Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 51

Téma: Problém ActiveSync

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Dobrý den,nemáte prosím někdo zkušenosti s instalací ActiveSync u přístroje Mio A701?Mě se nedaří propojit PDA na úrovni USB portu.V počítači se nainstaluje jako síťový adaptér!Ani technici z Elektroworldu si s tím nevěděli rady.Používám origin.CD dodané k komunikátoru.Jiné přístroje můj počítač bezproblémově detekuje.Díky za vaše názory.:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Upgrade na AS 4.1, stazitelne z Microsoftu!
    2. Spravne nastaveni firewallu nutne! (pro test: vypnout...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Mi.mi.
    Dobrý den,nemáte prosím někdo zkušenosti s instalací ActiveSync u přístroje Mio A701?Mě se nedaří propojit PDA na úrovni USB portu.V počítači se nainstaluje jako síťový adaptér!Ani technici z Elektroworldu si s tím nevěděli rady.Používám origin.CD dodané k komunikátoru.Jiné přístroje můj počítač bezproblémově detekuje.Díky za vaše názory.:?:
    Bohuzel jste se stal pravdepodobne obeti neuatorizovaneho prodeje v CR.
    A701 do ELECTROWORLDu neni dodavano zadnym autorizovanym distributorem pro CR. Takze neni divu, ze vam pravdepodobne EW neni schopen pomoci nebot nema za sebou zazemi od autorizovanyho distributora se servisnim a poradenskym servisem.

    Zarizeni pravdepodobne rozchodite, ale bude vas to stat znacne usili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Mio A701 nebylo zakoupeno v Elektroworldu,jen jsem využila služeb "počítačové kliniky".Ted nevím jestli mám přístroj vrátit,nebo hledat pomoc na netu.:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Mi.mi.
    Mio A701 nebylo zakoupeno v Elektroworldu,jen jsem využila služeb "počítačové kliniky".Ted nevím jestli mám přístroj vrátit,nebo hledat pomoc na netu.:?:
    Jaka pocitacova klinika? Jinak by vam mel poradit prodejce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Ten přístroj byl zakoupen v jednom inernetovém obchodě,dobírkou.Proto jsem byla nucena vyhledat pomoc tam(Electroworld).:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A co třeba zajít sem nebo sem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Díky moc za tip,ale musím vyřešit problém s komunikátorem.Ten přístroj mi dodali ve čtvrtek a stále jej nemohu synchronizovt s PC.Jestli není šance,budu ho muset v pondělí vrátit!!!Moc se mi líbí,a s SD 2Gb by se mi v práci moc hodil...ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Michalo, jste z Prahy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Bohužel ne,jsem z Ostravy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ja stale podezrivam nejaky firewall na vasem pocitaci, protoze tohle je typicky priznak toho, ze firewall blokuje to sitove pripojeni, ktere mezi sebou zarizeni a PC vytvari.
    BTW Jeste blba otazka, mate v PC nainstalovany Outlook?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Kus diskuze k tomuto tématu najdete tady
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Outlook nainstalovaný mám.Jak už jsem psala,Compact spustil synchr.automaticky,i Motorola MPX 200 mi problémy nedělala.Všechny ovládače z předchozích mobilů jsem pro jistotu odinstalovala.Když Mio (v přístroji)přepnu do stavu"čtečka SD",PC ho detekuje a objeví se jako další pevný disk.ActiveSync je v tomto stavu vypnutý.:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jiste, protoze ani Compact ani MPx200 nekomunikuje stejne jako to Mio.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    K těm dřívějším mobilům chci dodat to,že nebyly problémy s synchr.s 2002 ani 2003.Otázka k firewallu:měla jsem před připojením Mia vypnout Kerio úplně?Štít Avastu nemůže při instalaci dělat problémy?Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ActiveSync - Problem!
    Od Skijumper v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2008, 08:39
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31
  3. ActiveSync Problem
    Od sonk v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 17:25
  4. problém s Activesync 3.7.1
    Od Berounskyjan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2005, 08:22
  5. ActiveSync problém
    Od Neo Jedi v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-12-2004, 01:38