Lidi ,po nainstalování homescreenu mi nechce naběhnout Start a tím se nikam nedostanu.přes pc jsem screen vymazal,teda doufám že vše.protože kolikrát ani nepoznám,který je který.Jak z toho ven ?
Lidi ,po nainstalování homescreenu mi nechce naběhnout Start a tím se nikam nedostanu.přes pc jsem screen vymazal,teda doufám že vše.protože kolikrát ani nepoznám,který je který.Jak z toho ven ?
co Ti přesně nenabíhá? úvodní obrazovka, nebo se jen nemůžeš dostat do nabídky START?
Do nabídky start.
aha, a předpokládám, že jsi nabídku START měl přepnutou z ikon do číselné podoby ( úpravoiu registrů )![]()
pokud ano, tak musíš do registrů -> a změnit nabídku start zpět na ikony - pak by jsi se tam měl dostat![]()
komplet návod najdeš v této diskuzi http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=11656
Přesně tak.Jak to víš ?Hlavně abych se dostal do těch registru. Dík moc.
do registrů se dostaneš i z PC, tedy pokud máš "odemčený" QTEK :-)
myslím, že v té samé diskuzi je i odkaz na program do PC, kterým můžeš editovat registry v telefonu z PC :-)
a jak to vím? jednoduše mě se to stáválo také, než jsem si dodal do registrl ještě jednu hodnotu :-) mrkni se po diskuzi je tam také, původně z MODACO a myslím, že ji postoval Milan Švec, ale nezaručuji
pokud ji nenajdeš tak Ti ji večer pošlu :-)
Tak jsem to proved,restartoval a nic.pořád stejné![]()
no pokud jsi opravil hodnotu
HCU\Software\Microsoft\Shell\StartMenu GridView 0 na 1
a nic, tak moje rady končí - HR Ti asi radit nemám, že?
No,ono mi asi nic nezbude.Dík moc.ještě si budu hrát.
Přemýšlím, jak asi udělá HáeR, když je schován v nabídce start.
Rucne...![]()
Vypnout telefon.
Stisknout obě programová tlačítka pod displejem a držet (nepouštět).
Zároveň maximálně na 1 - 1,5 sec zmáčknout Power a stále držet ty dvě programová tlačítka.
Ono už se to samo zeptá zda "0" a HR (nebo cokoliv jiného a jen obyčejný restart bez ztráty dat). :-)
přesně tak.Už jjsem ho udělal.Akorát se teď bojím tam nacpat nějaký homescreen.Aby to zas nezkolabovalo![]()
no, právě že to chce experimentovat hned po HR, kdy není o co přijít
neb možnosti jsou dvě - buď je použitý homescreen KO už od instalace, anebo si "nesedl" s nějakým programem, či pluginem asi jste ho nezkoušel hned po HR?
Teď už jsem chytřejší.Zkoušel jsem je ještě na čistý přístroj,nainstaloval programy které používám a zatim běhá.mám homescreen Windows Vista ,kde jsou 4 pluginy.