Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Pomooooc nefunguje mi karta

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    Prosim vás poradte mi niekto kúpil som si SD kartu kingmax 2GB a mam mda compact vložim ju do compactu a vyhodí mi že kartu treba sformátovať dam ju formatovať sformatuje ju nenormalne rýchlo ale nevie ju najst je vložená sformatovaná a nenajde mi ju už neviem čo mam robyt sformatoval som ju aj v PC cez čítačku a ked ju vložim do compactu urobý mi to isté dá sa to nejako spravit? Bola dost draha .

    Vopred dakujem za odpovede
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Některé 2GB karty si s Compactem nerozumí. Při nákupu je potřeba ji vyzkoušet.
    Pokud je to tvůj případ, zkusil bych požádat prodejce o výměnu.
    Mně v Compactu chodí třeba 2GB Kingston nebo 2GB SanDisk UltraII.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Zdravím, koukám, že má někdo podobný problém. Totéž se mi stalo s 1GB SD kartou. Nakonec jsme jí naformátovali v PC přes čtečku karet, ve foťáku Canon funguje, ale jakmile jí dám do MDA Compact, tak mi jí to chce formátovat, pokud dám ano, tak během mžiku se objeví hláška naformátováno. Ale stejně jí nevidí, jak v průzkumníku, tak i v nastavení paměti.
    Je to stejný problém jako má Koksa? že si s ní MDAcko nerozumí? nebo bych si měla sehnat nový firmware (updatovat ho?) ROM verze 1.13.00 WWE. (tomuhle ještě moc nerozumim... tak nevim, zda píšu správné domněnky).

    děkuji moc za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Jiná karta v MDAC funguje? Ono to tu bylo několikrát zmiňováno-některé karty s MDAC nekamarádí. Jakou máš kartu-není to A-data?
    2. Pokud formát čtečky nebo ve fotoaparátu nefunguje, zkus nějaký soft v PDA - třeba Pocket Mechanic (je tam trial verze)
    3. Raději používat kartu jen v PDA a neprohazovat mezi fotoaparátem a PDA.

    Možností je víc, chce to asi laborovat (ne kolaborovat )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    27

    Tiez si myslim ze karta by sa mala pouzivat len v jednom zariadeni.

    Je tiez dost castym problemom ze po naformatovani karty v niektorom zo zariadeni je inde necitatelna. Problem vzdy je v sposobe formatovania a zypisu danej citacky/zariadenia.

    Takze odskusat pokial sa da a uzivat len v jednom stroji.

    britva
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Bublinka_Jana
    ...sehnat nový firmware (updatovat ho?) ROM verze 1.13.00 WWE...
    Myslím že verze ROM 1.13.00 je posední a novější tuším není.. ..takže v tom to nebude..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Díky moc za info, pomohli jste mi pa
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HP iPAQ 6340 nefunguje žádná SD karta
    Od brevla v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-09-2009, 15:59
  2. MIO A501 + 4GB karta - nefunguje
    Od Karel_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 11:32
  3. Asus A 730 - nefunguje CF karta
    Od siwi_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-04-2007, 20:32
  4. Pomooooc !!!
    Od Pavel357 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 23:32
  5. Pomooooc nefunguje mi karta
    Od koksa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 12:43