Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 9 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 134

Téma: N560 + WiFi - jak to rozhejbat

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Takze ted jsme na srazu prisli na to, ze pokud jste uz nekdy omylem pouzili E2C, tak staci, kdyz se PDA prepne do rezimu letadlo pres ikonu pripojeni v horni liste. Pak po zapnuti WiFi pres ikonu v systrayi vse funguje, jako kdyby tam E2C nebyl. Dokonce se tam objevi v Start->Nastaveni->Pripojeni->Sitove karty zalozka s dostupnymi bezdratovymi sitemi v okruhu.

    Hope this helps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    no at prepinam jak prepinam tak to tam furt neni
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    mi se to pripojuje, diky za tip
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od beecher
    Takze ted jsme na srazu prisli na to, ze pokud jste uz nekdy omylem pouzili E2C, tak staci, kdyz se PDA prepne do rezimu letadlo pres ikonu pripojeni v horni liste. Pak po zapnuti WiFi pres ikonu v systrayi vse funguje, jako kdyby tam E2C nebyl. Dokonce se tam objevi v Start->Nastaveni->Pripojeni->Sitove karty zalozka s dostupnymi bezdratovymi sitemi v okruhu.

    Hope this helps.


    muzes to nejak podrobne popsat??? fakt se mi to nejak nedari...

    tapnu ikonu dam zapnout mod letadla, kdyz na ni tapnu tak je opravdu zaply... potom pres systray zapnu wifi mrknu do nastaveni a bezdratove site tam zalozku furt nemam
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    36

    Taky se připojuji s prosbou jak na to - když jsem diář koupil tak jsem se připojil na jakoukoliv sít wifi, pak jsem spustil E2C a od té doby se připojím maximálně přes telefon - rozběhat wifi když se mi do HR moc nechce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od cr4ppy
    muzes to nejak podrobne popsat???
    Jak ti to mam podrobne popsat? :sarcastic: Vic jsem s tim nedelal... Mozna jeste soft-reset po zapnuti modu letadlo, ale tim si nejsem jist...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Jsem na tom podobne, neboli uplne stejne. ve sve mladicke nerozvaznosti jsem pouzil na Wi-Fi, E2C. Zkousel jsem i Hitchhikera, ale ten jen konfiguruje a nic!
    Pokousel jsem se "opravit" wi-fi podle Beecherova navodu "letadla" , ale bez uspechu. Takze se chystam na svuj prvni HR a po nem se nejakym brutalnim zpusobem pokusim odstranit E2C (pripadne odstranim vsechny zastupce, abych se nekdy do budoucna neuklik.

    HR proveden....boze dekuji, je tam polozka "bezdrátov sít":yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Nápad tento problém sa mi vyskytoval aj na 720-tke,E2C už nepoužívám a tuším som to vyriešil tak,že som zmazal úplne všetky profily pripojení pre GPRS a potom sa pripájal už len cez WI-FI prostredníctvom E2C,len mi nevyhovovalo,že som E2C musel najprv spustiť.....bolo to dávno,teraz používám klasicky windowsácky connect manager a mám pokoj.Ale nestriedam nejak wifi siete,čiže mi to stačí.Ináč nastavenia profilov E2C sú v My Docments/E2C/www-Hotspot.e2c ,tento stačí po HR si dobre uložiť a ked to blbne,len ho prepísať tým záložným.Snád vám to pomohlo trošku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Pokud nic nezabira tak bych zkusil projit FSC forum
    a pokud nenajdete odpoved ani tady tak to tam napiste to by bylo aby neznali odpoved. :
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    Dnes sa mi podarilo skontaktovať vývojára v FS, kt. vyrobil E2C. Poslal mi jeden cab, zajtra s ním niečo spravím
    Po mnohých pokusoch sa mi zrazu podarilo dostať na free sieť, dokonca aj pripojiť na net a dokonca aj udržať spojenie. Ale len cez systémového managera, E2C sa už ani nedotknem! Okrem iného mám podozrenie, že ked sa zníži energia batérie pod určitú úroveň, wi-fi sa dá zapnúť, ale connect manager nefunguje. Akonáhle som dal Looxa na el.sieť, karta "wireless" v sieťových kartách sa po vypnutí a zapnutí stroja a wi-fi znovu ukázala. Čo vy na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Jak už jsem v této diskuzi jednou psal, miznutí záložky "Bezdrátová síť" opravdu způsobuje pouze E2C
    Po prvním HR, kdy jsem E2C už nikdy nespustil se mi nikdy nestalo, že by tato záložka zmizela, úroveň nabití na to nemá vliv, je to jen náhoda s kterou se záložka sama objevuje a zase mizí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Ludo
    Okrem iného mám podozrenie, že ked sa zníži energia batérie pod určitú úroveň, wi-fi sa dá zapnúť, ale connect manager nefunguje. Akonáhle som dal Looxa na el.sieť, karta "wireless" v sieťových kartách sa po vypnutí a zapnutí stroja a wi-fi znovu ukázala. Čo vy na to?
    No a nebude to automatickou kontrolou vykonu wifi? Zkus to vypnout a uvidis jestli se neco zmeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od erazer2k5
    Pokud nekdo muze napsat prosim mensi navod na to, jak rozhybat pripojeni WiFi napr. nekde k hotspotu, tak sem s tim prosim. Uz si pripadam jako totalni idiot. E2C je naprsto k nicemu. Rad bcyh vedel, zda existuje nejaka nativni podpora primo v OS.

    Nekdo psal, ze staci pustit WiFi pres ikonu zemekoule vpravo dole, pak Nastaveni > Pripojeni > Sitove karty a tam se objevi AP. Nic takoveho se ale nedeje.

    Po pripojeni pres E2C se spravne z AP skrze DHCP nacte IP, ale stejne po pusteni IE tam porad skace hlaska 'Cannot connect with current connection ..'.

    Uz jsem z toho fakt rozhozenej, jak to nejde nastavit.

    Dik vsem.
    mám stejný problém, má někdo řešení?
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Zdravim,

    mam bohuzel uplne stejny problem - HR se branim jak cert krize. Napada nekoho jeste neco zde zatim nezminovaneho ?

    Jsem akorat na......

    Diky moc,
    Aucoin.J
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0


    Presny navod asi neni protoze kazdemu pomuze neco jineho, E2C proste blokuje nativni pristup k wifi a proto ta zalozka zmizi. Nekomu E2C vyhovuje a pry i s updatem chodi v poho, ale smysl ma jen plna verze ktera umoznuje vice profilu.

    a mate tam zalozku bezdratova sit nebo uz je pozde?

    Jestli jiz ne, tak zkuste v settings->(zalozka) connections->connections

    zalozka "Advanced"-> tlacitko "select networks" a tam zmente profil z E2C na My ISP a pro lokalni sit "My company name" ale to je v zasade snad jedno, hlavne ne
    E2C profil. Ted zkuste soft reset.

    Mozna to pomuze mozna ne pak je nutne zaloha a HR. V kazdem pripade by se mela vratit zalozka "wireless" neboli "bezdratove".

    Nebo alternativne muzete zkusit applikace Hitchhiker nebo Wifi Companion.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 9 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N560 a WiFi
    Od Martin Pospíšil v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 13:28
  2. n560 + WiFi + VŠE = 0
    Od Miksebik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 15-10-2007, 20:21
  3. N560 - kombinace WiFi BT a GPS
    Od kardinal.richelieu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 12:58
  4. N560 (c550) - WIFI
    Od Drolan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 23:22