Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: WIFI SD karta od Pretecu

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Dnes jsem viděl v Elektro Worldu tuto kartu,má s ní někdo zkušenosti?Stála necelých dvaapůl T,Stehan tu psal,že má nějakou z Maďarska za dvasto SK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    JUST MOBILE SDIO WiFi, a stoji 2.100 Sk, cize nejakych 1.700 Cz. a nevieme aku kartu si videl, tak daj link :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    tak to tam budu muset zase skočit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Broza_ce4you
    Guest

    a co tady ta?
    Kód:
    http://www.digisoft.cz/product.php?II=14398&cuid=951
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    Ta od digisoftu vypadá slušně i cenově,ale nenašel někdo jinou spolu s další pamětí v českym krámu.Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Já mám WiFi SD od i-Tecu a je výborná. Stála 1 100,- Kč, jediná nevýhoda, že nefunguje s WM 5. Ale s OS 2003 a 2003 SE úplně bez problémů. Paměť nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    No jestli nefunguje s WM5, to může být u Mio A701 dost podstatný problém.
    Ty výše zmiňované: zkusil jste je někdo na A701? Teda myslím, zkusil a fungují.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Od I-tecu ji mám taky,ale když ji chci spustit,tak musím restartovat mio a potom ji tam vložit,jinak to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    To JK.
    A jinam to se 701 běhá jak,prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Mám doma svou síť,dva NB a stolní PC.Z 11.patra v panel.domě do 8.v pohodě.Je to docela rychlé,ale štve mě ten restart,snad najdu nějaký program,možná je to tím WM5
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    to nikdo nepoužívá wifi kartu?podělte se prosím
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SDIO WiFi karta
    Od kodlisko_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 05:22
  2. Málo místa? Zkuste 2GB SD kartu od Pretecu
    Od Pavel Koza v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 09:11
  3. Cf Wifi karta a zpomaleni PPC
    Od Banana_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-03-2004, 11:46
  4. Wifi Karta
    Od Banana_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-01-2004, 20:30