Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Opera mini

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    No pohledaval jsem, pohledaval, sice to mam zalezle trosku jinde, ale z toho, co jsem nahledal stejne nejsem moudry, ve ktere slozce jsou Favourites
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00145265_Screen001_hKSo.png 
Zobrazení: 26 
Velikost: 7.3 KB 
ID: 4715  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    V souborech, které máš na screenshotu, v adresáři .rms jsou uloženy oblíbené odkazy. Otevřít se dají třeba přes Total Commander, jestli je chceš editovat. Aspoň tam je mám já, víc nevím, co bych poradil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Jasne dik - uz jssem to snad rozlouskl - tak zajimavost pro ostatni "Oblibene" jsou schovane v souboru 5b1 - aspon v tom rozsypanem caji poznavam nektere a strukturu, 5b zrejme budou ty "vytazene" oblibene na prvni stranu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00145285_Oblibene_aO1t.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 65.6 KB 
ID: 4716  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    No, na mem Variu jsem prosel vsemi dostupnymi ROMkami a musim bohuzel konstatovat, ze Opera Mini na TMO 1.6.2.3 proste nejede, at delam, co delam. na WWE v poho, na I-mate taky, ale TMO proste odmita( Ted jen resim, zda-li kvuli teto skutecnosti mam riskovat pouzivani dlouhodobe uzivani WWE na MDA Vario jen kvuli tomuto jinak velmi uzitecnemu softiku, nebot nejsem majitelem neomezenych dat nonstop, ale jen ubohy 5MB free zakaznicek, nebo mam zacit shanet neco jinyho. Vedel-li byste nekdo o necem, dejte vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    81

    Ja uz jsem z toho taky Jalovec. Dnes jsem napsal do T-mobilu, tak jsem zvedav co napisi. Z jejich stranek se da stahnout nejaky prohlizec pro mobily, ale nevim jestli je to Opera mini, nic mene T mobile s Operou spolupracuje. Na svem Variu pouzivam starsi verzi Opery mini 1.2, kterou jsem stahl na Semanii. Je urcena pro Sonyericsson 750. Na zaklad funguje, ale taky bych chtel mit original primo pro
    Qtek. ops:

    Lepsi nez dratem vite kam...

    Jeste by me zajimalo, jestli jde u Varia vypnout to, aby se me to v Opere mini porad neptalo jestli se muze pripojit..... V zabezpeceni je jen nepripojovat, nebo datazat se.

    Tu je odkaz:
    http://semania.mobilmania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1599/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Miniopera na original ROM nejede, ze zvědavosti jsem zkoušel w´n´w prohlizec (pro N70 a SE W800i), ale nepodarilo se mi ho vubec stahnout, ale mozna se v tom mnozstvi nejaky odpovidajici najde ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    81

    Pred chvili jsem sem dal odkaz na operu 1.2, sam jsem zkusil a fungovala.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Miniopera 1.2 funguje :yes: Neslo mi to stahnout, ale uz se zdarilo. Jen se neukazuje spodni lista s Menu, ale da se vykliknout. Jestli jde nekde zapnout jsem nenasel, ale pouziju ji jen na nekorektne napsane stranky pro zrychleni nacitani, takze ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    81

    Pri vytazene klavesnici (HW) zmackni puntik a pak hvezdicku.A tak nekolikrat dokola. U mobilu se hvezdickou zapinal rezim cele obrazovky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    Zdravím všechny, poradí mi prosím někdo, jak v Qteku 8310 nastavit Operu mini tak, aby ke svému připojení využívala Wi-Fi ?? I přes funkční a aktivní Wi-Fi připojení se Opera mini neustále připojuje přes GPRS/EDGE. Nedá se to někde ošetřit v registrech ?? P.S.: IE a Prelude funguje přes Wi-Fi bez problémů. Moc děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Opera Mini 4.x
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 05-03-2009, 21:41
  2. Opera Mini 4.1
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 18-01-2009, 12:40
  3. Opera mini + surf + pda
    Od santox v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 10:12
  4. Opera mini 3
    Od Ferkov v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 11-08-2007, 19:07
  5. Opera mini
    Od Spine v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-02-2007, 21:14