Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: připojeni Wifi přez PC//Qtek 9100 / Vario

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Děkuji !!! Udelal jsem to sloziteji odinstaloval jsem jej (kerio)a při instalaci v rozsirenem modu jsem pri pripojeni meho MDA jsem zatrhnul vse jako důverihodné
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Takze uz mi vse fuguje jak ma ! pro ostatni zacinajici WiFinky , navod jse cerpal zde ... (vzdy jsi aktualizujte ovladace z oficialnich stranek):!:

    Podpora » FAQ pro ASUS :http://www.joyce.cz/clanek.php?idclanek=224

    http://www.i4shop.net/cz/iObchod/Web...SOFTAP&print=1
    http://jnp.zive.cz/?q=node/2225
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00147259_1_nIR.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 43.9 KB 
ID: 4768  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, vse jako duveryhodne neni zrovna optimalni, treba takove pripojeni do Inetu za duveryhodne povazovat nemuzu ja osobne ani omylem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Mam dotaz mam problem kolisa signal ale jine karty jedou mam 138g neni neco v nastaveni
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    WL-138G IEEE802.11g
    Je možné, že to podporuje jenom sítě 802.11g a MDA Vario má 802.11b (tudíž pomalejší)
    Ale nezoufejte a zkuste zmenit v registrech síťovku na 802.11g (má jí zabudovanou, ale degradovanou na 802.11b) Návod je nekde tady na ce4you
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Prosim jsem uplne :no: ne a ne to kolisani odstranit byl by tu nekdo ochoten o pomohl pres telefon staci poslat na email tel cislo a kdy mam brnknout predem dik
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00153249_asus1_PLlC.jpg 
Zobrazení: 35 
Velikost: 45.5 KB 
ID: 4887  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Boha jake kolisani? Co te zlobi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    44

    da sa toto sharovanie inetu zprovoznit aj na napr. vstavanej sietovke na compac presariu (broadcom sietovka) ?
    Skusal som vselico...aj prebridgevat wlan s lan (cez ktoru taham chello net), aj som manualne nastavoval ip, dns, gateway.....zapojit sa zapoji ako ad-hoc pripojenie, ale nejde vobez nic nacitat v PDA...

    Tento soft ASUS je len na vlastne sietovky?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 12:00
  2. Qtek 9100 padající aplikace využívající připojení
    Od d.devil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 16:23
  3. Qtek 9100 wifi problem
    Od angelo.sharpe v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-07-2006, 21:52
  4. MDA VARIO, QTEK 9100 a GPS
    Od moucha_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 21:47