Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: LOOX n520 gps

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Start->Settings->Connection->Beam (takova modro cervena ikona).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od beecher
    Start->Settings->Connection->Beam (takova modro cervena ikona).
    Tedy to je z mé strany slepota - díky za nakopnutí správným směrem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od kank
    A myslis ze Asus a636 na tom bude lepe se signalem. Nevim proste jestli jit do n560 nebo a636. Videl jsem vedle sebe display VGA a QVGA (je to nebe a dudy) Otazka zni jestli je to velky prinos pro navigaci
    Nebe a dudy to je; mel jsem vedle sebe svou N560 a N500 pro nekoho a QVGA bych uz nechtel. I v navigaci je vse o dost lepsi (TomTom tolik ne, le iGO vyrazne).

    S prijmeme signalu v aute vazne nemam problem, dam to do drzaku, vyjedu z garaze, vratim se zavrit dvere a pak uz v aute je navigace plne ready. Abych mel GPS signal v budove vazne nepotrebuji ... mam to na navigaci po silnicich kde to 100% funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    49

    ono pri rychlostech auta je to s presnosti v pohode, problem je pri rychlostech chuze a popochazeni tzn. pod cca 6km/h, pod tuhle rychlost je to s presnosti des a hruza a napr. geochaching je s tim docela problem, nevim jestli by to vyresila externi antena, ackoliv ji mam, vyzkouset to nemuzu, pac ma MMCX konektor jako maji acer n35 a pod. a Loox N5xx pouzivaji konektor Hirose MS-147, kterej se fakt neda sehnat ( nasel jsem ho teda na britskym ebay, jeden kousek za 17liber ), takze se neda ani prekrimpovat, na originalni FSC externi GPS antenu momentalne nemam volny prachy
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od mrakoplas
    Tedy to je z mé strany slepota - díky za nakopnutí správným směrem
    Ja bych to nenazval slepotou. Ja jsem taky zpocatku nechapal, proc IrDA = Beam a nechapu to anii do ted ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Ferry_CZ
    ono pri rychlostech auta je to s presnosti v pohode, problem je pri rychlostech chuze a popochazeni tzn. pod cca 6km/h, pod tuhle rychlost je to s presnosti des a hruza a napr. geochaching je s tim docela problem, nevim jestli by to vyresila externi antena, ackoliv ji mam, vyzkouset to nemuzu, pac ma MMCX konektor jako maji acer n35 a pod. a Loox N5xx pouzivaji konektor Hirose MS-147, kterej se fakt neda sehnat ( nasel jsem ho teda na britskym ebay, jeden kousek za 17liber ), takze se neda ani prekrimpovat, na originalni FSC externi GPS antenu momentalne nemam volny prachy
    Souhlasim, ze peso je to urcitej problem. Taky pochytat zezacatku satelity v lese neni zadna legrace, idealne, kdyz uz je to zapnuty od zacatku. Na tyhle veci je asi lepsi mit jeste externi Bluetooth GPS pripnutej treba na batohu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od erazer2k5
    Ja jsem taky zpocatku nechapal, proc IrDA = Beam a nechapu to anii do ted ...
    Vysvetleni je proste. Timto se nastavuje, jestli PDA umoznime prijimat vyslane (beamnute) informace pomoci bezdratovych (IrDA, BT) technologii...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    49

    No beam je v prekladu paprsek, cili paprsek infracerveneho - IRDa svetla prenasejiciho informaci, po tapnuti na ikonu Beam se otevre okno se zatrhavacim polickem - Receive all incoming beams - v cestine tam je tusim prijmout vsechny příchozí. Pokud je policko zatrzene, je infraport aktivni a "ceka" na prichozi paprsek, pokud je pak IRDa vyuzivan, je obsazeny port com8, ktery je spolecny prave i pro GPS signal a GPS pak nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    Takže teď je mi všechno jasné jak to tedy je - výstižné shrnutí celého problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Ferry_CZ
    No beam je v prekladu paprsek, cili paprsek infracerveneho
    Nejen infracerveneho a nejen paprsek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1

    Dobrý večer,
    mám dva dotazy - prosím o radu:
    1) při zapojení TOMTOM navigatoru 5 k LOOX N520 mi to neustále píše, že GPS není připojen. Přítom pokud pustím jiný program (SmartMaps), tak je poloha detekována normálně.
    2( po nainstalování TomTom navigatoru 5 a aktivaci mapy dochází ke značnému zpožďování - prodlevám při funkci programu .... zmáčknu tlačítko a program "čeká" cca 1 minutu ... nevíte někdo, čím to může být?

    Díky za odpovědi nebo nasměřování na starší příspěvky v diskuzi.

    pavca7
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    49

    presne jakou verzi TomTom mas nainstalovanou ? mas nejnovejsi 5.21 ? Jak mas nastaveny GPS parametry ?
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Loox N520
    Od Markéta v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 15:29
  2. GPS a LOOX N520
    Od Luke288 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 15:36
  3. Problém s loox n520 a Tom-Tom
    Od mjancok v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 15:27
  4. Preview LOOX N520
    Od pdq v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 18:08