Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 74 z 74

Téma: Rozdílová recenze zařízení FSC Pocket LOOX N560

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    enda: při přehřátí vypne "dobíjení baterky", tedy dále napájí z vnějšího zdroje, baterie se sice vzhledem k teplotě nedobíjí, ale ani NEVYBÍJÍ a PDA je potom napájeno poze přes kabel.
    N560 mám týden, musím ho ještě sledovat. Pocity při hledání satelitů jsou smíšené, satelity najde spíš v klidu (za jízdy dlouho hledá). Najde např. 10satelitů, ale všechny šedé, nedokáže je vyhodnotit, čeká, čeká,...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od KamilZ
    enda: při přehřátí vypne "dobíjení baterky", tedy dále napájí z vnějšího zdroje, baterie se sice vzhledem k teplotě nedobíjí, ale ani NEVYBÍJÍ a PDA je potom napájeno poze přes kabel.
    N560 mám týden, musím ho ještě sledovat. Pocity při hledání satelitů jsou smíšené, satelity najde spíš v klidu (za jízdy dlouho hledá). Najde např. 10satelitů, ale všechny šedé, nedokáže je vyhodnotit, čeká, čeká,...
    Ahoj Kamile, nemohu souhlasit. Pujčil jsem to rodičum do Berlína a 50 km před Berlínem umřela na vybití baterie. Tedy dojde k odpojení napájení ne dobíjení

    Pocity smíšeného hledání s tebou sdílím :-). Já dnes jel z Nymburak do Phy a měl jsem v TT 4 satelity chycený

    Návod jak chytit satelity do 2 minut
    1. postup dle http://www.webalice.it/rob.mar/Fix%20Page.htm
    2. po té co přijdu do auta zapnu GPSinfo (z linku 9)
    3. To nachytá a spáruje satelity do 2 minut, tak 6
    4. Vypnu GPSinfo
    5. Zapnu TT
    6. ten vidí 4 satelity
    ------------------------
    ToDo:
    jak dostat do TomToma všech 6 satelitů ? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od MoKei
    Dotaz: Je možné použít tu integrovanou GPSku v N560 obdobně jako externí GPS pro jiné zařízení (notebook, ...) pomocí BT nebo WiFi spojení mezi PDA a tím cílovým počítačem? Díky za odpověď.
    GPS2Blue
    http://users.skynet.be/hofinger/GPS2Blue.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    2

    Dobry den mel bych dotaz.Chtel bych si poridit PDA a rozhoduji se prave mezi modelem FS N560 a Acerem n311. U Acera se mi libi funkce pretoceni zobrazeni displaye o 90°. Je to mozne i u FSN560? Hlavni upotrebeni by mela byt navigace v aute.Dalsi neznamou jsou pro me vyhody/nevyhody integrovane GPS anteny. Je externi GPS antena o "hodne" lepsi pri hledani signalu jak interni?Pri pohledu na dalsi nutnost investice za externi GPS antenu.
    Mockrat diky za jakoukoliv reakci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od kulhys
    Dobry den mel bych dotaz.Chtel bych si poridit PDA a rozhoduji se prave mezi modelem FS N560 a Acerem n311. U Acera se mi libi funkce pretoceni zobrazeni displaye o 90°. Je to mozne i u FSN560? Hlavni upotrebeni by mela byt navigace v aute.Dalsi neznamou jsou pro me vyhody/nevyhody integrovane GPS anteny. Je externi GPS antena o "hodne" lepsi pri hledani signalu jak interni?Pri pohledu na dalsi nutnost investice za externi GPS antenu.
    Mockrat diky za jakoukoliv reakci.
    OK odpovim si sam Pretoceni je mozne u vsech PDA s Win mobile 5
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od kulhys
    Dobry den mel bych dotaz.Chtel bych si poridit PDA a rozhoduji se prave mezi modelem FS N560 a Acerem n311. U Acera se mi libi funkce pretoceni zobrazeni displaye o 90°. Je to mozne i u FSN560? Hlavni upotrebeni by mela byt navigace v aute.Dalsi neznamou jsou pro me vyhody/nevyhody integrovane GPS anteny. Je externi GPS antena o "hodne" lepsi pri hledani signalu jak interni?Pri pohledu na dalsi nutnost investice za externi GPS antenu.
    Mockrat diky za jakoukoliv reakci.
    Tak na přetočení jsi si už odpověděl sám. A co se týká GPS, jsem s N560 a vestavěnou GPS spokojený. V autě mám signál kolem 7- 9 staelitů Jak kdy a jak kde. Před tím jsem měl MDA II a externí GPS a ta mi kolikrát nenalezla ani tolik satelitů co ted zabudovaná. Je to ale asi věcí každého přístroje, protože hodně lidí si na kvalitu přijmu stěžuje a neni s tím spokojeno.
    Každopádně já koupě N560 nelituju.
    Takže tak )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Dobrý den,
    prosím věřte, že jsem prošmejdil tuny recenzi a všeho možného jenomže to prostě nikde není a myslim, že by nebylo špatné o tom něco napsat. Chci si koupit prvni PDA rad bych na něm užil 3 funkce a to :
    1) navigace
    2) internet
    3) kalendář

    vybral jsem si LOOX 560 ale nikde jsem se nedočetl jak je to s internetem, neexistuje jedna jedina recenze "jaky je internet v PDA" jde mi o to ... budu moci pristupovat do aplikaci internetoveho bankovnictvi ? (CSOB, eBanka, CS .. atd) do redakcnich systemu??
    LOOX jsem si vybral hlavne kvuli rozlišeni 640x480 ale pokud budu vědět že budu mit plnohodnotny internet i na 320x240 pujdu klidně do Mio 550 které by mi bohatě stačilo..... Diky za odpovědi popřípadě jestli někdo ví o článku kde se píše jaký je internet v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    Traktore, mám 560N od léta, a že bych řekl, že jsem s ní na 100% spokojen, tak to tedy určitě ne. Problémy s rozbíháním sítě WiFi ani raději nebudu popisovat. GPS, pokud jsem mohl srovnávat, tak naběhla v porovnání s PDA od HP vždy o hodně později a někdy vůbec ne. Zkrátka, ostatní už měli dávno signál a já ještě ne.
    Co se týče rozlišení, je 640x480 spíš na zlost. Aby procesor upočítal dvojnásobek bodů, oproti polovičnímu displeji, musí se hodně víc snažit. Toto snažení je následně odměněno silným zahříváním a krátkou výdrží baterie. Suma-sumárum: dobře bych si koupi rozmyslel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od traktor
    vybral jsem si LOOX 560 ale nikde jsem se nedočetl jak je to s internetem, neexistuje jedna jedina recenze "jaky je internet v PDA" jde mi o to ... budu moci pristupovat do aplikaci internetoveho bankovnictvi ? (CSOB, eBanka, CS .. atd) do redakcnich systemu??
    Plnohodnotny internet nebudete mit ani s jednim. Zakladni Pocket IE je orezany az beda a i kdyz existuji nejake lepsi nahrady vcetne napriklad Opery, skutecne plnohodnotny internet (rovnajici se praci na stolnim pocitaci) to neni.

    Mezi zarizenimi s WM neni rozdil, takze pokud to na jednom zarizeni pobezi, na 99,9% to pobezi i na druhem. Takze napiste presne veci, ktere chcete zkusit a nekdo se trebas ozve.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    predano ze sekce
    Widcomm Bluetooth tajemství zbavený


    Ahoj, mam problem s mou FS N560tkou ,
    protoze mi neslel spojit muj bluetooth na PC s PDA (ma pac mam BT od MSI )
    po precteni spousty for jsem naslel Widcomm/Broadcom pro N560 a nainstaloval.
    No ted mi nejde ani orig BT ani novy broadcom (nesparuje zarizeni)
    a dokonce mam na plose 2 ikonky BT s tim ze po restartu mi to napise ze BTTtrayCE.exe se nmuze spustit protoze neni dost pameti.
    Napadlo me jestli by neslo ten orig ovladac (BTTtray.exe nejak vymazat s aplikaci ktere se spousteji bootem systemu ) ?Bohuzel neprisel jsem na to kde je nejake po spusteni (jako v XP ) kde se da editovat co se ma boot ovat a co ne .
    Nevite nahodou nekdo jak na to aby mi to ukazalo jen jednu BT (upozornuji ze i po odinstalovani Wind. BT tam sou stale 2 ikony a hlasi to tu hlasku)
    Pripadne co by mohlo byt jeste za trouble ?


    dekuji ondras
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    ondras: to ze je nedostatek pameti se stava dosti uzivatelum, vzhledem k tomu ze tento bt stack neni delany primo na looxe tak se ani neni cemu divit, to ze mas dve ikonky k BT jsi pravdepodobne zpusobil pokusem o odinstalovani widcomu, jediny zpusob jak se ho zbavit je HR. MS BT stack je soucasti ROMky takze odinstalace takrka nemozna a taky neni duvod, svoji funkci splnuje.

    KamilZ: Pokud nemas zapnute automaticke rizeni spotreby a E2C tak je pripojovani k WiFi otazkou par vterin, maximalne minuty. Pokud beres jako zarizeni od HP komunikatory, tak tam je to zase o necem jinem, maji moznost stahnuti almanachu pres GPRS. Troufam si rici ze vykon a vydrz je na dobre urovni, mnoha zarizeni s VGA jsou na tom s vydrzi jeste hure. Jedine zahrivani ktere jsem zaznamenal je pri pouziti WiFi, jakakoliv jina prace nechava Looxe "Chladnym" Loox mi bez problemu vydrzi cely den a to je minimalne 6 hodin, kdy je zapnuty. Kdyz ho vyuzivam mene tak vydrzi i dva az tri dny. Kdybych si mel znovu kupovat cistokrevne pda, tak jdu do LOOXe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    aha .... a je mozne nejak napriklad v registrech zrusit spousteni jedne ikony (pri startu)? Tak aby se na priste zapnul jenom BT Boradcom ? a ne defaultni WM BT ?


    tim by snad slo bay BT broudcom fungoval ne ?

    Pripadne je mozne nejak editovat to co se spusti pri startu WM 5 za HW ?


    moc dekuji za radu

    Ondras
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    totiz nejde mi sparovat pc s BT a docelt jsem se ze prave BT umoznuje snadnejsi obsluhu .
    Hlavne bych chtel aby mi slo files transfer a pripadne network access a synchro
    coz defaultni BT neumi nebo mi to nejde





    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    zopakuju svou prvni vetu: broadcom neni delany primo pro looxe, z toho duvodu muze dojit k nedostatku pameti, protoze broadcom saha tam kde by misto byt melo, ale loox to ma jinak reseno, takze se stane ze najednou to misto treba nevidi a je to. to, ze defaultni BT stack neumi synchro je blbost, zprovoznil jsem to na prvni pokus. Zavisi obcas taky na tom, jak dlouho mas nainstalovany win na pc, nez jsem reinstaloval tak mi taky synchro jet nechtelo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Velká recenze Fujitsu Siemens Computers Pocket LOOX 4xx
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 10:44
  2. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX N500/N520
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 76
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:10
  3. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX C550
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 18-01-2007, 20:49
  4. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX 720
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 113
    Poslední příspěvek: 09-12-2005, 19:43