Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: GPS Asus 636

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    Zdravím,

    nevím jak mam spustit GPS aby umela komunikovat s dvěma programy zaroven. Treba tomtom a smarmaps. Zkousel jsem vse a nic...

    Diky Pavel

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    GPS v systemovych nastrojich/programech mas?



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    promin , ale nerozumim otazce. co to jsou systemove nastroje ? Vse me normalne jede akorat kdyz pustim jednu navigaci treba tomtom tak druha treba smartmaps hlasi ze nejde pripojit

    Dikz

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Start->Settings/Nastaveni->System->GPS...

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    Diky to mam. Mam nastaveny .

    Na karte jedna programy : port pro programy COM 2 (zkousel jsem i dalsi)
    Na karte dve hardware : hardwarovy port GPS COM 5
    Na karte tri pristup : zaškrknuto spravovat zarizeni GPS automaticky

    Spustim tomtom nebo smartmap nebo GPSdash2 a vse jede na COM 5 . Jiny COM to nevezme. A vzdy komunikuje pouze jeden navigacni program.
    Potrebuji aby zaroven bezel treba tomtom a GPSdash2 soucasne.

    Pokud me nekdo muze pomoct budu velice rad.

    Predem diky Pavel

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zkuste pomoci PHM Device Manageru pri nastavenem None portu na te zalozce Programy zjistit, ktere COM porty jsou volne, jeden vybrat a ten pak na te zalozce Programy nastavit... Dulezite je take mit spravene nastavenou rychlost prenosu na te zalozce Hardware...

    Rekl bych, ze se vam to nekde hada...

    EDIT: Ja mam se svym i-Tecem BT 339 nastaveno na zalozce Programy COM6, na Hardware COM8 (vytvoreny pomoci Widcomm driveru), rychlost 57600 a TomTom spolecne s GPS Tunerem funguje bez problemu...

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Prave jsem provedl drzost nejvetsi... Pustil jsem jeste k tem dvema navic OziExplorer...
    A vsechno bezi...

    EDIT: Drzost maximalni, 4 programy najednou: Ozi, GPS Tuner, TomTom a iGO 2006!
    Si ted muzu vybrat, jestli mne domu dovede TomTom nebo iGo, nebo se budu koukat do mapy Prahy v Ozim nebo pujdu na souradnice v GPS Tuneru... :yes:



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    SUPER MOC A MOC DIKY ) Vse funguje !!! Tri programy dohromady

    Nastavení ASUS 636 :

    Na karte jedna programy : port pro programy COM 9
    Na karte dve hardware : hardwarovy port GPS COM 5 pren. rychlost 57600
    Na karte tri pristup : zaškrknuto spravovat zarizeni GPS automaticky


    jeste jednou dikz

    Pavel

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No vida...

    Ale to vyvraci vase tvrzeni zkousel jsem dalsi, protoze kdybyste zkousel dalsi COM porty, tak na ten COM9 narazite... Takze poudacky?

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    jo je pravda ze jsem COM 9 nezkousel protoze v tomtomu com 9 nebyl ale po zadani com 9 se tam nahle zjevil. A za to dekuji . Protoze jsem to zkousel do com 5


    Diky

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Vyskytnul se mi problem, mel jsem nastaveny virtualni Com 9 jak to zede popisujete. Vse chodilo paradne a zniceho nic se to zblaznilo a GPS mi jede jen na COM5. Jeste jedna vec na kolika ma byt nastavena ta prenosova rychlost. 57600 se mi zda nejak moc. V jednom programu mi to detekuje 4800????

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Hele, upřímě, já nevím proč se kolem toho tolik nadělá, 57 000, nebo 4 800, vzhledem k přenosu minimálního objemu dat je to úplně jedno. Já teda žádný rozdíl nepoznal. Adam



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Jasny ja jsem take nepostrehnul proble akorat mi proste prestal fungovat ten virtualni port pro GPS. Pritom zezacatku normalne fungoval (myslel jsem jestli to nema s tim souvislost)

    ps: topici se stebla chyta

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A co takhle to soft-resetnout?
    Jinak bych si zkontrolovat to nastaveni GPS panelu...

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Soft reset jsem uz parkrat delal vlime zaseku nejake aplikace, ale nepomohlo to. Nastaveni mam dobre virtual port COM9, real port COM5 a zaskrtnute to posledni policko. Proste nejede

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Volba? ASUS P552w, E-TEN M800?.. Vyhral ASUS P750 !!:)
    Od kevin19_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 16:34
  3. Klávesnice k Asus A620 + Asus A716??
    Od mad.hat v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-03-2005, 15:53