Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 134

Téma: N560 + WiFi - jak to rozhejbat

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Pokud nekdo muze napsat prosim mensi navod na to, jak rozhybat pripojeni WiFi napr. nekde k hotspotu, tak sem s tim prosim. Uz si pripadam jako totalni idiot. E2C je naprsto k nicemu. Rad bcyh vedel, zda existuje nejaka nativni podpora primo v OS.

    Nekdo psal, ze staci pustit WiFi pres ikonu zemekoule vpravo dole, pak Nastaveni > Pripojeni > Sitove karty a tam se objevi AP. Nic takoveho se ale nedeje.

    Po pripojeni pres E2C se spravne z AP skrze DHCP nacte IP, ale stejne po pusteni IE tam porad skace hlaska 'Cannot connect with current connection ..'.

    Uz jsem z toho fakt rozhozenej, jak to nejde nastavit.

    Dik vsem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    2

    A jakou mas verzi E2C? Me osobne pomohl update na verzi 3.03 1131. Po nem se to zacalo chovat +- normalne, pred nim jsem se ani zaboha nepripojil napr. k siti zabezpecene WPA-PSK, prestoze mi to pridelilo spravne IP adresy apod., tak nejak neproudila zadna data ...

    Vyse zmineny update je ke stazeni ZDE.

    Sice tato verze ma k dokonalosti jeste hodne daleko, nicmene se o ni da rict ze mi s ni vicemene vse funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    49

    zalezi jestli nastavis tusim ze v Nastaveni\Sitove karty a tam zvolit, zda se pripojujes k internetu a nebo do prace, kdyz mas nastaveno k internetu tak to nechodi, kdyz das do prace, tak IE prohlizec bezi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    BartT: tenhle update jsem daval, mam pocit, ze se to s nim chova lepe a ma to vetsi snahu se pripojit, ale jinak tu zustava stejne hroznej program jako pred tim.

    Ferry_CZ: dik za voditko, zkusim to - ale ta logika, ach boze, kdo to vymyslel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Já vůbec E2C nepoužívám. Prostě jen zapnu wifi a chvilku počkam než si získá informace o okolních sítí.Pak kliknu na nastavení síťové karty a kouknu se na okolní síťe. Pak stačí jen kliknout a dát připojit. E2C jsem nějak neroschodil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    No ja mam tuhle zkusenost, E2C bez updatu ma docela dobrou vyhledavaci schopnost na site, ale pripojeni na ne nic moc. Taky se me stalo, ze mi nejakym zahadnym zpusobem zmizela zalozka Wireless v Connections menu a to naporad, vubec nevim proc, vyresil to HR. Tam si z prehledem urcis na co se pripojovat, ale taky to neni buhvi co. Docela me stve ze si tam nemuzes urcit nejaka pravidla pro vyber site na kterou se pripojit(mozna to jde, ale nevim jak). Docela slibne vypadal programek Hitchhiker, ale ten mi na wm5 nechodil na 100% je to totiz beta a tak se problemy dali ocekavat, takze shrnuto potrzeno se musim spokojit s pripojovanim co nabizi os mozna nekdy do budoucna prejdu na neco jineho, ale zatim to nevypada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od mcalbi
    Já vůbec E2C nepoužívám. Prostě jen zapnu wifi a chvilku počkam než si získá informace o okolních sítí.Pak kliknu na nastavení síťové karty a kouknu se na okolní síťe. Pak stačí jen kliknout a dát připojit. E2C jsem nějak neroschodil.
    - v nastaveni sitove karty zadne okolni site nevidim ...

    Citace Původně odesláno od Snehulak
    No ja mam tuhle zkusenost, E2C bez updatu ma docela dobrou vyhledavaci schopnost na site, ale pripojeni na ne nic moc. Taky se me stalo, ze mi nejakym zahadnym zpusobem zmizela zalozka Wireless v Connections menu a to naporad, vubec nevim proc, vyresil to HR. Tam si z prehledem urcis na co se pripojovat, ale taky to neni buhvi co. Docela me stve ze si tam nemuzes urcit nejaka pravidla pro vyber site na kterou se pripojit(mozna to jde, ale nevim jak). Docela slibne vypadal programek Hitchhiker, ale ten mi na wm5 nechodil na 100% je to totiz beta a tak se problemy dali ocekavat, takze shrnuto potrzeno se musim spokojit s pripojovanim co nabizi os mozna nekdy do budoucna prejdu na neco jineho, ale zatim to nevypada.
    - Wireless zalozku tam taky nevidim

    At tak ci tak, zkusil bych vas poprosit o shlednuti natipanych obrazovek, jestli tam neco nechybi. Priznam se ze na normalnim PC delam roky a nemam problem, ale tohle je moje prvni PDA a pripadam si jako magor ...


    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    promin mel sem na mysli network cards nikoliv connection. Moje chyba, nemel sem to pred ocima. :?

    Pro Wifi pripojeni je jedine dulezite nastaveni ve LOOX WLAN WIRELESS ADAPTER, ale pouze tehdy pripojujes-li se na konkretni znamou sit bez DHCP nebo v adhoc rezimu. Jinak by to melo behat bez jakekoliv zmeny nastaveni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Já s tím taky problém s připojením k síti nemám. Tapnu na ikonu, dám zapnout WIFI a hned se mi to připojí. Podotýkám že se jedná o moji domácí sít. Jinde jsem to nezkoušel. Mám ale jiný problém. Občas se mi stane, že se wifina nemůže připojit. V sítových kartách sice připojení vidím, jen mi to píše že je nedostupné. Pomůže jedině vytáhnout router ze zdi a zase zapnout. Nevíte kde by mohla být chyba?
    Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od erazer2k5

    At tak ci tak, zkusil bych vas poprosit o shlednuti natipanych obrazovek, jestli tam neco nechybi.
    Ano chybí...je to záložka "Bezdrátová síť" má být vedle "Síťové adaptéry", u tebe je to ta třetí obrazovka se seznamem síťových adaptérů. Tato záložka mi zmizela poté co jsem začal používat E2C a náhodně se objevovala (hlavně po úspěšném připojení k AP) a zase mizela, po HR jsem E2C radší vůbec nespustil, je v podstatě k ničemu a od té doby ji mám tam kde má být.
    Už v jiné diskuzi tady jsem doporučoval E2C vůbec nepoužívat, nepřináší nic co v systému už není a naopak jsem měl s jeho používáním jen problémy.


    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od valep
    Já s tím taky problém s připojením k síti nemám. Tapnu na ikonu, dám zapnout WIFI a hned se mi to připojí. Podotýkám že se jedná o moji domácí sít. Jinde jsem to nezkoušel. Mám ale jiný problém. Občas se mi stane, že se wifina nemůže připojit. V sítových kartách sice připojení vidím, jen mi to píše že je nedostupné. Pomůže jedině vytáhnout router ze zdi a zase zapnout. Nevíte kde by mohla být chyba?
    Díky za radu
    To se mi stávalo u iPAQu, prostě mi to nechodilo nebo to padalo.
    Udělal jsem rezet touteru a vše znova nastavil. A pak vše fungoalo, bohužel jsem musel resetovat všechny routery kde jsem se připojoval, ale pak bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Snehulak: diky za info

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Ano chybí...je to záložka "Bezdrátová síť" má být vedle "Síťové adaptéry", u tebe je to ta třetí obrazovka se seznamem síťových adaptérů. Tato záložka mi zmizela poté co jsem začal používat E2C a náhodně se objevovala (hlavně po úspěšném připojení k AP) a zase mizela, po HR jsem E2C radší vůbec nespustil, je v podstatě k ničemu a od té doby ji mám tam kde má být.
    Už v jiné diskuzi tady jsem doporučoval E2C vůbec nepoužívat, nepřináší nic co v systému už není a naopak jsem měl s jeho používáním jen problémy.
    Diky, konecne se mam ceho chytit, uz jsem si vazne pripadal jak vul a ted clovek zjisti, ze mu tam chybi ta kriticka aplikace. Bohuzel jsem zkousel delat HR (power button + reset) a neobjevilo se to. Tak nevim, jeste to zkusim pokoumat. Ten E2C bych nejradsi uplne odebral, ale to asi nejde ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Kdyz me ta zalozka zmizela delal se HR do factory settings nevim jestli ti to pomuze, ale je dost mozne ze to budes muset udelat tez.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Snehulak
    Kdyz me ta zalozka zmizela delal se HR do factory settings nevim jestli ti to pomuze, ale je dost mozne ze to budes muset udelat tez.
    Asi ano, budu to muset zkusit. Prijde mi to teda silne nelogicke, aby mi mizela systemova soucast podle nalady, ale asi se s tim budu muset smirit a hlavne uz nikdy nezapinat E2C ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od erazer2k5

    Bohuzel jsem zkousel delat HR (power button + reset) a neobjevilo se to. Ten E2C bych nejradsi uplne odebral, ale to asi nejde ...
    HR jsem myslel úplně, tzn. s kalendářem. E2C neodeberes ten je v ROM.
    Udělej kompletní HR a nepouštěj E2C.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N560 a WiFi
    Od Martin Pospíšil v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 14:28
  2. n560 + WiFi + VŠE = 0
    Od Miksebik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 15-10-2007, 21:21
  3. N560 - kombinace WiFi BT a GPS
    Od kardinal.richelieu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 13:58
  4. N560 (c550) - WIFI
    Od Drolan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 00:22