Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Qtek 9100 / Vario - Nechce naběhnout

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Po restartu mi moje vario zustalo na botovacim obrazku a nechce nabehnout system , zousel jsem reset , vytahnul baterii (asi 10x ) a nic PROSIM pomozte .
    poslední soft jsem instaloval Decumu a textovy soubor nahral do /windows SYM.TXT dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jeste zbyva HR...Vyndanim baterky ho neprovedes, jsou to WM5. Je to tusim soucasne CommManager+VoiceCommand+pichnout softreset, dokud nenabehne obrazovka, vyzadujici potvrzeni pro provedeni master resetu stiskunutim OK....nekde je to tady ve forech taky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Jak se dela?Prosim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Koukni do manualu urcite to tam bude
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Ja jsem nasel jen tohle ale nejde mi to mam jiny typ MDA
    http://pdasoft.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=1558

    Ja potrebuji Tvrdy hardreset (vse smazat) v manualu je mekky tam vse zustane
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Vario jsem nikdy v ruce neměl, ale asi to bude stejné, jako u dalších - takže zkus stisknout a podržet obě programová tlačítka a zároveň stisknout soft reset a měla by Ti naběhnout bílá obrazovka s dotazem, zda chceš vše smazat při stisknutí 0, ale upozorňuji je to pouze moje dedukce z jiných zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    Stejny problem sem mel pred tydnem se svym Compactem. System uz nenajel.
    Pomohl az hard reset - "nastesti".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    3

    Včera mi tiez moje Vario "skapalo" a odmietalo naštartovať ale pomohol mu hard reset - stlačiť naraz tlačitlo Hlasový príkaz (10 v manuale) + tlačidlo komunikačný manažer (15 v manuale) a zaroveň stylusom soft reset(12 v manuale). Stylus po niekolkych sekundach uvolnit a mala by nabehnut obrazovka s textom. Uvolniť tlačidla a potvrdiť zeleným tlačidlom telefonku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Ad mackam co mackam tak mito nevymaze nic protoe vidim u zmeneneho botovaciho obrazku ve vrchnim okraji ty kosticky od SPB plus.Pořád to nechce nabehnout.

    POZOR :!: ted to nadehlo bez simky ,karty a s nabijeckou po vytahnuti baterie zasunuti a normalnim zmacknuti POWER (ned to jdu flesnout dokud to jde synchronizovat , jnak mi asi nejde udelat HR protoze po tom mackani a resetovani tam mam vsechna doinstalovane programy.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Jen takovy dotaz? Kdyz jsem mel Mpx200 s WM 2002/2003/05 tak to slo flesnout z vypnutym telefonem prez program v PC Upgrade Wizart.Nic podobneho nejde u QTEKU9100
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Hardreset u Varia:
    Stiskni a drž najednou tlačítka CommManageru a zapnutí/vypnutí pda, a k tomu udělej stylusem softreset, pak drž obě stisknutá tlačítka dál, dokud se ti neobjeví bílý text na černé obrazovce, pak stiskni zelený telefonek a HR by měl proběhnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    DIKY tak to bude asi konecne spravne . uz jsem to rozchodil a preinstaloval ale pro priste budu vedet a ostatni taky.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Možná to není případ, který se tu řeší, ale naprosto pravidelně mi Vario nenabootuje a zůstane ve zhasnuté Windows obrazovce (firmware 2.16).

    S podivem je, že v nabíječce se to nestává, tudíž jsem přišel na zpsob jak mi nabootuje spolehlivě vždycky. Musím dávat pozor při bootování a vždy když zhasne podsvícení, tak kliknout prstem na displej. On se rozsvítí a botoujeme dál až k naběhnutí celého systému.

    U mě při startu stačí kliknout na displej jen jednou nebo mít Vario v nabíječce, pak displej nezhasíná.

    Ještě musí vyšpekulovat, zda když dám delší prodlevu na vypnutí podsvícení, zda to bude bootovat v pohodě.

    Třeba to někomu pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    U mého Varia mám obdobný problém. Obávám se, že mi to dělá soft, který mám na Today a to Pocket Plus 3.0 nebo Pocket breeze 5.0. Nepomůže připojení ani ke svatému grálu. Prostě jen HR a můžu začít znovu. (


    ps: Připojení k nabíječce mi pomáhalo u mého MDA2. Když jsem měl baterii na 25% a méně a náhodou jsem musel jsem restartovat, tak nenajel. Plná baterka nebo kabel do nabíječky vše vyřešil.


    Kdybyste kdokoliv tušil konkrétní důvod, proč Vario vytuhává při bootování, prosíííím napište.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Občas se mi to také stalo a tak nyní vždy při bootování mačkám na tlačítko po zhasnutí displaye.
    Myslím si, že to bude tím, že mám nastaveno, aby se zařízení po jedné minutě vypínalo. Bootování trvá déle a když se má vypnout, tak se sekne.
    Vypínání po jedné minutě mi vyhovuje, tak to měnit nechci a raději při bootování budu mačkat tlačítka.
    Naštěstí nebootuji tak často
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC touch pro nechce naběhnout
    Od BOOMBAXXX v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-06-2011, 21:42
  2. Nechce naběhnout systém
    Od Martin1037 v sekci HD mini
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2010, 22:05
  3. Qtek 9100 nechce se načíst
    Od Spike9 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 18:36
  4. 8310 pomoc.Start nechce naběhnout.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 00:39
  5. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 14:34