Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Návod k použití v češtině

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5

    Vážení, koupil jsem si přes Net Yakumo alphaX GPS a prodejce jaksi opomněl přiložit návod k použítí v češtině. Moc prosím, nevíte, kde bych si mohl stáhnout? Na stránkách ce4you.cz jsem našel v sekci České dokumenty k jednotlivým zařízením jen návod na první kroky k "oživení", ale žádné podrobnosti. Prosím, můžete mi poradit?
    Díky předem, Mic-hal :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud ten návod v češtině opravdu je, tak možná někdo ze zde přítomných uživatelů bude ochotný a pošle. Ovšem v první řadě jsi se měl obrátit na prodejce popř.dovozce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    lmt lmt je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    26

    Neviem ci ten navod v cestine alebo slovencine existuje ale ak ho niekto ma poslite ho aj mne. (herpay.j@gmail.com) Na stranke www.yakumo.com mas navod v anglicine, nemcine, francuzstine atd...Myslim si ze dnes uz kazdy aspon z casti ovlada nejaky jazyk ) Inak na slovensku je myslim v zakone napisane ze vyrobky predavane na slovensku musia mat prelozeny manual..

    Este dotaz.. kde si to PDA kupil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5

    Koupil jsem to u společnosti Itek (www.itek.cz) za 6150 Kč (včetně DPH). Přiložen byl jen návod v angličtině, kterou vládnu v hovorové úrovni, ale rozhodně nezvládám odborné termíny, kterým častokrát nerozumím ani v rodném jazyku. Zkoušel jsem Itek kontaktovat, ale dělají mrtvé ryby:
    Každopádně díky za slovenské povzbuzení. Apropó, nevím jak Tobě, ale po mě chce Acrobat při otevírání návodu v angličtině instalovat čínskou znakovou sadu, čemuž opravdu nerozumím!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Nainstalujte si lokalizaci a pak budete mit kompletni napovedu v PDA v cestine.
    Prirucka pak neni potreba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5

    Díky moc! Opravdu tam nápověda v češtině je!!! Mohlo mne to napadnout, když ji v Win XP občas používám, že bude i ve Pocket PC!?! Holt jsem ještě novic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kdyz selze vsechno, precti si napovedu. Kdyby napriklad lidi pouzili napovedu treba ke zprovozneni ActiveSyncu bezdratove apod., nebyla by nutna tato fora
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    lmt lmt je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Mic-hal
    Apropó, nevím jak Tobě, ale po mě chce Acrobat při otevírání návodu v angličtině instalovat čínskou znakovou sadu, čemuž opravdu nerozumím!

    no to je pravda tomu nerozumiem ani ja...mozes sem hodit svoj mail nieco by som od teba potreboval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    To ze napoveda v PDA je pocestena je myslim napsano i v papirovem kratkem navode. Navic bych rekl ze cesky manual je v PDF na CD.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. OS v4.21-v češtině
    Od Alex0006 v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 19:19
  2. Použití PocketICQ
    Od rk_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 10:08
  3. Návod v češtině?
    Od bufan1 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 21:20