Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Dotyková vrstva vs. folie

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Nevíte někdo prosím proč mi po nalepení folie na FS N 560 přestal fungovat dotykový display? Jakmile folii sundám je to OK. Dík za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Co je to za folii?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    nepodařilo se Ti čistě teoreticky "vmáčknout" fólii mezi displej a plast okolo displeje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Folie je Brando a nevím jestli zapadla mezi okraj. To si nejsem vedom, ale je to možné. Zkusím ji krapet seříznout a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no ono těžko hledat jiné vysvětlení, neb jsi musel nějak zmáčknout dotykovou vrstvu fólií a to se právě stává na krajích - moc je neořezávej, neb pak budeš mít v krajích displeje pěknej "borčus" :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Jak teda nejlíp přiložit folii? A ted když je už vlastne použitá, dá se to ještě jednou nalepit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    záleží na tom v jakém je stavu ( prach, nečistoty a tak na straně co lepí )

    pokud je v pohodě - tak ji hoď do misky s vodou a kapičkou JARu, ale opravdu jen kapičkou, pak ji vyndej nech ji okapat z nejhoršího a šup s ná na displej -> no a pak uz jen kreditku na vytlačení bublin a fen na vysušení ( jo sichr je sichr ) :.-)

    a pokud neuspěješ tak novou a stejný postup, anebo si ji nech nalepit v AHMOBILE, pokud to nemáš moc z ruky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    No, to se mi taky stalo....po třech dnech, co jsem měl N560 přestal displey reagovat na dotek (nereagoval ani se sundanou folií)...takže už druhý týden čekam, až se vrátí ze servisu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dotykova vrstva problem
    Od Sako verife v sekci Touch Pro
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-10-2010, 11:22
  2. P750 a dotyková vrstva LCD
    Od Hunter_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 11:32
  3. Poskozena dotykova vrstva ?
    Od MuaDib v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-01-2006, 16:30
  4. Dotyková vrstva na MDA II
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-11-2004, 09:21
  5. Dotyková vrstva displeje
    Od Pavlucha v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2004, 19:13