Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: Qtek 9100 / Vario - Nechce naběhnout

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    On taky boot na Variu je docela slusny porod....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Takže mnou popsaný problém, jak už psal TheMelin, je dle mého způsoben tím, že mám zhasnutí displaje na kratší dobu než je boot. KOnkrétně jsem měl 30 sec, teď jsem nastavil 2 min. a Vario naběhlo zcela samostatně. Takže na PocketPlus nebo PocketBreeze bych to sváděl. Že PocketPlus dělalo jiné problémy na WM5 je věc jiná, ale tohle je vyloženě chybou při bootování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    Po HR jsem naisntaloval jen Pocket breeze a i když mám nastaveno zhasínání obrazovky na 10 vteřin tak mi vše chodí bez problémů. Tzn. i nadále nevěřím, že by byl problém ve vypínání podsvícení viz. názor poloboha Bechera <a href=http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=15194> zde.</a>
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ja nepsal, ze to je podsvetlenim, ale automatickym vypinanim zarizeni. Po jedne minute mi jde do stand by. Podle me to bude timto. Neb u me pomaha pri bootovani probouzet zarizeni tlacitkem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    76

    Stává se mi, že když chci aktivovat displej zmáčknutím čudlíku pro zapnutí, displej zůstane černej. Nenašel jsem zatím souvislost s jinýma činnostma. Když vyndám a nandám baterku, telefon zapnu a běží v pohodě. Poslední dobou se mi to stává tak jednou denně.
    Vypínání mám taky nastavené po minutě,ale to asi nebude hrát roli-to mám od začátku a předtím to nedělalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Dálá to i po HR? Nemůžete to způsobovat nějaký today plugin, který máte nainstalovaný?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Tohle mě dělal Battery Status (stará verze), kdy špatě nastavil original CPU Speed na 96MHz (nebo tak nějak). Stačilo nastavit správnou hodnotu na 195MHz.

    Pokud ti to vypíná jen podsvícení, tak to mě způsoboval Pocket Zen Phone. Pomohlo odškrtnutí položky Backlight Battery a Backlight Power.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    přesně. Dělá to moc velké podtaktování a nebo na některých ROM SPB pocketplus
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    76

    HR jsem ještě nezkoušel, vždycky stačilo jen vyndat baterku. Mám PocketBreeze...už nějakou dobu. Batti jsem si nainstaloval nově....takže teoreticky by to mohlo být tím... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    76

    Snažim se najít nějaké souvislosti -dneska se mi to stalo znovu. Když jsem vyndal a nandal baterku, zvonila upomínka. Naposledy po nandání baterky přišla zpráva.... Mám pocit, že to souvisí s nějakou činností telefonu, nevím. Nevím jestli nemám zkusit něco odinstalovat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jestli máte takovýhle pocit, tak můžete přehrát radioROM, ale spíš to bude nějakým softem
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. HTC touch pro nechce naběhnout
    Od BOOMBAXXX v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-06-2011, 21:42
  2. Nechce naběhnout systém
    Od Martin1037 v sekci HD mini
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2010, 22:05
  3. Qtek 9100 nechce se načíst
    Od Spike9 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 18:36
  4. 8310 pomoc.Start nechce naběhnout.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 00:39
  5. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 14:34