Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: cesky block recognizer??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    26

    Zdravim,

    tak jsem si poridil po 4 letech s palmem pocket pc, a zatim sama pozitiva chci se zeptat, zda existuje moznost psat pomoci block recognizeru ceske znaky.

    diky,

    Petr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Ptal jsem se na to asi pred 6 mesici v Sunnysoftu, odpovedeli ze nad tim budou uvazovat. Zatim ale nic. Tak nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    26

    no, tak budu dalsi cekatel ) jsem z palmu zvykly na graffiti, a pisu tim zdaleka nejrychlejc, takze by se mi to dost hodilo... skusim se tam na to optat..

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    48

    Ale Letter Recognizer by fungovat mel (me funguje a pouzivam jej). A po prechodu z Palmu by mel vyhovovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno jiste - on funguje... Jenze ne cesky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    A co Pen Reader ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    To neni to same. Block Recognizer totiz pracuje na bazi Grafitti pouziteho u Palmu Mno a pravdou jest ze Block Recognizer nabizi take nejrychlejsi mozny zapis dat do PocketPC - pokud tedy pominu externi klavesnici
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od darthpet
    Mno jiste - on funguje... Jenze ne cesky...
    Pokud je čeština od Sunnysoftu nebo Moravia Consulting tak funguje "Česky".


    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    48

    InterPen (15$) + LetterRecognizer=cesky vstup (Grafitti 2)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    Nainštaloval som si InterPen, nastavil v Settings\System\InterPen Extentended Latin - ale ako sa snažím tak sa snažím, nedarí sa mi písať text tak, aby boli rozoznané mäkčene, dĺžne.....atď. V čom bude chyba? Akým spôsobom to nadstaviť správne a ako to používať napr. v Letter Rocognize-rovi? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Block recognizer
    Od gashtan v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 07:58
  2. MDA Compact II vs Block Recognizer
    Od masch v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-11-2006, 09:21
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-02-2006, 23:37
  4. CZ Block Recognizer a Transciber
    Od Kato_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2005, 15:14