Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: TT5 a i-GO

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Zde jsem sepsal porovnání TT5 a i-GO, jak ho vidím já.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dovolil bych si pripojit i svuj podpis.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jj, chtelo by to nejak oba vyrobky zkombinovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    ...mozna bych navrhl adminum ce4you ..udelat samostatnou diskuzi pro iGO. Taky jsem se konecne dostal k iGO a jsem unesen! Nejsem zatim nicim zaujat, ale z vlastni zkusenosti..se mi nejvic libi IGO. Testoval jsem Navigon alias MIOMAP V5, TOMTOM, Dynavix.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    Omlouvam se ze to sem moc nepatri ale zkousel jste nekdo porovnavat vypoctene trasy iGo 2006 s vypoctenymi trasamio jinych aplikaci?? Ja jsem si mohl vyzkouset iGo a tak jsem nechal vypocitat trasu ale nezdala se mi tak jsem ji nechal vypocitat Dynavix a byla uplne jina (a to jsem v iGo menil i moznosti trasy - furt to sami). Nedalo mi to a nechal jsem si naplanovat trasu na internetu s podklady od Planstudia a vysla trasa stejna jako u Dynavixu. Vsadim se ze u TT by to bylo taky tak jako u Dynavixu... Stalo se vam to taky ze iGo nejak blbe pocita nebo je to ojedineli exces???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    iGO umoznuje nastaveni "presnosti" a tim i rychlosti vypoctu trasy, dale zalezi na mapovem podkladu, kde nektera komunikace muze/nemusi byt nebo je jine tridy, nez ktere ten ci onen program zahrnuje ve svem algoritmu do vypoctu, algoritmy se zajiste take mohou mirne lisit, i kdyz vychazeji ze stejneho matematickeho modelu atd. atd. atd.
    Me treba Dynavix dodneska neni schopen nanavigovat domu pred barak, jsem pry v neprujezdne oblasti (zjednosmerkovane sidliste), zatimco jine programy s tim nemaji nejmensi problem....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    No prave ze me prijde iGo naprosto bomba, ale tohle mi zkazilo naladu Byla to mapa CR... no treba to byl jenom ulet. Kvuli tomu jsem ji ale nevykousel, protoze jsem potreboval frcet... takze jsem pouzil jinej program kterej mi prisel ze trasa je OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Odku kam ta trasa byla? Zkusim to v TT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    Jirkov-Trnova (Pribram)... me se logicka cesta zda pres Prahu a pak dolu, kdezto iGo me vedl ze se pred Prahou sjelo na D5 a pak po okreskach az na misto.... nebo primo za Chomutovem nejak dolu... uz si presne nevzpominam... ted ho nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nabidnuto:
    Jirkov? Jirkov nebo Jirkov (Zelezny Brod)
    Trnova? Trnova (Plzen - Sever), Trnova (Praha-Zapad), Trnova (Pardubice), Trnova (Dobris), Trnova (Polepy (Litomerice)), Trnova (Tisova (Tachov))
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    Jirkov (chomutov) Trnova (Dobris)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    TT to vzal kolem/pres Kladno pred Prahou zahnul na dalnici na Plzen a pak s ni sjel... No, podivejte se sam...
    Mapa PL_CZ_SK_HU 645...

    Hm, iGo to bere pres Zatec a Rakovnik, coz je podle nej o 23 km a 16 min. kratsi (Auto, Ekonomicky a algoritmus na max. Spravne)... To uz stoji za zvazeni, co je lepsi trasa...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00145337_jirkov_trnova_YWbK.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 46.0 KB 
ID: 4717   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00145337_jirkov_trnova_igo_09Rw.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 40.5 KB 
ID: 4718  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od beecher
    TT to vzal kolem/pres Kladno pred Prahou zahnul na dalnici na Plzen a pak s ni sjel... No, podivejte se sam...
    Mapa PL_CZ_SK_HU 645...

    Hm, iGo to bere pres Zatec a Rakovnik, coz je podle nej o 23 km a 16 min. kratsi (Auto, Ekonomicky a algoritmus na max. Spravne)... To uz stoji za zvazeni, co je lepsi trasa...
    Rekl bych ze trasa I-go je lepsi.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Taky si myslim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    Tak to me pos... A ja si myslel ze ta trasa je spatne, ale kdyz to tak bere i TT tak nelze nez to vzit jako spravne. Moc diky Beecher ted mam jasno :yes: Jak je ten obrazek u i-Go tak tak presne to vypadalo. Holt jsem veril Dynavixu a internetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední