Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: nevite jak donutit IE v Qteku 8310 aby stahoval i ostatni soubory

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    nevite jak donutit IE v Qteku 8310 aby stahoval i ostatni soubory jako napr. *.exe, *.zip, atd.
    Zatim na to pouzivam DmanagerSp
    http://www.smartphone.net/software_detail.asp?id=2052&a+...+eid=289&afsrc=1

    ale ten je takovy neohrabany.

    Diky za za vase nazory.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Musíš to upravit v registrech.
    [HKEY_CLASSES_ROOT">
    .exe (exefile)
    .pdf (pdffile)
    .zip (zipfile)
    .rar (rarfile)
    .jpg (jpgfile)

    V těchno klíčích zjistit hodnotu ve values "Default" a pak si najít klíč ve [HKEY_CLASSES_ROOT] s touto hodnotou a přidat tam values "EditFlags"=dword:65536.
    Např: klíč v HKEY_CLASSES_ROOT - ".exe" má v Default "exefile". Tak si najdi v HKEY_CLASSES_ROOT klíč "exefile" a tam přidej values dword "EditFlags" s hodotou 65536. Tak to udělej u všech souborů, který chceš stahovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak to je super tip,díky moc... :yes: upraveno,vyzkoušeno... ještě to otestuju s Wifi acces pointem a velkejma souborama,pokud to bude fungovat,tak nechám Qtek 8310 přes noc stahovat třeba i gigový soubor a nemusím mít zaplý PC :yes: ... začínám uvažovat o 2 GB kartě,to už by se fakt hodilo... a ještě tak nějaký DC++ klient pro Qtek a nemá to chybu... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Lobo, pozdrav a poděkování do Slavkova. :yes:
    V jednoduchosti je krása. Kdo umí, umí.
    Díky tobě mi konečně chodí i to, co mi na Qteku dost chybělo.
    Už nechybí. I pro .txt (txtfile) a další známé.
    Postup je jasný, stačí ho podle potřeby zopakovat při příštím PIE odmítnutí něco (= nějaký dosud nepoužitý typ souboru) stáhnout.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Lobo moc ti dekuji.
    Funguje to. Super prace :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Děkování nepatří mě, napsal jsem sem jen to co vložil do tohoto vlákna uživatel swenak. Sice jsem nad tím musel delší dobu přemýšlet, protože tam ten popis není moc šikovnej, ale nakonec se povedlo!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nefungující wi-fi v Qteku 8310
    Od Notlob v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 18:32
  2. špatné počeštění v Qteku 8310
    Od Chrono Leggionaire v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 25-03-2007, 21:27
  3. Crossbow na Qteku 8310
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 09:01
  4. Qtek 8310 BT a ostatní příslušenství
    Od Šeba_oldd v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 09:43