ja to samy..sel 5x na zem ... a prestal hrat..reklamace vyrizena..asi studenak nebo vymenili celou desku..
ja to samy..sel 5x na zem ... a prestal hrat..reklamace vyrizena..asi studenak nebo vymenili celou desku..
5x sel na zem = studenakTos jim ale u reklamace nevypravel, vid?
5x na zem :O to neni studeňák, ale naprostá destrukce
njn, to je bezva, ale nejhorší je, že mi na zem nespadl (nebo o tom nevím (ops: ) a hovory fungují normálně. Že by byl studený spoj a hovory se vedly přes jinej obvod ? (přiznám se, že tomu příliš nerozumím)
A mám po záruce, takže kdyby mi měli měnit celou desku, tak se nedoplatím a je výhodnější koupit new zařízení
Jinak už předtím mi nějak přestal fungovat datový konektor, synchronizace nejde vůbec a PC zahlásí neznámý USB zařízení, flashování OS funguje jen, když XDA přimáčknu v kolíbce víc dopředu (snad špatný kontakt ?). To jsem sem ale nechtěl psát, protože to nesouvisí s threadem
Myslíte, že by to mohlo souviset s tím reprákem, že by třeba kompletně odcházela základní deska ?![]()
muzu vas ujistit ze u MDAcII mam podobnej, vlastne stejnej problem, zastrcil jsem sluchatka a od te doby nejdou zvuky stejne jako tady nekdo popisuje, chova se to jako by byly sluchatka stale pripojena....
jediny kdy jde zvuk, kdyz mi nekdo vola, ale to co rika uz slyset neni
Párkrát zandej a vyndej ty sluchátka, však ono se to spraví
ad. můj problém - jak se zdá, repráky dostaly rozum a už to zase valí, otázka je, na jak dlouho. Dost možná pomohl reflash na tu 1.65b (se kterou jsem nikdy neměl sebemenší problém) a nějak tak to po čase přišlo k sobě![]()