguje a jak jsem psal,Planstudio orig.kód nechce přijmout,protože je ze starší verze a tak zase nevím ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Obrat se primo na podporu PlanStudia...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Je to ale pěknej bordel od Sunnysoftu,že mi to poslali,hlavně,že se při objednávání ptali jaký mám WM.Hlavně že něco vydělali.A že stím budu mít problémy,tak to je už nezajímá.Už tam nic nekoupím,mažu jejich stránku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Jirka K.
    Je to ale pěknej bordel od Sunnysoftu,že mi to poslali,hlavně,že se při objednávání ptali jaký mám WM.Hlavně že něco vydělali.A že stím budu mít problémy,tak to je už nezajímá.Už tam nic nekoupím,mažu jejich stránku
    Dej vědět, jak jsi dopadl a hlavně, jak jsi to rozchodil, protože v tom kluci mají pěkný bordel ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Jirka K.
    Je to ale pěknej bordel od Sunnysoftu,že mi to poslali,hlavně,že se při objednávání ptali jaký mám WM.Hlavně že něco vydělali.A že stím budu mít problémy,tak to je už nezajímá.Už tam nic nekoupím,mažu jejich stránku
    Rozhodne si nemyslim, ze Sunnysoft maji vztah k zakaznikum jak pisete. Trochu nechapu proc jste napred nezkusil kontaktovat Sunnysoft jako vaseho prodejce a požádat ho o radu a místo toho hledáte pomoc zde a rozčilujete se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Jo tak to nejsem sám,kdyby jsi si přečetl vše co se týká Smartmaps ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    Nechcem sa do toho miesat :-) ale ja som mal problem s interwritom od sunnysoftu a napisal som na tomto fore do oddelenia sunnysoft a dostal som vcelku rychu a dobru odpoved a dokonca mi poslali aj soft co som potreboval, skus forum, myslim ze je dost zodpovedny clovek co tam pise :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Už jsem tam psal,podívám se ještě do fóra.Hlavně,že se mě při objednávání ptali,jaký mám WM a poslali mi úplně něco jiného.To je ten zádrhel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    Jednoduché řešení - jak již bylo napsáno výše - Obrať se na podporu PlanStudia... tam to určitě vyřeší k tvé spokojenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Tam už jsem psal taky.Jen doufám,že nebudu čekat tak dlouho,jak jsem se dočetl jinde.Jinak dík za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps + WM5
    Od milda2000_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 110
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 10:39
  2. SmartMaps a rw6815
    Od VVlada v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 15:55
  3. Slibotechna SmartMaps?
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 22:15
  4. Smartmaps pre SR
    Od ivanmart07 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 20:54