Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 9 PrvníPrvní ... 789
Zobrazené výsledky: 121 až 134 z 134

Téma: N560 + WiFi - jak to rozhejbat

  1. #121
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Já génius nejsem, Génius je René Stein , který ten prográmek udělal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Patrí vám obom vrelá vďaka (jednému za program a druhému za dobbrú radu), už som myslel, že to bude beznádejné. Ale celkom by ma zaujímalo, v čom bol problém - asi v možnosti zapnúť DHCP, ktorú som nikde inak nenašiel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Přesně tak. Některé WiFi sítě vyžadují statickou IP adresu, další DNS a u jiných stačí povolit DHCP.
    A to je ten problém. Při každém přechodu z jedné wifi sítě do druhé se dřív muselo vše zadávat ručně v kartě adaptéru WiFi a pa kudělat soft reset. Teď stačí přepínat profily.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Zdravím. Po delší době se vracím k tématu wifi připojení. Mám C550 s WM6 a doma wifi router Asus WL500W a wifi siť zabezepečenou ve WPA-PSK. Pročetl sem celý vlákno, zkoušel různá nastavení, a přesto se pdáčko chová naprosto iracionálně-jakoby podle počasí( Jednou se připojím,jako třeba zrovna teď, a jindy, ať resetuji, nebo ne, nepomáhá vůbec nic. Snažím se v tom vypozorovat nějakou logiku, ale vypádá to, že tam není. Když budete mít někdo chvilku čas, zkuste poradit. Jo, a na nezabezpečených sítích Hotspotů se připojím bez problémů a v nastavení nic neměním. Díky moc za jakoukoli radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Musí se vypnout automatické řízení výkonu WiFi. Takže Start > Settings > System > WLAN Power > WLAN Power save mode > Disable.
    Mělo by to fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Díky. Vyzkouším a poreferuju.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    No ani tomu nechci věřit, a ani to zakřiknout, ale zatím to funguje . Týdny sem se s tím trápil, a ona taková blbost. Ještě jednou díky moc!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    10

    Tak bohužel se přidám k nešťastným, wifi mi nefunguje správně ani po monoha pokusech různých oprav/úprav, co jsem zde na fóru našel, k domácí síti se mi připojí, jen nefunguje internet, IP adresu musím zadat pevnou-ručně, jinak ji nezíská...zkoušel jsem se připojit jak jako Internet, tak i Work, zatrhnout v záložce proxy v connections "This network connects to Internet" nebo jak je to tam psáno, zkoušel jsem wifiprofiles, kde jsem vyplnil co je potřeba, ani s DHCP nefungovalo, nevím, co ještě jsem zkoušel, ale asi vše, co jsem tady našel. Wifi se mi prostě jen připojí, ale net nejde, přitom k sousedům jsem se připojil a vše fungovalo správně, ti ji ale nemají ani zaheslovanou..Ještě jsem nezkoušel změnit šifrování na wifi, nebo co přesně to je, ale nijak velký znalec v tomhle nejsem, tak čekám na bratra, aby zkusil přenastavit wifinu.

    Jinak nemáte někdo nějakou další radu? Už mi to leze docela hodně na nervy


    EDIT: Tak koukám, že se bohužel nikdo nehlásí, opravdu nevim co s tim, kódování máme WEP, takže v tom problém nebude..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Jenom z vlastní zkušenosti: pokud máš poskytovatele jako UPC, tak mám vyzkoušeno, že pevně zadaná IP adresa nepomůže, poněvadž poskytovatel přiřazuje IP adresu dynamicky. K wifi-síti se připojíš, ale na net se už nedostaneš. Mluvím čistě s vlastního frustrujícího testování, teoreticky tomu vůbec nerozumím,resp.se učím za pochodu. Takže tu pevnou IP tam nedávej. Jinak to co je uvedeno výše - t.j.vyřazení Power-Saving,či Automatického módu mi pomohlo.Takže tam zadej Disable. Bohužel za pár dní mě eufórie přešla, protože probémy s připojením se začaly zase objevovat, ale jakmile se připojím,už sem na netu. Chová se to nepředvítalně, někdy se to chytně hned, někdy ne, a vyloženě legrační je, že mám jedno místo v kuchyni, kde se připojím vždycky. A taky na WC. No prostě sazka sportka. Pokud jde o ta různá nastavení sítí-na to se vykašli, to nemá vůbec žádný vliv. Problé bude asi v šifrovaní, které náš Loox špatně zdolává, protože na hot spot se chytnu vždycky.Zdravím
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Ferry_CZ
    zalezi jestli nastavis tusim ze v Nastaveni\Sitove karty a tam zvolit, zda se pripojujes k internetu a nebo do prace, kdyz mas nastaveno k internetu tak to nechodi, kdyz das do prace, tak IE prohlizec bezi
    mam C550 a mozem cestne prehlasit ze je to to najdebilnejsie PDA ake kedy kto vyrobil maju tam po milu jarmilu nastaveni ISP prace internet atd a z toho funguje len jedno nastavenie a to na 1% alebo skor ako sa tomu chce... s tym PDA je dobre akurat tak si vytret zad... bezny clovek sa potrebuje pripojit k WiFine a surfovat a nie aby najprv skusal mesiace a vysledkom coho je aj tak neustale neuspesne pripajanie popr stale odpajanie... po dvoch rokoch mozem povedat moje skusenosti s PDA teda moje ocakavania alebo na co som si ho kupil?
    na surfovanie v posteli = po polhodine kedy ho uz pomaly lamem radsej vstanem a pozriem si co potrebujem na stolnom PC/booku
    na navigaciu = vyhoda je ze mam viacero softov TT, IGO, Garmin... ale je to priserne pomale hlavne ked dobre neodbocim tak kym sa spamata a prepocita trasu ja sa prv vymotam aj bez jeho pomoci s coho plynie ze nie je nad rychlost napr MIA C720
    a co sa chystam spravit s tak nabusenym PDA? J... ho do hajzla lebo tam patri ten šmejd!!!

    Zivan: Pokud si tim PDA budes vytirat zad..., tak pozor na povytazeny stylus
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jen jestli to neni jen nekde mezi dotykovym displayem a zidli Mel jsem N560ku docela dlouho a z meho pohledu to zase bylo nejlepsi PDA pod sluncem (v porovnani s ostatnimi).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    Zivane stylus preistotu vytiahnem

    frogale ja netvrdim ze FSC C550/N560 maju nedostatok funkcii ja len tvrdim... precitaj si a zamysli sa nad touto vetou
    Citace Původně odesláno od Ferry_CZ
    ...mas nastaveno k internetu tak to nechodi, kdyz das do prace, tak IE prohlizec bezi...
    mne tato veta hovori ze je tam uplne zbytocne nastavenie "pripojit sa k internetu" ked je to aj tak nefunkcne - a tento problem nemam len ja ale je nas viac... na rovinu nestacilo tam dat len jedno a hlavne funkcne nastavenie pripojenia? vela uzivatelom by uvitalo zapnut WiFi vyhladat siet, (zadat typ ochrany, kluc ulozit) a uz len spustit IE, Operu, Outlook a veselo surfovat to je cca 2 nanajvys 5min zalezitost nejak tak to chodi na tel mam N73 a ked sa pripojim k internetu cez GPRS/3G tak len pustim web prehliadac a surfujem ked som doma napojim sa cez bluetooth na PC a znova pustim web prehliadac a surfujem pohoda... nokia sa ma nepyta ci sa pripajam doma, v praci alebo niekde v prde... skratka dany program (Opera, email klient) ktory sa pripaja k netu sa standartne pripoji cez GSM siet popr ak je dostupne ine pripojenie napr spominany BT tak sa ma opyta cez ktore sa pripojit... ak mam zhrnut moj sloh do jednej vystiznej vety tak... "FSC Pocket LOOX 550/560 je funkciami nabite PDA avsak s tych vsetkych funkcii a nastaveni je len 1% bezproblemovo funkcne a spolahlive"

    PS. mne pripojenie k mojej domacej WiFine blblo ale ako tak slo... odkedy som nastavil aby sa PDA pripajalo na mobil + GPRS odvedy zacali obrovske problemy s pripojenim sa spatne k domacej WiFine najprv sa pripajalo dlllho a nakoniec sa pripojilo ale IE neslapal a problemy mi robi aj ked mam nastavenie mojej WiFi siete ulozene v PDA a v routri skryjem SSID potom sa uz s PDA nemozem pripojit...

    frogale mozno mas aj pravdu ze to PDA nie je az take zle... riesenie by bolo keby sa tu vyjadril a popisal co znamenaju + na co su + kedy pouzit + ako sa spravaju jednotlive nastavenia ako napr Muj ISP, Prace, Internet atd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Me to prijde, ze spis nadavas na Windows Mobile jako takovy.. Vse mi to pripada, ze je softwarovy problem.. Ja se s nicim takovym nesetkal. Pouzival jsem GPRS pres bluetooth i wifinu ve skole.. I pres USB jsem mel doma pripojeni v kolebce..

    Vyresetuj si PDA do defaultniho nastaveni a nepoustej tu shareware connect aplikaci (jmeno uz nevim), ktera je implicitne v ROMce. Ty profily jsem taky nikdy nepouzival..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    tazko povedat ci nadavam na WM alebo na hardware Fujitsu Siemens Computers jedno je vsak iste ze to nikdy nezistim teda ak si nepoziciam ine PDA s WM a uvidim ako sa sprava...

    PS. uz mam FSC nejaky ten rok tak viem o muchach tej E2C aplikacie, ale aj tak dakujem za radu!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 9 PrvníPrvní ... 789

Podobná témata

  1. N560 a WiFi
    Od Martin Pospíšil v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 14:28
  2. n560 + WiFi + VŠE = 0
    Od Miksebik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 15-10-2007, 21:21
  3. N560 - kombinace WiFi BT a GPS
    Od kardinal.richelieu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 13:58
  4. N560 (c550) - WIFI
    Od Drolan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 00:22