Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: MDA Compact-přestal fungovat zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    48

    Zdravím,

    Nesetkal se někdo se stejným problémem? Na Comactu mi z ničeho nic přestal fungovat zvuk. Vše běhá jak má, OS nehlásí žádný problém, ale zvuk nehraje. Jenže nejen, že by nešel reproduktor, nefunguje ani sluchátko při hovorech

    Zkoušel jsem soft/hard reset, přeflashovat OS (ten samý, 1.12...) a nepomohlo nic.

    Nevíte případně o nějakém servise kde by to opravili?

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    neměl jsi tam předtím zastrčené sluchátka?

    jinak jediný servise na MDA je u nás GSM mobile
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Pred vice jak rokem jsem mel podobny problem. Pomohla reklamace a vymena zakladni desky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    GS Mobil, ale pokud je zařízení v záruce, tak jdi k prodejci.
    Pozor, musíš tam mít verzi ROM, která byla v zařízení při nákupu nebo tu, kterou např. operátor oficiálně uvolnil ke stažení. I když to s reproduktorem a mikrofonem nesouvisí, záruku by neuznali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    neměl jsi tam předtím zastrčené sluchátka?

    jinak jediný servise na MDA je u nás GSM mobile
    myslim, ze by ten vliv sluchátek odstranil reflash OS ne?

    Asi mi nezbude než ta oprava-v záruce přístroj není
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    BTW, pokud ti budou menit desku jako mne, priprav se na poradnou palku, urcite to nebude mene nez 4000..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Pokud má stát oprava 4k anebo více, tak to raději zahodit a za 6k koupit nový.
    Já měl kdysi podobný problém na MDA 1 a pomohl HaeR a následná obnova ze zalohy. Akorát to chtělo 2 - 3 pokusy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od Ozzy
    Zdravím,
    Nesetkal se někdo se stejným problémem? Na Comactu mi z ničeho nic přestal fungovat zvuk. Vše běhá jak má, OS nehlásí žádný problém, ale zvuk nehraje. Jenže nejen, že by nešel reproduktor, nefunguje ani sluchátko při hovorech
    No, když jsem byl vlastníkem tohoto přístroje, stalo se mi přesně to samé. Nepanikařte a nežeňte se zatím nikam do servisu. Pokud jste tam měl před tím zastrčená sluchátka, pravděbodobně byl zanešen interní konektor a po vytažení jacka z konektoru se prostě spoj díky zanešení nepřerušil a Compact se chová dál tak, jako by měl zapojená sluchátka. V tom případě nepomůže ani re flash přístroje. Jako první zkuste zapojit znovu sluchátka a zkuste, zda vám do nich jde zvuk. Pokud ano, zasuňte a opět vysuňte párkrát jacka sluchátek a mělo by to být. Pokud nepůjde zvuk ani do sluchátek, potom je to bohužel na servis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    48

    Mno, zkusim tam jeste naladovat nejakou jinou verzi OS, pokazit nic nemuzu...

    4t neprichazi v uvahu, tak kdyztak zustane jako pda na hrani ;-)

    dik za pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    a zkoušel jsi ty sluchátka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    GS Mobil, ale pokud je zařízení v záruce, tak jdi k prodejci.
    Pozor, musíš tam mít verzi ROM, která byla v zařízení při nákupu nebo tu, kterou např. operátor oficiálně uvolnil ke stažení. I když to s reproduktorem a mikrofonem nesouvisí, záruku by neuznali.
    pokud je zařízení v záruce tak může jít jak k prodejci, tak přímo do autorizovaného servisu ( jejich soupis je nedílnou součástí prodejního balení )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    a zkoušel jsi ty sluchátka?
    Bohužel u sebe nemám momentálně redukci ani lehkou hands-free takže to nemůžu vyzkoušet. Ale hned jak to půjde, určitě vyzkouším a napíšu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    48

    ...tak jsem našel malý jack, "protáhnul" konektor a už to funguje!!! :yes:

    (to by mne ani ve snu nenapadlo...)

    MOC děkuji Crusaderovi, ElSoftovi a dalším zůčastněným za tisícovou radu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Bohužel mám stejný problém u mé MDAII
    Nejzajímavější ale je, že vyzvánění a hovory fungují, zvuky ve windows a všude jinde nefungují. Je to naprosto stejné jak v reproduktorku, tak ve sluchátkách. Co je ale zajímavý, tak po najetí na start -> settings -> phone funguje přehrání vyzváněcí melodie a v době přehrávání i zvuky ve windows. Ovšem jsou značně zeslabený i na nejvyšší hlasitost oproti normálu

    Reflash OS z verze 2.01.64WWE na 1.65b.64WWE a následný hard-reset nepomohl, snad všechno už jsem vyzkoušel

    Záruka skončila před třemi měsíci

    Díky moc za všechny rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Hm, já jsem měl to samé, ale bohužel nevězelo v konektoru, byl tam nějaký studeňák na audiu a museli to kluci měnit (nebo co já vim, možná přejet horkovzdušnou), takže spíš bych příčinu u svého viděl v otřesech
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Eten M600+ - přestal fungovat program zálohování
    Od kenpa v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-04-2007, 17:22
  2. FS N520 a synchronizace - přestal fungovat ActiveSync
    Od petjan_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2007, 11:32
  3. MDA Compact II - přestal fungovat
    Od pantondavo v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 21-12-2006, 12:18
  4. Přestal fungovat hlasitý reproduktor. (MDA COMPACT)
    Od Spider_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 18:42
  5. ASUS 636N - přestal mi fungovat zvuk
    Od breaker69_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 09:44