Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: 8310 pomoc.Start nechce naběhnout.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Lidi ,po nainstalování homescreenu mi nechce naběhnout Start a tím se nikam nedostanu.přes pc jsem screen vymazal,teda doufám že vše.protože kolikrát ani nepoznám,který je který.Jak z toho ven ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    co Ti přesně nenabíhá? úvodní obrazovka, nebo se jen nemůžeš dostat do nabídky START?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Do nabídky start.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    aha, a předpokládám, že jsi nabídku START měl přepnutou z ikon do číselné podoby ( úpravoiu registrů )

    pokud ano, tak musíš do registrů -> a změnit nabídku start zpět na ikony - pak by jsi se tam měl dostat

    komplet návod najdeš v této diskuzi http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=11656
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Přesně tak.Jak to víš ? Hlavně abych se dostal do těch registru. Dík moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    do registrů se dostaneš i z PC, tedy pokud máš "odemčený" QTEK :-)

    myslím, že v té samé diskuzi je i odkaz na program do PC, kterým můžeš editovat registry v telefonu z PC :-)

    a jak to vím? jednoduše mě se to stáválo také, než jsem si dodal do registrl ještě jednu hodnotu :-) mrkni se po diskuzi je tam také, původně z MODACO a myslím, že ji postoval Milan Švec, ale nezaručuji

    pokud ji nenajdeš tak Ti ji večer pošlu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to proved,restartoval a nic.pořád stejné
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no pokud jsi opravil hodnotu

    HCU\Software\Microsoft\Shell\StartMenu GridView 0 na 1

    a nic, tak moje rady končí - HR Ti asi radit nemám, že ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    No,ono mi asi nic nezbude. Dík moc.ještě si budu hrát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Přemýšlím, jak asi udělá HáeR, když je schován v nabídce start.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Rucne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Vypnout telefon.
    Stisknout obě programová tlačítka pod displejem a držet (nepouštět).
    Zároveň maximálně na 1 - 1,5 sec zmáčknout Power a stále držet ty dvě programová tlačítka.
    Ono už se to samo zeptá zda "0" a HR (nebo cokoliv jiného a jen obyčejný restart bez ztráty dat). :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    přesně tak.Už jjsem ho udělal.Akorát se teď bojím tam nacpat nějaký homescreen.Aby to zas nezkolabovalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no, právě že to chce experimentovat hned po HR, kdy není o co přijít

    neb možnosti jsou dvě - buď je použitý homescreen KO už od instalace, anebo si "nesedl" s nějakým programem, či pluginem asi jste ho nezkoušel hned po HR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Teď už jsem chytřejší.Zkoušel jsem je ještě na čistý přístroj,nainstaloval programy které používám a zatim běhá.mám homescreen Windows Vista ,kde jsou 4 pluginy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC touch pro nechce naběhnout
    Od BOOMBAXXX v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-06-2011, 21:42
  2. Nechce naběhnout systém
    Od Martin1037 v sekci HD mini
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2010, 22:05
  3. Qtek 9100 / Vario - Nechce naběhnout
    Od 99rk_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 14:50
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-06-2006, 12:05
  5. Qtek 8310 zmizelo menu Start
    Od jouda111 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 21:22