Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 134

Téma: N560 + WiFi - jak to rozhejbat

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    ak máte schovanú tú záložku s wifi sieťami, spustite E2C, podržte stylus nad ikonou WIFI a odškrtnite všetky nastavenia. Softreset a malo by to šlapať.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    HR jsem myslel úplně, tzn. s kalendářem. E2C neodeberes ten je v ROM.
    Udělej kompletní HR a nepouštěj E2C.
    Diky moc za rady, konecne se mi tam ta zalozka Wireless Networks zobrazila. Ted uz zacala WiFi slapat.

    Jenom si tak rikam, co bych delal, kdybych nahodou ja nebo nekdo jinej spustil znovu E2C. Hard-reset se mi priste moc davat zrovna nechce ...

    Tohle teda panove od FSC nejak nedotahli.


    xmike: toto bohuzel nepomohlo, skutecne jen HR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Hm, potom by možno ešte pomohlo tam, kde máte profily Work a Internet, odstrániť profil E2C. Na mojej C550 som mal tento istý problém a ten môj postup mi pomohol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od erazer2k5

    Jenom si tak rikam, co bych delal, kdybych nahodou ja nebo nekdo jinej spustil znovu E2C.
    Schovej si zástupce do jiné složky a nebo ho smaž.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Když jsem si přines domu looxika tak jsem se hned připojil přes E2C.Pak to začlo padat, tak jsem ho přestal používat. No a samozřejmně jsem tam záložku bezdrátové sítě neměl.Ale nějakým zázrakem mi tam záložka naskočila.Aniž bych musel dělat reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Schovej si zástupce do jiné složky a nebo ho smaž.
    Dobrej napad, to udelam, dik.

    Co ted ale jeste resim je celkova neochota DHCP mi pridelovat u LOOXe IP adresu. Spis mi ji neda nez da a pritom u notebooku to funguje vzdy na poprve ... nechapu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    kdyz uz si nakousl to pridelovani IP adres, neporadil by mi nekdo jak zaridit aby mi
    pri pripojeni na moje PC (adhoc rezim) pridelil automaticky urcitou statickou adresu. Moje PC totiz nema DHCP.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    Statickou adresu si prece lze nastavit na PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Je potreba pouzit nejaky DHCP server... Na domaci pouziti je treba dobre DHCP Turbo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od cyrilsvet
    Statickou adresu si prece lze nastavit na PDA...
    To sice ano, ale pokud se pohybuji mezi nekolika WiFi sitemi, kde jednou je to tak, jednou tak, je lepsi doma ustoupit a pouzivat nejaky DHCP server...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od cyrilsvet
    Statickou adresu si prece lze nastavit na PDA...
    To ano ale kdyz si nastavim statickou IP, tak mi nebudou chodit verejne AP s DHCP, nebo se snad pletu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    No a na to je dobry zatracovany FSC e2C. Tam se daji nastavit ruzne profily pro ruzne AP, vcetne ruznych zabezpeceni, statickych adres i DHCP, VPN, proste vsechno. Urcite to jde nastavit i primo v PDA, ale pripada mi to v e2C prehlednejsi. Proste si vyberu profil kam se chci pripojit a hotovo. A pamatuji se jak jsem bojoval s tim, kdyz jsem prechazel na iPAQu z pripojeni pres bluetooth/GPRS zpet na Wifi, ze jsem si nikdy nebyl jisty, jak to spravne udelat. V e2C je to jednoduche. Nasel jsem tam jediny zadrhel - u AP s WEP kryptovanim funguje pouze prvni WEP klic (ac tam maji 4) - overeno komunikaci se supportem, mozna pry v pristi verzi...kdybyste tedy na to nekdo narazil jako ja (potreboval jsem klic c. 3) a nevedeli proc to nechodi. Takze e2C je jedna z moznosti jak to co potrebujes elegantne udelat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Snehulak
    Citace Původně odesláno od cyrilsvet
    Statickou adresu si prece lze nastavit na PDA...
    To ano ale kdyz si nastavim statickou IP, tak mi nebudou chodit verejne AP s DHCP, nebo se snad pletu?
    To se nepletes, musel bys to pak rucne vyhodit tu statickou adresu a prepnout na pridelovani od DHCP.

    Urcite bych si na NB byt tebou pustil nejaky DHCP server (jak zminuje beecher) s tim, ze bych bud rozsah pridelovanych adres omezil jen tak, aby vzdy dal tu jedinou co chces a nebo to jde mozna pridelovat i na zaklade MAC adresy protejsku - ale to je teorie, to jsem nezkousel ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    27

    Ja som skusal pripojit moje PDA na router ktory mam doma a je na nom DVD player a 2 notaky,ale nepodarilo sa mito.

    S pda sa pripojim na akukolvek siet wifi co je u nas,ale na moj router nie, a to som pozeral aj po inych forach.

    Zadrhel je ze router mam bez kodovania a bez zabezp. protokolov.
    Akorat ma pevne ip adresy a nepouzivam DHCP.

    Ak by niekto mohol poslat nejaky postup a este by som ho neskusal tak by som skusil a dal ten postup aj tuna.

    britva
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    nemôže byť, že by ten router pracoval len v g režime?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N560 a WiFi
    Od Martin Pospíšil v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 13:28
  2. n560 + WiFi + VŠE = 0
    Od Miksebik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 15-10-2007, 20:21
  3. N560 - kombinace WiFi BT a GPS
    Od kardinal.richelieu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 12:58
  4. N560 (c550) - WIFI
    Od Drolan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 23:22