sem piste prosim vase vylevy ohledne Opery mini :-)
sem piste prosim vase vylevy ohledne Opery mini :-)
O.K.. diky.
Minus (asi krome vstupu na zabezpecene stranky) osobne vidim v tom, ze oblibene nemohu zaradit do adresaru, abych v tom mel nejaky "ordnung", takhle je pel-mel pohromade, max. serazene podle abecedy ..... jeste treba casti aktualit od programu oddeluji jako by zalozkou, v jejim nazvu udelam hafu pomlcek - pak uz to ma trochu vzhled![]()
Poradte mi nekdo nazev souboru, do ktereho zalezly odkazy oblibenych, ktere tam kulikuji uz asi 2 hodiny![]()
Poraďte jak ji dostat do HP hw6515, mám ji v telefonu a tam se jeví jako vcelku použitelná. Na PDA bych ji chtěl porovnat s Operou 8.5 pro PDA, ale když se k instalačnímu webu připojím, tak to stáhne soubor mini.jad a nevím co s ním dál
musis si do PDA doinstalovat JAVA, viz tenhle postup:
http://www.firstloox.org/forums/showthread.php?p=38066#post38066
Díky za radu. Obávám se ale (na základě informací z dalších diskuzí), že tahat přes mobil 40 MB kvůli Javě od IBM se mi moc nechce. Asi to oželím.
Opera Mini vs. Opera Mobile rychlost a stažená data zde
Původně odesláno od cubas
Kurnik to jem si pocetl, se slovnickem v ruce to tak do vanoc stihnu
![]()
![]()
![]()
podarilo sa niekomu rozbehat OPERA mini na x51v?
nieco o OPERA mini![]()
Ja jsem si stahl nejnovejsi verzi 2, normalne se mi spusti, na prvni strance po prvnim spusteni je ta testovaci stranka, kde si muzete vyzkouset pripojeni, to mi napise, ze je to v poradku, ale kdyz pak zadam adresu, tak to po chvili napise vyskytla se chyba a nic. Vam to funguje? Verze pred tim jsem mel z Sonyericssonu a ta jela v pohode!! Kde muze byt chyba???
U me na Variu taky nic.( pritom jsem ji stahoval ze stranek primo pro QT 9100. Tak nevim
Mě jede Opera Mini dobře. Mám romku 2.17.7.2 WWE i s nainstalovanou extrom od Qteku. A v midlet manageru mám Network type nastavený na The Internet.
Jeste bych se chtel zde zeptat: Muzete prosim, nekdo dalsi napsat jestli mu funguje Opera Mini, posledni verze 2 na MDA Variu s rom 1.6.2.3? Ja at delam co delam, porad mi to pise pri nacitani stranky vyskytla se chyba. Nastaveni mam apn.internet. Jen nemam nastavene proxy. Je to dulezite? Nechal jsem si poslat z Konfiguratora nastavovaci sms, ale je to porad stejne. Pred tim jsem mel verzi 1.1 pro Sonyericsson a ta funguje. Dekuji
Nikdo nevi ?Původně odesláno od freewall
![]()
Zkus pohledat v tomto adresáři:
Application Data\Tao\intent\app\jam\midlets\operaamini\.rms\