Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Připojení k internetu v cizině...

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Měl bych dotaz ohledně vašich zkušeností s připojením internetu v zahraničí.Jestli při přechodu na jiného mobilního operátora musíte provádět změny v nastavení,nebo dokonce je potřeba nastavit nový účet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    v březnu jsem byl na výletě s pda přes německo,francii,belgii a nakonec v anglii...všude fungovalo připojení bez problémů bez jakýhkoliv změň v nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    To se mi ani nechce věřit,že by to jednou šlo také bez komplikací.Jaké ho máš operátora?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Guest

    Mel jsem obdobny vylet a muzu potvrdit nic nenastavujes znovu mam T-Moblie
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nastavovat u O2 v DE s mym ET pravda nebylo co, ale udelal jsem to jednou (stahnul si postu) a vickrat radeji vazne ne. Ta cifra, ktera na mne koukala z vyuctovani za par kB, to mne malem porazilo...
    Pokud je to mozne, doporucuji spise se podivat po nejakem free WiFi hotspotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jj, idealni je mit zapnutou wifinu nonstop, MDA ci PDA pichnute v autonabijecce a scanovat a scanovat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    já mám Eurotel...souhlasím,ta cifra byla opravdu velká...rozhodně nedoporučuji se připojovat přes mobil v cizině
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Nastavovat nemusíš nic, akorát se připrav na vyšší účet. Např. T-MOBILE účtuje 20Kč za každých započatých 100kB. Takže i připojení 1x denně tě za týden přijde minimálně na 140Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud se s tim pripojenim vlezes do 100 kB, coz me e-maily teda rozhodne nikdy (pouze hlavicky nechcu)...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Připojení k internetu
    Od ranzer v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-11-2010, 23:43
  2. připojení k internetu
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 07:31
  3. Připojení k Internetu
    Od Efendri v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-08-2005, 15:09
  4. Připojení do internetu
    Od Dr.Colombo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 19:32
  5. MDA 2 a připojení k Internetu
    Od Jirpos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 11:40