Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: ACER n311 - baterie s vyšší kapacitou

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Nemáte niekto? Zaujímalo by ma, či je k nej zvláštny zadný kryt ( či má väčšie rozmery). Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    Ahoj,

    tak mam tu baterii a tak se tedy k tomuto tematu vyjadri.
    High battery pak je bohuzel sirsi a ma vlastni kryt. Posilam jednu demonstracni fotografii - PDA pribralo na vaze a vypada jako PDA s nadorem. Takze mozna pokud fakt nepotrebujete vyrazne delsi vykon (napr. sledovani filmu na cestach bez nabijecky), doporucuji si poridit spise klasickou baterii (nahradni).
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    Mam ji taky a jsem z toho v rozpacich.
    Vyhody: Pripojena WiFi + jas na 2 = 7,5hod provozu.
    Nevyhody: Nejde to do zadnedo pozdra, nejde nabijet v kolebce - lze nabijet pouze pomoci kabelu, nebo baterku vyndat a samostatne nabit v kolebce. Vymena baterek ma jednu bezvadnou vlastnost = soft reset. Aspon u me 311 urcite neni zadna backup baterie primo v PDA. Pritom programy ji detekuji a uvadeji jeji 100% nabiti. Tak mne napada, jestli neni integrovana do vlastni baterie (ma sest vyvodu (D)(-)(-)(D+)(C+)(T)). Tak nevim? (
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    neni tu nejaky dobrak z praglu? jak pichnu n311 do auta tak se mi zacne prehrivat baterka a nevim jestli to je baterkou v pda, kabelem, autem...cert vi..chtel bych to zkusit s jinym kouskem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Diky moc za info, toho som sa obaval, myslim, ze do nej nepojdem :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    Tak já jsem si u známýho co dělá repase baterií nechal udělat repasi do N311 a největší kapacita co se jim tam povedla nacpat je 1600mAh, pri stejny velikosti, teoreticky by bylo mozny i 1800mAh, ale tyto články zrovna neměli.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM6 = AS 4.5 a vyšší = Outlook 2003 a vyšší?
    Od pekro v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-01-2008, 18:08
  2. Baterie do Qtek 8310 s kapacitou 1400mAh
    Od ipetr_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2007, 08:33
  3. Asus A730 - modifikace baterie - výroba baterie s kapacitou 2900 mAh
    Od Cesinek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 07:48
  4. Qtek9100 a baterie s větší kapacitou?
    Od DrazekV v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-09-2006, 22:00
  5. Prehrievanie batérie pri Acer n311
    Od JokersMidi v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 19:44