Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Otazky vseho druhu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    Tak jsem si dnes zakoupil novy iPaq h5450. Jelikoz jsem nikdy zadne PDA nemel (pokud nepocitam pul rocni uzivani HP Jornady 720 - Handheld PC), razem se objevila rada nezodpovezenych otazek.
    1) iPaq pochazi od autorizovaneho distributora (AT Computers) a presto neobsahuje zadne veci v cestine - manual a hlevne CZ lokalizaci. Tady to vypada vicemene jasne - budu urgovat...
    2) Nekde jsem slysel o jakychsi foliich na displej, ktere zabranuji poskrabani. Na tom mem je folie "Please install..." a s tim se moc pracovat neda Da se tedy (a za kolik) neco takoveho koupit?
    3) S tim upgradem na PPC 2003 to zatim nejak ruzove nevypada. Cetl jsem, ze se jiz prodava. Jak je to ale s upgradem pro uzivatele HP (ma byt zdarma). Uz jej nekdo dostal? A vubec - bude na nej fungovat CZ lokalizace (ta, ktera by mela byt prilozena k prodejnimu balene. U toho meho ale nic... ( )
    4) Pred chvili jsem jej vyndal z nabijecky (oranzova kontrolka nabijeni svitila = nabito), ale porad to zobrazuje hlasku, ze pokud nechci ztratit data mam baterii nabit ci vymenit... To nechapu :?

    To by snad pro zacatek stacilo.
    Predem vsem dekuji za jejich odpovedi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    1. Ano, urgujte
    2. Ano da, u Sunnysoftu ci u CPA
    3. Co se tyce upgradu, nevim zda-li jej nekdo dostal, jak to vypada se zkuste poptat vyrobce. Pokusim se to zjistit ale ten vyrobce bude mozna rychlejsi. Jinak s WM2003 funguje Sunnysoft InterWrite 8.0 - zkuste ho chtit po tom vyrobci, treba Vam ho da...
    4. Ta hlaska tam mozna zustala z doby nez jste to nabijel - u nekterych zarizeni tam ta hlaska opravdu zustane i kdyz je zarizeni plne nabite - neaktualizuje se to...

    Neni zac, snad to pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    1. Tady je CZ návod, jinak pokud máš CD s češtinou, tak tam z 90% bude

    2. Kup si folie do kopírky, stojí A4 cca 10,- kč a vyrobíš si z nich cca 8 ochranných folií a drží dýl než koupený orig.

    3. Snad nemáš smůlu s baterkou. (měkký reset, ale to už si asi udělal ) )

    CARLOS
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    Tak navod i lokalizaci jsem si jiz vyzvedl, PDA je jiz pocestele. Folie uz na displeji take je, takze postupuji dal...

    Potrebuji poslat 300 kontaktu z Nokie 7210 do PDA (prip PC). Problem je, ze Nokia absolutne nepodporuje datovou komunikaci (ani nepriklada zadny SW). Jedine, co se dari, je poslani kontaktu po jednom (na dalsi telefon, do PDA, do PC). Jenze to poslani vyzaduje asi 9 zmacknuti klaves a kdyz to clovek vynasobi poctem kontaktu... Proste bych nekolik hodin nedelal nic jineho.
    Slysel jsem nazory, ze to mam poslat do Outlooku a teprve potom do PDA. Ok, ale jak? Mam k dispozici notebook s infra, ale bez SW to nejde. Vite nekdo o nejakem? Na ce4you jsem nasel program (pro PDA) SIManager 1.1 beta, ale nedari se mi zarizeni propojit s mobilem - zkouseno s N 7210 - infra a Sony Ericsson T610 - infra, bluetooth. Takze chyba v telefonu nebude.

    Mam-li to shrnout: potrebuji dostat kontakty z N 7210. Je mi jedno, jestli do PDA nebo PC. Je potreba komunikacni SW, ktery neznam. Jelikoz to pouziji pouze jednou, nehodlam za nej platit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    Tak mi vcera muj novy iPaq popve klekl :no:

    Zkousel jsem tam nainstalovat nejake programky a kdyz jsem jeden spoustel, obrazovka zamrzla a pristroj na nic nereagoval. Dal jsem tedy reset (dolni tlacitko - hrotem pera) a vzdy nabehla jen uvodni obrazovka (modrobila - HP...) a dal nic. Resetoval jsem asi 5x, nez se konecne rozebehl. jenz eouha - lokalizace, programy i vsechna data jsou pryc! Ja myslel, ze to se stane az pri hard resetu - reset + 2 spodni (programovatelna) tlacitka.

    Muzete mi vysvetlit, jak to s tim resetem tedy je? Proc mi muj iPaq zamrzl bych rad vedel take, ale to mi asi nikdo nesdeli...

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    44

    Ten SIManager jsem v pohodě rozchodil s Nokií 6310i přes infra a funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    A muzete mi sdelit, kterou z moznosti spojeni jste zvolil? N 7210 nema bluetooth a ani jedna z infra moznosti (Native IR; generic IrDaA modem) nefunguje - napise to nahore hlasku "Cannot find GSM device".

    Pritom poslani jednoho kontaktu ci souboru (obrazek) posilat lze, takze infra vadne nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    SIM Manager mi chodí s Nokií 6510 přes iRDA bez problémů. Nastaveno Generic iRDA, na telefonu je třeba spustit infraport (v N6510 je v menu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    Tak ja si s tim jeste trochu zkusim pohrat...

    Infraport jsem v mobilu samozrejme vzdycky zapinal, tam takovy zacatecnik nejsem... )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    Tak ten SIManager stale nefunguje - proste se nedari spojit. Na INVEXu mi u Sannysoftu poradili jiny SW - mPhone, tak uvidim, jak to dopadne.

    BTW: Pri propojeni PDA a PC (ActiveSync) je v PC moznost ulozeni hesla - aby se po kazdem propojeni nemuselo zadavat. Ale i kdyz tu volbu zaskrtnu, heslo si to nikdy nepamatuje. Mam nejnovejsi verzi AC (tusim, ze je to 3.7).

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od viktor99
    BTW: Pri propojeni PDA a PC (ActiveSync) je v PC moznost ulozeni hesla - aby se po kazdem propojeni nemuselo zadavat. Ale i kdyz tu volbu zaskrtnu, heslo si to nikdy nepamatuje. Mam nejnovejsi verzi AC (tusim, ze je to 3.7).
    Pouzivate heslo, nebo i "otisky prstu"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Citace Původně odesláno od viktor99
    Tak mi vcera muj novy iPaq popve klekl :no:

    Zkousel jsem tam nainstalovat nejake programky a kdyz jsem jeden spoustel, obrazovka zamrzla a pristroj na nic nereagoval. Dal jsem tedy reset (dolni tlacitko - hrotem pera) a vzdy nabehla jen uvodni obrazovka (modrobila - HP...) a dal nic. Resetoval jsem asi 5x, nez se konecne rozebehl. jenz eouha - lokalizace, programy i vsechna data jsou pryc! Ja myslel, ze to se stane az pri hard resetu - reset + 2 spodni (programovatelna) tlacitka.

    Muzete mi vysvetlit, jak to s tim resetem tedy je? Proc mi muj iPaq zamrzl bych rad vedel take, ale to mi asi nikdo nesdeli...

    Diky
    Mi se stalo, když jsem instaloval aplikaci a až po zatuhnutí jsem si přečetl, že nebyla určena pro můj systém.:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    to Pavel Koza:

    Jen ctyrmistne ciselne heslo. K tomu otisku jsem se zatim jeste vubec nedostal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    to Reddy:

    To bude pravdepodobne i muj pripad, jelikoz jsem instaloval jakousi hru. Po zakousnuti jsem zjistil, ze je az pro PPC 2003 a ja zatim jedu na 2002.
    Takze to bude asi tim... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Základní otázky
    Od zeed v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 15:06
  2. Srovnání jednotlivých druhů PDA,MDA,XDA,smartphonů .......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-07-2007, 12:44
  3. TomTom a výběr druhu GPS
    Od damasig_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-09-2006, 00:41
  4. Pocitadlo vseho mozneho na WM05 - SHANIM
    Od hustej v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 16:47
  5. Otazky vseho druhu
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 01-10-2003, 20:10