Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: i-Tec BT 339 - par dotazu k instalaci

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    Ahoj

    Na mem HP hx4700 mi to nejak nejde rozbehnout. Nainstaloval jsem ovladac, sparoval, ale na te jejich aplikaci se nic nedeje, ani na zadnem mapovem softu se neukaze.

    pomuze nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zkousel jsi COM8 a rychlost 4800 baudu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    uz to facha. Dik za pomoc

    N.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Potřeboval bych poradit, mam problem se spojením n311 a bt339, žádný program mi gpsku nenajde, problem bude asi v portech, nevim jaký mam nastavit hardwarový port a port pro komunikaci s programy GPS, je to jedno nebo je potřeba zadat nějaký specifický? dikes

    EDIT: abych byl konkrétní, měl sem nastavenej hardwarovej port com 6, programy mi tu gpsku našli, pak sem chtěl pomocí SP GPS View vypnout statickou navigaci, program napsal nějakej error a od té doby mi gpsku najde jen ten program SP GPS View, ostatní ne a je jedno co nastavim za port...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A nejede ta GPSka v binarnim modu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    No je to možný, ale jak to zjistim (změnim)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    To zjistis podle toho, co za funkce nabizi SP GPS View, mozna ze i pise v jakym rezimu je, nevim presne, nemam to u sebe.
    Zkus v tom SP GPS View prepnout do NMEA modu..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    No jo ale já nevim kde to nastavit.

    EDIT: sry, nevim proč, ale ty obrázky se nechtěj zobrazit...
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Tak už je to v pořádku, v tom programu SP GPS View byla možnost Start Sirf a Start NMEA, já dával start sirf, ted sem dal 2. možnost a vypadá to dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TP 2 od AT&T, pár dotazů
    Od Sako verife v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-07-2011, 15:08
  2. pár dotazů
    Od Jindrous01_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2009, 17:00
  3. Par dotazu - VARIO
    Od Big.T v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 15:30
  4. Par zacatecnickych dotazu
    Od blackdot_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 05-01-2005, 16:32
  5. Uzavreni dotazu ???
    Od William Edgar Coyotte v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-09-2004, 16:38