Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: TOMTOM 5.21 a nevypínání BT

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím,
    tomík mě přestal sám od sebe po svém ukončení vypínat BT. Je pravda, že jsem předtím instaloval a zase odninstalovával nějaké jiné GPS programy, ale ani po HR resetu a načtení zálohy před těmito pokusy se stav do původního nevrátil...:O Nějaká rada???:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Občas mi to také udělá, ale jen OBČAS. Uý se mi také stalo, že mi BT nezapnul. Asi Ti nezbyde nic jiného, než HR. Máš přeci průběžné zálohy, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Ano,zálohy mám...ale jak pozornému čtenáři otázky jistě neuniklo nepomohly:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    promiň, to bylo asi tou noční hodinou ...

    Tak to mne momentálně nic nenapadá ...

    Zkusil jsi googlovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, TomTom nejspis BT vypne, to on ma ve zvyku, je spise otazka, co BT opet zapne...nastaveni profilu, jina aplikace, ocekavajici/pouzivajici BT konektivitu...
    Jen na okraj...nevsiml jsem si rozdilu vydrze sveho strojku se zapnutym/vypnutym BT...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    36

    Taky mi nešlo vypnout BT a s tím obvykle souviselo i padání aplikace TT.Dělalo to vždy po HR a nových instalacích a po nějaké době to zase přestalo.Nechápal jsem co to způsobuje.Po poslední instalaci nové ROM to opět začalo.TT zapnul BT po chvíli spadl a BT nešlo vypnout,pomohl jen SR.Až jsem na nějaké diskusi objevil příspěvek který praví,že je třeba přístroj pořádně odemknout.Vypadá to,že pomoci regeditu je přístroj odemčen jen částečně.V momentě kdy použiju program od sunnysoftu
    smartphone unlock tak už je vše O.K.Od jeho instalace už s TT ani s BT nemám sebemenší problémy.Doporučuji vyzkoušet u mě to problém 100% odstranilo ačkoliv jsem to považoval za nesmysl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Pokusím se shrnout náměty a rady:jiná aplikace očekávající konektivitu...fakt ne,a nejde mě principiálně o úspornost energie,ale o to že když TT BT nevypne,já TT ukončím a pak /pokud to BT ručně nevypnu/ tak po opětném nahození TT vytuhne a pomůže jen SR...
    a ten cab od sunnysoftu mě hlásí,že je to neplatná aplikace....
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 23:17
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 10:28
  3. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 22:05
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 21:15