Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 92

Téma: GPS receiver NOKIA LD-3W mate nekdo?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Také se moc přimlouvám. :yes: kopacku, prosím prosím, pokud máš tu možnost, otestuj citlivost LD-3W a BT-338 na srovnatelném místě (alespoň např. pod plechovou střechou v autě, případně i jinak, budeš-li mít chvilku, např. na prostranství, mezi domy, pod stromy...). Neskonalá vděčnost a tisíce děkovných dopisů zaručeny!
    (Edit: pomocí toho VisualGPSce)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Ahoj Jeremy, pokud ten nahoře dovolí a budu mít o víkendu čas, tak udělám podrobnější srovnání. - Je to přesně tak, jak píše Kája. - V TT mají obě GPSky téměř stabilně plný signál, pouze ve městě v úzkých uličkách s výškovými budovami a v lese v úzkém údolí se začíná objevovat ubývající síla signálu, ale na obou úplně přesně stejně.
    Pokud se tedy podaří, tak je obě vezmu do krajiny, kterou mám za barákem a vyberu nějaké hustě zalesněné horské údolí (Jeseníky) a zkusím vydolovat více informací.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kopacek
    Ahoj Jeremy, pokud ten nahoře dovolí a budu mít o víkendu čas, tak udělám podrobnější srovnání.
    Díky moc, už se nemůžu dočkat. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    3

    Ahoj lidi,
    chci si koupit tuto GPS (LD-3w), ale mám takovej malej dotaz :-)
    Chtel bych to pouzivat prevazne na geocaching, tak by me zajimalo, jak to je u tohodle modelu s rychlosti pod 4km/h.
    Kamarad mel s jinou BT-GPS problemy, ze mu u nizsi rychlosti neukazovala pohyb.

    Dik moc za rady )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    I to uz bylo reseno drive, Nokia ma defaultne SN on (Static Navigation), coz je vhodne pro autonavigaci, ale ne pro pesi pohyb, kdy je nutne mit SN off.
    Zda SirfDemo ci jine programky, umoznujici tuto feature ovlivnit, funguji i s danou Nokii (s BT-339 ano) nejsem nyni schopen zodpovedne rici, ale principialne by problem snad nemel byt...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Na přepnutí Statické navigace na LD-3W je nejlepší program APLsirf
    Například na hx4700 s WM2003SE je to jediný program, který to dokáže (ostatní programy se s GPSkou nespojí). Bohužel se mně ale nepodařilo najít program na PC nebo Symbian, takže GPSku musím přepínat z PDAčka (i když ji používám téměř výhradně pod Symbianem).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    snazil jsem se na netu nekde najit vsechny telefony co to podporuje, ale vsude se uvadi jenom nokie, nenasli jste nekdo nejaky seznam? napr. u sony erricsonu (ci jak se to pise ) dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Je to normalni BT GPSka jako kazda jina, nevidim duvod, proc by to nemelo chodit s SE... Nebude jednodussi si to hned na prodejne vyzkouset?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    Panove a jake GPS zarizeni teda doporucujete pro MDA Vario???
    Prosim doporucte. Rad by jsem to pouzil i na kole pripadne pro turistiku!!!

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Uplne stejne?
    Vzdyt je to uplne jedno (skoro), ke kteremu zarizeni danou GPSku pripojite, vzdy se bude chovat stejne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    Nize ve clanku je uvedene ze to nekdo s MDA Variem neumel spojit???
    Je to blbost a nemam se bat??? Mam to koupit u Eurotelu??? Za tech 2.300??? Je to dobra cena???

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Je to blbost, protoze je nejdrive nutne tu Nokii uplne nabit... Nenabita se nesparuje...
    Za 2300 lepsi GPSku nesezenete. Podle mne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    Diky za radu:-)
    Posledni dotaz pred koupi: V Eurotelu na me zkouseli nejakou platbu za GPS??? Existuje neco takoveho nebo je to vse free???

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Coze to na vas zkoseli? Platbu za GPS? Licence na pouziti GPS systemu je jiz v cene zarizeni...

    Probuh, kde jste to kupoval? Nenabizeli vam spise ten jejich navigacni software?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    Ja se moc neptal jen me zajimalo jestli maji a kolik to stoji. Protoze nevedeli zda se to umi sparovat s Variem jeste jsem nekoupil.Pri te prilezitosti mavali nejakym letakem s pravidelnou platbou okolo 150/mesic... Zjistim dam vedet.

    Jinak dik
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zenzui/Zumobi mate nekdo?
    Od Hafan_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 23:11
  2. P735 - máte někdo?
    Od vengo v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 20:52
  3. mate nekdo mda III a rom1.40 ?
    Od aaischa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-07-2005, 08:42