Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 51 z 51

Téma: Problém ActiveSync

  1. #46

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Surgical, Jarmil: jo, jasné. Mě tohle tak nevadí. Každý den mám MIO napíchlé na NB, někdy i několikrát denně, kvůli synchronizaci nebo na napájení v autě při navigaci. Tímto se omlouvám baterii, jestli jí vadí tak časté přikrmování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    Automaticke vypnutie activesync pri wm5

    Beecher dakujeme

    Pokud nepoužíváte synchronizaci napřímo s MS Exchange Serverem a zdá se vám, že kapacita baterie nějak povážlivě rychle klesá, doporučuji tento trik:

    1. Na PDA spusťte ActiveSync (Start->Programs->ActiveSync)
    2. Zvolte Menu->Add server source
    3. Zadejte: Server address = fake, Next, User name = fake, Password = fake, Domain = fake, Next, odškrtněte všechny položky, Finish
    4. Zvolte Menu->Schedule a zvolte Peak times = Manually, Off-peak times = Manually, OK
    5. Zvolte Menu->Options, podržte stylus na Exchange Server a zvolte Delete, pak zvolte OK.

    A je to.

    ..I..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    31

    Dá se synchronizovat s thunderbirdem (snad se to tak píše), protože Outlook nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    zkus do vyhedavače zadat thunderbird viz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    31

    Ooooo děkuji ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    Zdravím prosím o radu, při synchronizaci Mia s ActiveSync mi nezkopíruje AS kontakty a kalendář do Outloku na PC. napíše to hlášku prog. AS zjistil problém v zařízení (plocha)! Poznámky to normálně zkopíruje. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. ActiveSync - Problem!
    Od Skijumper v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2008, 07:39
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 11:31
  3. ActiveSync Problem
    Od sonk v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 16:25
  4. problém s Activesync 3.7.1
    Od Berounskyjan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2005, 07:22
  5. ActiveSync problém
    Od Neo Jedi v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-12-2004, 00:38