Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 134

Téma: N560 + WiFi - jak to rozhejbat

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    tohle asi ale s kryptovanim nebude souviset, spis kvalita signalu nebo dlouhy pingy. Zkus nejdrive jak ti PDA pinga na pc jestli to "nedre" prave tady. Jestli ti ale nabiha jen urcita stranka pomalu tak to muze byt pomalym pripojenim k dannemu serveru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    16

    neni to jenom jednim serverem, dela to vsechno. Pingy jsou skutecne velky.. cca 300ms. Signalem to urcite neni, ptz jsem to zkousel hned vedle routeru

    EDIT: Prosím necitujte pokud reagujete na předchozí příspěvek, viz pravidla pro diskutující, děkuji ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    @Bobanovicz
    n560 se mi s routerem nespojí prostě proto, že ten co mi router nastavoval tak tam dal šifrování WPA 2 / AES. Proto asi tak dlouhý 64místný klíč.
    Taky jsem se dozvěděl, že n560 AES nepodporuje. Požádám ho aby mi to předělal aby to bylo kompatibilní pro nbk i PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    82

    Myslim, ze C550 (N560) WPA2 nepodporuje. Teda aspon mne to nefungovalo. WPA1 funguje v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    Ahoj lidi.
    Tak jsem si koupil wifi router od owislinku ,DI-524.
    Chtěl jsem se připojit na internet z mého PC na PDA 520 a notebook.
    Po zapojení a vložení inst. CD jsem se to pokoušel rozchodit a nastavit.
    Nastavení routeru jsem zvládl tak-tak až po najetí na domovskou stránku
    owislinku, kde je vše dobře vysvětleno.
    Pak se notebook bez problému připojil no PDA hlásilo ,že :můžu používat pouze otevřené a nezabezpečené sítě.../když jsem sít nezahesloval ,tak to šlo/
    Pak jsem nastavoval na Looxu, konkrétně na E2C a ejhle: vše funguje jak má.
    Doma se připojuji na moji síť, venku to v E2C přepnu na hotspot, najdu volnou sít ,a připojím se. Takže vše OK
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Petrasek_oldd
    Guest

    Take mi zmizela ikona bezdratoveho pripojeni po spusteni E2C. Nainstaloval jsem pak patch ze stranek Fujitsu Siemens a uz ji tam zase mam
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    10

    Mám MDA-Vario. Jednou jsem si takhle na letišti ve WLAN area zapnul WiFi a přes IE připojil a cca 10 minut pracoval. Pak Vario začalo žebrat, že má slabší baterii, ale nevycucnul jsem ji na víc než na 25%. Tak jsem ukončil IE, v Commanageru vypnul WiFi, vypnul Vario, našel a zapnul na nabíječku. Asi po 20 minutách jsem to znova zapnul, k Hotspotu připojil, signál dostatečný, žádný saver neběží, ale IE se už nepřipojilo. Hlásí : "S aktuálním nastavením nelze navázat připojení"... .Ani po SR, ani po vysypání Cookies, i po kontrole dle návodu k připojení, používat IP adresu přidělenou serverem atd.. Prostě už nikdy a ani jinde. Kolegovi na podobném zařízení hned vedle mne vše funguje. Jen tam má jiné síťové adaptéry. Který je u Varia ten správný - poradíte někdo ? Díky.

    Teď (v dubnu) jsem udělal HR, takže vše v továrním nastavení, ROM 2.21.2.7, WiFi se připojí, ale IE se nepřipojí. Takže stejný stav. Nikdo nic ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ja mám zasa iný problém. Podarilo sa mi na svojom PLku rozbehnúť wifi - v sekcii bezdrôtové pripojenia je spojenie označené ako "pripojený". Ale ani za nič sa mi nedarí zobraziť akúkoľvek stránku v exploreri - skúšal som už všetko,, vždy to skonči hláškou "o zlom pripojení" alebo hláškou, že "stránku nevie nájsť". Už som z toho na nervy, možno je to len nejaká prkotina ale ja už si neviem rady. Nenájde sa niekto, kto mi poradí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od frenkie67
    vsechny zde tapajici zdravim a potvrzuji, nightmare znamy pod zkratkou E2C ma reseni (to musel byt ale opravdu velice neprejici sw vyvojar, kdyz ho oproti vsem dosud zverejnenym zkusenostem s nim takto nazval, misto easy to connect by se spis hodilo established to collide ( ).

    Prochazel jsem oficialni stranky i zahranicni diskuze, ve finale jsem ale po nekolika bezesnych nocich dosel k vysedku prave na zaklade informaci na foru ce4you, takze timto dekuji zrizovateli za jejich udrzovani :yes:

    Od meho FSC jsem ocekaval 3 druhy spojeni na net - via GPRS T-Mobilu, v byte pres wi-fi spot meho providera s pevnou adresou a prilezitostne free wi-fi pripojeni (existuje nejaky prehled?).

    GPRS mam nastaveno v E2C presne dle operatora a chodi v E2C bez problemu i pri stridani s wi-fi, ktere popisu podrobneji.

    V nastaveni v zalozce pripojeni -> pripojeni jsem se snazil odstranit nastaveni E2C tak, jak bylo ve foru doporucovano a ponechat pouze ISP a Moje sit v praci, ale vzdy po pouziti E2C se toto nastavi zpet, nicmene nema vliv na pripojeni a je mozno toto ignorovat.

    Z oficialnich stranek FSC podpory jsem stahnul a nainstaloval jak upgrade E2C 3.03 1131 tak i CAB file. Nemohu potvrdit, ze by mely, nebo naopak byly bez efektu, dle zduvodneni k verzi 3.03 ale maji resit zde diskutovany problem s E2C. Samy o sobe ale spojeni rozhodne nedokazou zajistit, v pripade wi-fi je nutne vzdy E2C deaktivovat ukoncenim vlevo dole, alespon vsak jiz pote nekoliduje s nastavenim wi-fi karty v WM5.

    http://support.fujitsu-siemens.com/download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=8B0AE4E8-E88A-4664-ACE3-3B79222EDA2C&ClassID=9AE39D36-A74B-40EE-A475-ED1199B39652

    http://support.fujitsu-siemens.com/download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=C3B48173-F651-40AA-AB9F-2C23654684B2&ClassID=9AE39D36-A74B-40EE-A475-ED1199B39652

    Pro pripojeni k wi-fi meho providera s pevnou adresou tedy pouzivam nastaveni adres atd. primo v WM5, tedy v nastaveni v zalozce pripojeni -> Sitove karty -> Sitove adaptery. Zde jiz - zrejme diky vyse uvedene instalaci - nedochazi ke ztratam zalozky Bezdratove site. V zalozce Sitove adaptery je tedy nutne nastavit potrebne adresy atp. poskytnute wi-fi providerem.

    Samotne pripojeni se realizuje tak, ze se pouze aktivuje ikona wi-fi v liste systray (tak se to snad nazyva ) vpravo dole v prvnim okne, kterym vas vase pda vita. Po chvili se objevi v horni liste ikona uskutecneneho spojeni, pokud je ostatni nastaveni ok. Dale je pak jiz mozno bez problemu surfovat na netu...
    Takže tento príspevok najlepšie vystihuje môj terajší problém. Záložka v OS s dostupnými wifi sieťami sa mi ukazuje - nie je problém. Nakonfiguroval som si pripojenie k domácej wifi sieti (SSID, WEP kódovanie) - všetko funguje a hlási, že som pripojený (aj v zozname sietí + maximálna sila signálu, aj ikonka v today hore). Ale zásadný problém je, že toto je všetko - akonáhle spustím Explorer, ten nie je schopný dostať sa na net. Odkáže ma na nastavenia siete, no tam je len zložka s modemom, ktorá sa wifi pripojenia nijako netýka - čiže neviem, čo s tým a či nejaká úprava má žiadúci efekt.

    Nechápem - som pripojený na wifi sieť s PDAčkom, no nemôžem sa dostať na net?!?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Je potřeba v nastaveni Connections kliknout na ADVANCED (obr. 1), pak Select Network (obr. 2). Objeví se dialog viz. obr. 3. Z rolovacího menu vybrat třeba My ISP (popř. kliknout na New), pak kliknout na Edit, dole na Proxy Settings a nastavit dle obrázku č. 4 . Hlavní je zatrhnout This network connects to the Internet. A pak už to jede jak má. Já sám mám takto doma WIFI síť ( kódování WPA/TKIP - je bezpečnější než WEP ) a běží mi všechno v pohodě.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00275644_Grafika1_e8kK.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 31.2 KB 
ID: 7930  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    10

    Tak možná jsme kousek od toho zakopaného psa.

    Takže Ty říkáš, že :
    - mám "tapnout" na EDIT-Upravit v tom prvním řádku = Programy, které se automaticky připojují k Internetu. Ale tam se mi ta čtvrtá obrazovka "Tato síť se připojuje k Internetu" objeví, ale má pouze dvě záložky, OBECNÉ a MODEM, PROXY tam není, není tam ani ten přípojný bod (*)
    - když "tapnu" na druhý řádek = Programy, které se automaticky připojují k privátní síti", tak je tam všechno i s proxynou

    (*) Pokud tam (v 1.řádku připojení k Internetu) ten přípojný bod vytvořím, tak se mi tam samozřejmě ta záložka s "proxynou" objeví. Jenže teď jsem mimo dosah - takže to jdu někam vyzkoušet, pak podám report.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Takže som postupoval presne podľa návodu - situácia sa však nijako nezmenila. Naďalej mi PDA ukazuje, že som úspešne pripojený wifi sieť, no na net sa nedostanem...:?

    Inak PSP sa mi podarilo pripojiť za 2 minúty - takže problém bude niekde v PDAčku - fakt však netuším kde... inak pripojenie je Chello, wifi router je SMC WBR14-G2
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    skúšal som teda z PDA pingnuť IPčku wifi routu - bez problémov, pingy 1 ms. DNSky sú však mŕtve - netreba niekde v PDA povoliť DHCP?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Občas pomůže po nastavení soft reset. Alespoň mě to tak někdy dělá, když přepínám profil DOMA a PRÁCE.

    Můžeš vyzkoušet WiFi Profiles. Tam se nachá nastavit kompletně všechno. Ještě zkontroluj router jestli má nastaveno automatické přiřazení IP a DHCP. Popřípadě jestli nemáš povolení přístupu jen určitých MAC adres.

    DHCP nebo staic IP se nechá nastavit na kartě zařízení - WiFi karta PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ste génius!!!!!!!!!! S týmto to funguje, až sa mi tomu veriť nechce.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N560 a WiFi
    Od Martin Pospíšil v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 13:28
  2. n560 + WiFi + VŠE = 0
    Od Miksebik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 15-10-2007, 20:21
  3. N560 - kombinace WiFi BT a GPS
    Od kardinal.richelieu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 12:58
  4. N560 (c550) - WIFI
    Od Drolan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 23:22