Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDA Vario/Qtek 9100 a GPS

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Máte někdo zkušenosti s navigací Holux GPS GM-210?Jak funguje navigace na tomto přístroji?Je to vůbec možné?Bude stíhat procesor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Mam MDA Vario a GPS Holux 230. TomTom i I-Go funguji dobre - pomalejsi je jen nabeh programu, pri samotne navigaci rozdil v rychlosti nepoznate.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Díky,už delší dobu přemýšlím mezi MDA Vario - HP 6340 - Asus A636 a
    FSC N560.Nevím co bych si měl pořídit.Hlavně mi jde o GPS a WIFI.Mobil
    mám.Ale na to je určitě jiná diskuze.Ještě jednou dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To Jirka K: To jsou dost rozdilene zarizeni... Pokud GPS a WiFi, tak Asus A636 a ten FSC N560. Ale potrebujete VGA? Pokud ano, tak N560, pokud nemusi byt, tak Asus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    46

    Ahoj, chtel bych pridat do dikuze a zeptat se, jestli nemátě někdo zkušenosti z MDA Vario+Navibe GPS Bluetooth modul (Sony). Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    GPS Navibe se Sony chipsetem patri k tomu horsimu, co lze v teto kategorii poridit, pokud jsi ji nedostal zadarmo, pak se radsi s dnes jiz nevyraznym doplatkem porozhledni po necem se SIRF III. chipsetem a usetris si mnoha zklamani....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Přesně tak, kupovat dnes něco jiného než chipset SIRF III je prostě nerozum
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Ahoj,poradíte mi někdo jak mám rozchodit bluetooth GPS iTec na Qteku 9100 s Tomtom Navigator 5?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. BT Headset pro MDA Vario(Qtek 9100)
    Od aegisrtcw v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 09:08
  3. Qtek 9100 vs. MDA Vario
    Od hustej v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 00:53
  4. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:34
  5. MDA VARIO, QTEK 9100 a GPS
    Od moucha_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 20:47