Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: total commander a bluetooth

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    věřím, že jsem jen hloupý....

    nevíte, jak jednoduše odeslat z qteku 8310, z total commanderu soubor do PC přez bluetooth???:

    díky za rychlou odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam obavy, jestli TC pro SP nahodou nepodporuje BT stejne jako nepodporuje BT na Pocket PC... Takze asi nijak...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    jo v nabídce je pouze "odeslat soubory pře Ir"

    to si dělají pr*el, tohle snad umí i foun za 3000,- (


    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A ve standardnim pruzkumnikovi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Ve standartním průzkumníkovi to samozřejmě jde. Problém je spíš v TC a ne v přístroji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    to avois, obávám se, že nemáš pravdu v defaultním "správci souborů" jsou pouze dvě možnosti a to odeslat soubor 1. elektronickou poštou a 2. paprsek (IR) rád by jsem věděl, jak ty odesíláš přes bluetooth???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ze by stacilo dat "paprsek" (smarja, kdo to prekladal :sarcastic: ) a pockat chvili az se zacnou objevovat okolni BT zarizeni? Podobne to funguje na PPC...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Určitě to nebyl rodilý Čech . Ale to je jedno, hlavně že to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    to beecher ne ne, nic to nehledá..................... větví se to na -IR a -Hledání (zarovnejte porty a stiskněte paprsek), ale toď vše
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    Citace Původně odesláno od aivos
    Určitě to nebyl rodilý Čech . Ale to je jedno, hlavně že to funguje.
    snažím se ti naznačit, že to nefunguje!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vsak ano, to hledani znamena, ze vyhledava okolni BT zarizeni...
    Taky je dobre mit zapnuty BT...

    To aivos: Nemuzete prosim dat sem screenshot toho Beamu? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    To jsem pochopil. Funguje to. Máš povolené zobrazení PC nebo jiného phone ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    ha ha ha chlapi já nemám první telefon SE 610 i motorola razr v3 to našli a qtek mlčí:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A davas to Beam v tom pruzkumnikovi nebo v TC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    v průzkumníkovi
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FTP - total commander
    Od Barbados v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-04-2007, 09:47
  2. Total Commander - nelze nastavit
    Od Cadek v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 14:55
  3. Total Commander v2.0
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-07-2005, 07:24
  4. Total Commander
    Od váňa v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2003, 07:23
  5. Total Commander
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-05-2003, 13:03