Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: připojeni Wifi přez PC//Qtek 9100 / Vario

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Mam sítovou kartu v PC kde si platim internet a pridal jsem tam jeste WiFi kartu (přesne : Wireless LAN PCI Adapter WL-138G IEEE802.11g 54 Mbps)
    a chtel bych se zeptat jestli to jde propojit nebo přemostit abych mohl se pripojit na internet pres Vario a synchronizovat data (treba z postele) a jestli to jde tak jak po mych zouskach mi prestal fungovat internet v PC . Dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    S originalnimi ovladaci a softwarem od Asusu muzes zminenou kartu provozovat jako softwarovy AccesPoint, kdyz to do toho modu prepnes, mela by si v podstate probridgeovat tve stavajici pripojeni na Internet sama...vytvoris si vlastni SSID, nastavis si vlastni uroven zabezpeceni(pro testovani, ze to funguje, radsi nech zatim open), na PDA pustis wifi manager, das vyhledat onu tebou pojmenovanou SSID a pripojis....obvykle to facha.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    nevýhoda je ze neumim anglicky. takze nemusim zadavat zadne IP adresy a tak podobně,nebo přemosteni?Jeste to tam najit.jo a dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nemam to pred ocima, proste zvolis/prepnes na Software AP a uvidis. Kdyztak posli screenshoty. A anglicky se nauc, tech par slov pro IT neni prece problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Po nekolika usilich a nezdaru jsem propojil ty dve sitovky v PC.(po stahnuti z asusu nove verze kde byl pruvodce nastavenim). Ve variu jsem pripojen z dobrym signalem , ale kdyz otevru prohlizec na web tak mi to napise "stranku nelze najit..........."ani opera se nepripoji. nastavuje se jeste neco ve variu v sitovych kartach?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    v PDA musis zadat IP te sitovky z PC jako branu a DNS, mam tu samou a chodi to super
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    a kde pro nejakou ze sitovych adapteru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Me to nejde IP adresu moji sitove karty kterou najdu v PC pod prikazem ipconfig/all.A potom otevrit sitove adaptery kde mam navolene
    Připojeni sítove karty v zarizeni : Internet
    podtim jsou Sitove adaptery otevrit "SDIO WLAN Wiress Adapter"
    a zaskrknout "Pouzivat urcenou adresu IP" a vyplnit mou IP :?: a zbytek nic:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    a propojil jsi to prez Station mode nebo Soft AP mode:?:

    a prosim te mas ta nacteny nejaky certifikat v zalozce Enroll
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Tu wifinu musis mit jako AP
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    prosim o POMOC
    Ve VARIU se v nastaveni WiFi najdu ale v prohlizeci nespusti nic. Asi je problem IP adrese.
    Nastaveni je v Ad hoc
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00146511_1_vYi.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 53.3 KB 
ID: 4748   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00146511_2_86Bs.jpg 
Zobrazení: 35 
Velikost: 27.7 KB 
ID: 4749   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00146511_4_6OSW.jpg 
Zobrazení: 26 
Velikost: 44.5 KB 
ID: 4751   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00146511_4_qKcU.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 44.5 KB 
ID: 4752  
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Prosim jeste o jednu radu.
    Spojeni mi uz funguje, ale jen pokud mam vypnuty Firewall, v pripade ze je firewall zaply Vario se nepripoji
    Jam mam nastavit Firewall aby to fungovalo i pres nej.
    Nastavit vyjimku? Zkousel jsem ledacos, ale vysledek 0
    Pripojeni pres softAP.

    Dekuji moooc
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jaky firewall?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Kerio Personal Firewall 4.2// kdyby to byl problem tak ho odinstaluji a necham ten co je ve windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    V nastaveni Keria si nastavte vasi WiFi sit jako duveryhodnou...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. Qtek 9100 padající aplikace využívající připojení
    Od d.devil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 15:23
  3. Qtek 9100 wifi problem
    Od angelo.sharpe v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-07-2006, 20:52
  4. MDA VARIO, QTEK 9100 a GPS
    Od moucha_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 20:47