Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: IR ovladac cehokoliv

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Jde vam nekomu pouzivat Loox jako IR ovladac? Kamosi na 2 PDA od ruznejch vyrobcu pouzivaj "TV remote controller" - a chodi jim to.
    Ja to zkousel na looxoj (za firmwaru 1 i 5), a vzdy se jen rozsviti kontrolka (zlute, oranzove nebo tak nejak) a spadne to do "today" obrazovky. A to i pri pokusu nacist novej prikaz, tak vyslat prikaz naucenej od vyrobce programu. Prijem (vizitek, schůzek...) pomocí IR portu v nastavení-připojení jsem zkoušel vypnout a nepomohlo.
    Může někkdo doporučit nějakej Loox-kompatibilní SW?
    dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Používám na Looxu program TV Remote Controller 5.1 (www.pdawin.com) a chodí bez problémů, pokud pominu minimální vzdálenost, na kterou pracuje, pročež je prakticky na dálkové ovládání dalších zařízení ve větší místnosti nepoužitelný. Zařadil jsem tento program do skupiny líbivých blbůstek (kam patří např. i ovládání PDA hlasem VoiceGO!), jež slouží spíše k demonstraci možností PDA, než ke skutečné práci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    36

    mě funguje na MDA verze 5.4, záleží i jak je citlivý přijímač na elektropřístroji...na televizi mi to funguje až na 3 metry, ale MDA se musí držet rohem, kde je infra, ne čelem, nebo bokem, přesně směrem k infra přijímači na TV
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Nemáte někdo pro TV Remote VGA skin? Používám RealVGA a ten ovladač mám v horním levém rohu takový jakýsi prťavý :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pouzivám, Vito remote. Funguje bez problemu. Jen je třeba jej vsechno ucit. Prednastavené profily jsou bohužel nepouzitelne. Nevím jestli máte podobnou zkušenost. TV Remote nejnovejsi verze se mi nepodarilo rozchodit vubec. Naucil se jen hlasové povely a to je tak vsechno. Ovládani čeholi se mi nepodařilo bohužel Ale jestli funguje na par centimetru jak tady písete tak to je napováženou. Vito Remote funguje na vzdálenost daleko vetsi.

    Nevite o softwaru do PDA v kterém by šli použít přednastavené profily ne vždy se mi podaří v hospodě zmocnit ovladače abych PDA naučil spolupracovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    6

    Já používám taktéž vitoremote,úplně bez problémů a dokonce se mi podařilo ovládat spotřebiče z toho jejich seznamu aniž bych ho něco učil,ale to je spíše vyjímka a hlavně to fungovalo tak do 1 metru.Jinak naučený vito remote 100% funkční tak na 3 metry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    23

    taky pouzivam Vitoremote (stahnuto z looxchoice) a funguje mi na vzdalenosti i pres pet metru. Na Pda musi byt spravny Ir port. napriklad Hp 5450 ma na dlouhy dosah, ale 5550 uz ne, takze s nim muzes ovladat veci skutecne jen na par centimetru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ja mam doma televizi Sony a bohužel předefinovaný profil ve Vito Remote si s ní neporadil . Funguje na vzdálenost cca 5 metru. Chce to občas sice trpelivost ale fungujete to. Mám jej nastevený na COM 4. Nastavení na AUTO v mém případě bylo nefunkční.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Ovladač podle mého může také ovlivnit dosah (learning mód). Zajímalo by mne, jak moc to může ovlivnit stav baterek v ovladači (narážím na slabý signál spojený se slabou baterkou v ovladači)-myslíte, že je to možné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    3

    mno tak jsem zkusil to TV remote na LOOX 410 , a funguje docela obstojne az na to ze paprsek je prilis centrovan ... musel sem mit PDA polozene na stole primo proti prijimaci na TV. Jinak dosaah cca 5 m s primim zamirenim jinak to nefacha ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    60

    Já se snažim rozchodit VitoREmote.. mám full. Ale fakt nevim jak ho to mám naučit. Přiložim ovladač a dam mod Edit tak klepnu na tlacitko a tam dam Read cmd1 a on že nemuže najit signal IR ... Mám MDA Compact.. poradte pls
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Měl jsem stejný problém, program jednoduše nepřijímal žádný signál z ovladače. Začal jsem proto používat Novii Remote (teď už mám verzi Deluxe), a funguje vše k naprosté spokojenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Ovladac na N520
    Od petrim v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-07-2006, 21:06
  2. Acer n311 + IR ovladac
    Od Spiider_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-07-2006, 11:15
  3. HR MDA Compact po nainstalovani cehokoliv
    Od Kato_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 15:12
  4. TV ovladac
    Od hrtak_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 01-02-2005, 06:12